Крачи уверено вече нашето майско човече

• 10 623
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Леща Габи още не е яла, дават на 2-ра група на кухнята, но аз взимам още на първа. За прането-пера с Персил Сензитив дрехите на двамата. Смятам поне още година-две така да е.

# 181
 newsm59 Янче!

Болничките бързо да се оправят  Praynig

Леща още не съм давала, но от кухнята веднъж яде фасул и не му хареса.
Аз отдавна спрях да пера с Тео Бебе, сега сме с REX.

Браво, вашите дечица доста работи казват, а Митко нищо не иска да каже, само сочи и казва "Ъъъ". Иначе всичко за което го питам ми го показва, дава и носи, само дето не иска да повтаря думички. Още не се е отпуснал да ходи стабилно и изчакваме с прощапулника.
С гърнето сме добре, там си ака, а за пишкането ако уцеля момента, обикновено след сън.

# 182
Ще си имаме второ бебе през февруари. Видях го днес за първи път- много вълнуващо беше.

# 183
Яна това е супер новина  newsm44-Честито!!!

# 184
  • Варна
УРААААА!  Честито, Янче! Дано всичко да е безпроблемно за теб и бебо и февруари да си имаме първата майска кака  Hug

# 185
 еееее това е страхотно   Heart Eyes Янче честито и лека бременност!!! ех как се развълнувах.....

# 186
Qnush честито  newsm32 лека бременност  newsm05 newsm06 newsm04 

# 187
Qnush Hug newsm30  ylinfant preggo
страхотна новина!много ми стана мило!

# 188
лелеееееееееее супер беееееееееееееееееее Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter всичко е да е така наред,аккто сега,и да се радваш на бебе ноемр 2 през февруари така както на бебе номер едно през нашия май 2007 Heart Eyes

в коя г.с. се, как се чувстваш,записа ли се при Февруари 2009,ади разправяй всички наши бивши вълнения  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 22:53 от ninochka

# 189
ох,настръхнах Hugстрахотноооо!лека и безпроблемна бременност!най-накрая някой да поведе хорото Mr. Green

# 190
аз сигурно доста занапред ще пера все с тео бебе  Peace
леща е опитвала от кухнята,но определено не й хареса  Peace вместо да се чудиш дали да даваш нещо,дай го в малка доза и,ако няма проблем,на другия ден - повече  Peace
да се оправят двете болни габита Hug

забравих да кажа,че мира също се научи (макар и 2 дни след рожденяи ден,когато зацепих,че не е зле да я науча  Blush) да показва едно пръстче (и след това веднага да си самопляска браво), акто я питаш на колко годинки е  Heart Eyes мноого рядко каза 'ина' - тя орпеделено е от дечицата,дето не повтарят,макар и да си знаят  Mr. Green както е казала розалиан за митко  Grinning

втори постинг,че първо като видях на януш постинга и ми стана едно импулсивно веднага да пиша  Hug
[/size]

# 191
  • Варна
Еее, определено имаш нужда да прочета такава новина! Laughing Честито, Януш!   bouquet Много, много лека бременност и най-здравото и прекрасно бебче през февруари!  Hug Можеш да хвърляш от сега по едно око в темичката на породените в Нашите деца!  Wink
Абе моето Габи от около седмица не ще да пие мляко. Rolling Eyes Преди пиеше и сутрин и вечер. Още преди да се разболее сякаш отказа. Дали е временно и до тук беше с АМ? newsm78 А супа не давам, че да не е гладна. Трябва да започна да и я давам, че то гладно си ляга детето. Ма пусто все забравям... Tired Ужас, леле, каква майка, да забрави да си нахрани детето... Shocked Ама все се надявам да пропие пак млякото... Thinking

# 192
на нас режимът ни се промении пупупу  Heart Eyes сега сутрин към 8 става,към 10ч каша с плод или кус-кус, към 12 спи за към час, към 14ч обяд от кухнята с/без сухар, спи към 17ч за час, към 18ч плод и към 20.30 - супа със сухар или с допълнително малко филийка с кашкавал или масло и сирене Peace
имах нужда от тааква промяна, дано се задържаи еднакъв за повече от две седмици, че досега нон-стоп го мен, тъкмо свикна и хоп - промяна някаква Crazy

# 193
януш,това е просто супер,много се радвам за теб.от сьрце ти желая лека бременност и здраво бебче.днес моя близка приятелка роди пьрвото си детенце,абе хубави новини само,много се радвам.
коя ще е следващата?  Mr. Green

# 194
  • София
Януш, страхотна новина. И аз настръхнах!  Heart Eyes Леко бременеене!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт