Крачи уверено вече нашето майско човече

• 10 643
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Qnush Честито.Страхотна новина.Лека и безпроблемна бременност ти желая.

# 196
  • България
Ще си имаме второ бебе през февруари. Видях го днес за първи път- много вълнуващо беше.
ама как плахо го изстреля и ни шашардиса всичките, и аз настръхнах.....  newsm74
 newsm26 smile3501Честито и леко бременеене.  preggoА мене още ме е страх....
Леща не съм давала, нито боб, нито зеле, мисля че е раничко още, тези храни са твърди, то моя стомах трудно ги мели, а пък камо ли стомахче на едногодишно дете.
Дрехите на Коко и аз пера с Тео бебе, слагам и омекотител на Ленор за бебета - много хубаво ми мирише, но ми се е случвало и накоя друга дреха да пусна с нашето пране - то пера с Бонус - с алое вера и жасмин - Коко също не се е обривал, мисля че няма страшно, ако детето не ес чувствителна кожа, а моето за сега не е.

# 197
Януш, честита втора бременност!  Hug Страхотна новина!!! Пожелавам ти леко бременеене и здраво и красиво бебче на финала!   bouquet

Янче, честит рожден ден! Много здраве, любов, късмет и пари, и с кеф да си ги харчите!   bouquet

Болничките дечица бързо да оздравяват! Много гадно детенце да ти е болно!  Sad

Пера със Сано Максима и още дълго ще пера с бебешки препарат. Сега искам да си намеря течен, но никъде не видях! Прала съм и с Персил, и той е хубав. Теото обаче не ми допадна миризмата.  Confused
Леща давам. Аз й я готвя. Взела съм от оранжевата леща, тя е белена и лесно се вари. А за това колко яде, то е ясно - малко, но все пак мисля, че й хареса. Варих й я с булгур, морков, чесън, домат.
Казва мама, татко, ето го, дай тука, а така и още подобни. Любимата играчка в момента са едни шарени чашки, които влизат една в друга. Слиза и се качва на спалнята, но все още не ходи, даже хич не е стабилна още. Гушка се много сладко, когато е доволна гали, но и какви шамари забива гарнирани с нокти!  Shocked А това си е нещо, което не го е видяла от някого, нито го е преживяла!

Леле, колко много съм писала!   ooooh! Извинете!

# 198
Дойде ми на ум едно заглавийце на някоя тема.Може би за по нататък.
"Мома Николина от нашата майска дружина ще става кака до година" Или нещо подобно.На тези ,които им се отдава да измислят може да го променят.
Абе като ви чета ми то нашта Николка много глупавичка.Нищо не казва.Повтаря само "тата" и мама" и като иска нещо  само едно"ЪЪЪЪ" А ако иска вода или сок и е празно шишето и направо идва иго хвърля от горе ми и това означава да го напълня.А като се сърди яко тропа с крака , ама ,че инатче още от сега.

# 199
Дойде ми на ум едно заглавийце на някоя тема.Може би за по нататък.
"Мома Николина от нашата майска дружина ще става кака до година" Или нещо подобно.На тези ,които им се отдава да измислят може да го променят.
Абе като ви чета ми то нашта Николка много глупавичка.Нищо не казва.Повтаря само "тата" и мама" и като иска нещо  само едно"ЪЪЪЪ" А ако иска вода или сок и е празно шишето и направо идва иго хвърля от горе ми и това означава да го напълня.А като се сърди яко тропа с крака , ама ,че инатче още от сега.
Е как ще ти е глупаво детето, как по-хубаво да ти каже да й напълниш шишето! А за тръшкането, мани, мани, правим ги и ние тез работи!

# 200
Qnush,  Heart Eyes специални поздравления, много хубава новина е това. Пожелавам ти лека и спокойна бременност, а кака Ники да се стяга да помага.  Mr. Green

# 201
леща аз още не съм давала  Rolling Eyes  

качих малко снимки ако ви се разглеждат - тук  smile3509  

Дорето казва - мама , тата , баба и дада Laughing  казва на колко годинки е , като чуе музика веднага започва да танцува  Crazy  newsm68 newsm57  261uu показва колко голяма ще стане , взима ми телефона - слага си го на ухото и почва да вика АЛООО , АЛООО  smile3552  phoneuu  казва как правят магарето , котката , кончето , мецата и кучето - по цял ден ми ги показва в книжката  Crazy  като и кажа , че ще и давам АМ тя отива и ляга и чака  Misc Baby Bottle като си изпие млякото и ми дава шишето да го оставя на шкафчето  Simple Smile вече отказа бибата  smile3504 - сама  , ако иска да и дам нещо ми го показва , като си изпие сокчето или водата ми дава шишето и ми показва да и сипя  Misc Baby Bottle  допълзява до компютъра и натиска копчето и го изключва редовно ми го прави този номер  Joy  все още не се пуска да ходи сама  ooooh!  няколко пъти пада и се уплаши и сега само за ръчичка ......  

# 202
  • На морето!
Страхотна новина, Qnush! Лека бременност и кротка кака ти желая!
Айде сега остава да повлечеш крак, че нещо мн изостанахме (аз, обаче, ще се включа след 3-4 години поне)!

# 203
ейййй, януш, чудесна новина! стягай се в кръста, че хабер си нямаш какво те чака  Mr. Green
...
аз залагам на втора девойка   Peace

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 08:51 от majceto

# 204
  • Варна
Честито и от мен и лека бременност ти желая, Qnush  bouquet
И на мен не ми се иска още, но мъжо пък е за с двете ръце и ми е казал да си избера този месец или септември, защото по някакви схеми това са шансовете ни за момче.  Joy Ще видим ние тази работа

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 08:53 от Румка

# 205
Януш честито! Леко и безпроблемно бременеене ти желая и едно здраво бебче накрая! Много се зарадвах на новината! Хайде майчета които сте с по едно детенце - престрашете се. Много е хубаво!

# 206
Qnush чудесна новина. Благородно ти завиждам. Това е супер радост. Леко бременеене ти желая Hug И аз съм готова психически за второ, но физически, не. Ще почакам още малко.

# 207
  • България
Януш, страхотно  Heart Eyes Направо се разплаках от вълнение  Hug Ники ще става кака  Heart Eyes

# 208
Да, кака- малка кака Mr. Green. Видяхм само плодното сакче, излезе 4 г.с. и 3 дни. След 2 седмици ще се види малката точка или малките точки вътре  Laughing- мъжо все чака близнаци. В първия момент бях в шок, много се изненадох(вторите ставали много бързо, за разлика от първото), после толкова се зарадвах, веднага се обадих на мъжо и той ми вика: записвай час да видим второто бебе. Обади се на майка ми и нали ще си ходим в Силистра и и казва,че ще идваме четиримата. Майка ми мълчи, мълчи....мълчи , накрая схвана и започна да разпитва всичко  Mr. Green- тъща.
Благодаря ви много за поздравленията. Много ми е радостно и съм ухилена до уши.

# 209
Ухааа, страхотна новина! Позравления и от мен за Януш - Никито ще е страхотна кака:) Лека бременност и хубави вълнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт