Идея за онлайн "Арт базар"

• 25 966
  • 242
  •   1
Отговори
# 120
Нямам никакъв отговор.Аз мисля че няма да ми пише на ЛС,а както преди в самата тема.Но както е да е - нещата не мърдат на никъде.Да пиша ли пак или още ще чакаме?

# 121
Пишете. Ако се осъществи ще се присъединя и аз, макар и с малко и с любителски неща.

# 122
  • София
Нямам никакъв отговор.Аз мисля че няма да ми пише на ЛС,а както преди в самата тема.Но както е да е - нещата не мърдат на никъде.Да пиша ли пак или още ще чакаме?
По добре пиши, дори и тук да отговори поне ще знаем дали нещата спират дотук или ще има развитие Peace

# 123
чудя се, дали има някакво развитие по идеята  newsm78

# 124
  • най-шареното място
Аз поглеждам от време на време, но май няма развитие.

Ние работим и  подготвяме началото на интернет общество на занаятчии.

Мислим да предложим доста възможности и да поканим всички, които създават или търсят ръчно създадени красоти. Ако ви интресува, можете да дадете идеи какво бихте искали да видите в него. Пуснах нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352825.0

# 125
Темата е в застой,искате ли да пробваме пак да пишем на Тати?

# 126
Здравейте на всички и поздравления зя прекрасната идея. Тъй като нямам време да прочета всички страници  и не зная до къде е стигнала идеята ви минавам директно на предложението ми - ще направя сайт безплатно, стига да стигнете до консенсус кък да изглежда. Надявам се да се включат и помагачи.

# 127
Това е страхотно предложение,вие как мислите?

# 128
Аз мислех, да направя подобен на Продавалника, но да е само за ръчно изработени неща. Същата структура и всичко.

Zara A ти какво имаш предвид? Ако искаш може нещо заедно да направим.

# 129
Идеята ми е да бъде електронен магазин. Съгласна съм да мислим заедно- винаги са добре повече мнения. Аз не съм голяма професионалистка, но мисля че ще се справя, особено с малко помощ. А идеята е прекрасна. Нека всеки да напише идеите си и ще решаваме заедно.

# 130
момичета, подкрепям идеята ви  Peace по самата направа на сайта не съм компетентна, но със сигурност бих се включила с мои произведения  Grinning

# 131
момичета, подкрепям идеята ви  Peace по самата направа на сайта не съм компетентна, но със сигурност бих се включила с мои произведения  Grinning
И аз  bouquet!

# 132
Здравейте, моля ви за мнение как трябва да изглежда сайта според вас. Също така нека решим как ще става доставката до клиента - ако е електронен магазин обикновено притежателите на сайта гарантират доставките, но аз не виждам как ще стане. Четох в предни постове, че искате някакъв процент да отива за благотворителност. Как ще се осъществи това? Чакам мнения.

# 133
  • София
Здравей Zara A,

Аз съм нахвърляла част от моите идеи в началото. Занимавам се с изготвяне на технически задания и следене на изпълнение на проектите, до подписване на приемателните протоколи от клиентите. В момента "разбърквам" няколко нови проекта и нямам никакво време в близкият месец за това приятно и предизвикателно занимание.

Иначе си права за въпросите, които задаваш, едно от условията е да се установи технологията, по която ще става доставката. Определено така на доброволни начала може би няма да е успешно. Бях чела, че в Продавалника е станала някаква измама, дали беше ПР трик не знам, но е възможно да се случи.

На мен ми се вижда едно добро начало да направим нещо като постоянен базар на Движението на българските майки, или пък  да привлечен НПО Интегра, което също се занимава с предприемачество на жени, или пък Камарата на занаятите да привлечем, или защо не всички заедно... Ако се замисля, ще се сетя за още няколко потенциални партньора. Но не съм говорила с никой от тях.

Моите идеи са в тази насока, по скоро нещо като социално предприемачество и направата на този сайт да ни дава основно приятни емоции.

Поздрави
Таня

# 134
иииих че хубава идея!!!!
  bouquet

записвам се да следя и с надеждата да се включа с неща.
иначе идеи за начина на организиране нямам, че нямам и особено много знания по въпроса  Embarassed

gudzy беше организирала нещо подобно с "остатъците" от коледния базар, тя може да сподели опит  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт