The Spaghetti Incident - Мами в Италия 81

• 25 145
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошла, Боре!  Hug

# 136
Добре дошли на новите попълнения  Hug    bouquet

Дани, браво за колата,а ти нямаш ли книжка?

Изумена съм от местната училищна система с 2 думи: ученичка в 3ца медиа,учат по 50минутен час,без междучасия между предметите?!Само една почивка в 1030  #Crazy #Crazy #Crazy По 6 учебни часа на ден  Crazy т.е. може да се случи и 6 различни неща на всеки 50мин без почивка без отдих  #Crazy #Crazy #Crazy
Според мен е лудост  #2gunfire

Хайде помрънках и на вас  Rolling Eyes

Наоколо съм  Crazy

# 137
Ехо,привет моми4ета Hug
Ние сме на гости на баба и дядо в Стара Загора.Не се бях прибирала от две години,но промените тук ми харесаха.Построили са много нови згради.Центърът е пълен с много млади хора.Градинките са пълни с бебешор4ета Heart Eyes
С две думи има положителни промени Hug.Габи свикна бързо с новата къща,и ве4е се опитва да ходи Party
Добре дошли на новите моми4ета Hug и поздрави на вси4ки от нас.
Дани 4естита ви нова кола,леко и безаварийно каране Peace   

# 138
здравейте отново, много благодаря за приема,
Николета аз преди да дойда тук в Милано живях 4 години в Стара Загора. Зарата стана наистина един привлекателен за живот град, но докато аз бях там си беше и малко по скъп град. Въпреки това на мен ми харесваше да живея там. Пожелавам ти приятна почивка и ако имаш възможност и желание посетете басейна в с. Овощник, намира се на тридесетина километра от Стара Загора посока запад, или по друг начин казано към град Казанлък. Басейна там го направиха доста добър има и водна пързалка. Абе струва си да се посети.

# 139
Добре Дошла Боре!!!
Стара Загора наистина стана един много красив град,но и скъп наистина.Имам много приятели там!
Kaлa за пръв път чувам и просто не го проумявам как е възможно без почивка между часовете!?!?!?
Дъщеричката на моя позната учи две години тук,втората от които започна 1ма медия,но много и беше трудно и си замина за България.Сега си учи там.
И то не стига,че нямат и междучасия,но и учат и съботата!Неразбирам системата им newsm78!!!

# 140
Благодаря Albiletka
Момичета бихте ли споделили вашия опит как най лесно и за колко време научихте италианския език. Аз имам учебник, речник, и компютърен самоучител, но след като ги ползвах известно време и ми става безинтересно и нищо не запомням. Вече четвърти месец съм тук, а още почти нищо не вдявам от езика, е разбирам тук там по нещо но не достатъчно. Притеснявам се че още не мога да се пооправям сама, имам ли основание да се притеснявам или е нормално да не мога още да се оправям. Помогнете ми  Cry

# 141
Момичета,искам да ви попитам за работа в Италия,например като за първо време почистване на домове,на черно,дали ще имам шанс да ме наемат ,тоест има ли такава практика или вземат жени от агенции.Понеже мъжът ми ще работи ,а аз нямам уредена работа,за това се интересувам,не ми се стои затворена в квартирата по цял ден.Благодаря ви предварително  bouquet

# 142
Здравей Cookie, за работа да чистиш домове е напълно възможно да си намериш, тук не ползват агенции, поне в Милано е така. Само че има едно голямо НО, трябва поне малко от малко да схващаш от италианския език за да можеш да разбираш какво искат от теб, и още нещо ела есента, тогава има най голяма вероятност да си намериш работа, сега всички излизат в отпуска и трудно се намира. Такъв е моя опит, но нека и други да споделят тяхното мнение.

# 143
  • Варна
Извинявайте мацки,че нахлувам в темата Ви Embarassed
В четвъртък ще пътуваме, за Италия на едно архитектурно изложение в Торино. Понеже ще сме с кола мислим преди това да минем през Венеция и тогава да продължим, та струва ли си според вас да си правим резервация за хотел онлайн или да разчитам, че като стигнем ще има все нещо за  подслоняване. Сага все пак е летен сезон  newsm78
Ако можете да споделите и нещо за пазаруване и цени , ще съм ви благодарна много.
Благодаря ви!  bouquet

# 144
Извинявайте мацки,че нахлувам в темата Ви Embarassed
В четвъртък ще пътуваме, за Италия на едно архитектурно изложение в Торино. Понеже ще сме с кола мислим преди това да минем през Венеция и тогава да продължим, та струва ли си според вас да си правим резервация за хотел онлайн или да разчитам, че като стигнем ще има все нещо за  подслоняване. Сага все пак е летен сезон  newsm78
Ако можете да споделите и нещо за пазаруване и цени , ще съм ви благодарна много.
Благодаря ви!  bouquet
Според мен резервирайте предварително,за да не обикаляте Peace

# 145
Здравейте на всички!
Боре за езика,аз у дома така и неможах да го науча и затова тръгнах на училище за италиянския!Напълно безплатно,към общината в съседния град,плюс това накрая полагаш изпит и ти дават европейски сертификат,но това няма значение.Важното е че научих езика по много приятен начин и се запознах с хора от цял свят!!
cookie за работа,зависи къде се намираш,ако си в по голям град имаш повече възможности.Аз обаче си търся чрез агенция,защото тук в малкото градче е трудно да си намеря работа без агенция!

# 146
  • Варна
Благодаря  Peace резервирахме хотел.
Четох, че от 1-ви юли започват диви намаления на стоки  вярно ли е?
Къде пазарувате за децата, а и за вас?

# 147
Четох, че от 1-ви юли започват диви намаления на стоки  вярно ли е?
Къде пазарувате за децата, а и за вас?

Да вярно е Peace,за съжаление аз няма да мога да ги хвана защото сме си 4ак до края на август в БГ .
Леле хора тук в Бг памперсите за бебоци са два пъти по скъпи от Италия.Цените са си европейски Shockedдори някой продукти са много по скъпи от Италийско Twisted Evil
Ей къде сте се изпокрили тайфата newsm78

# 148
  • Italia, Palermo
Здравейте! Все чета, а не стигам до възможност да попиша.... newsm78
Добре дошли на новите момичета Hug
"Ветеранките" на темата, най-после дойде моментът на пътуването ми до ТАранто за оня подпис завършителен, де се чака три години, та и отгоре....После, дано стане бързо, ще има снимки и от скромна сватбичка Laughing
Ние се лутаме из нета и докато моят Вито реши кога да си вземе отпуска...не намерихме евтини билети за Букурещ, та да си идем с нашия си полет до Бг.
Затова решихме да идем някъде за седмица- десеттина дни из Италийско...Сега проучваме Марке, по-точно Сан Бенедетто дел Тронто, за да отскочим и до Сан МАрино.  Ще пътуваме с колата през Неапол. Дано ни родят нещо главите и след като се върнем от Таранто, следващия понеделник да знаем всичко с точност. Дали пък, страда фачендо, няма да можем да се видим с някоя от вас?
Да ви се похваля, ние двечките с МАргото вече почнахме да си правим душ заедно, та...аддио васкетта, както бе и с аддиото на бокса, и столчето за хранене почти не ползваме, или тичам с манджите след малката, или се храни на масата с нас.
Иначе се скъсвам да готвя, папаме български манджи, всякакви плодове, растат още зъби, имаме вече 14!

# 149
  • Italia, Palermo
Ей, НИки , весели дни в Бг и после ако се не лъжа и в Турция!
Хехе, всички пищим от цените в нашенско! Затова, така и така си ходихме веки с МАргото, сега ще пообиколим Италия за да я обикнем повече, брей, че лаф алла Алеко КОнстантинов! Wink

Общи условия

Активация на акаунт