Отговори
# 135
neci

nie redovno hodim na ul.Najden Gerov 2, za konsultacii pri Marinova, vodi se dobra detska  bolnica po princip.Stiskam palci vsi4ko da  e nared.  Hug     

# 136
Неци, стискам палци!!! не се притеснявай!!!

имам работа, че утре съм лектор на един семинар по писане на проекти, нямам време да пиша подробно!
пожелавам бързо оздравяване на всички и дано няма други болни бебчовци!

# 137
neci, с вас сме! Hug Hug Стискаме палци! Peace Hug Peace Hug

pepa_k,  дано всичко е наред на снимката Peace Peace Peace

Хриси, пих едно за ваше здраве Simple Smile  Simple Smile
Дано този 10.06 е последният, в който не ви върви. Praynig

Танчето, добре дошла  bouquet

Бенки - Рая още няма.

# 138
  • Варна
neci мила, дръж се, всичко ще е наред и една седмица ще отлети много бързо.  Hug Hug Hug и от нас.

pepa_k и на вас много  Hug Hug Hug. Стискаме палци всичко да е наред.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 22:29 от lina6.3

# 139
Голям съм заплес......... smile3555
Танче,добре дошла в нашата чета,очакваме и снимки,ако желаеш,разбира се да ги споделиш с нас! Hug
Рера_к,и на вас стискам палци  PraynigДано всичко е наред със снимката! Hug
Vanesast,къде се губите,отдавна не си ни писала, как е Ники? Hug
Прегръдки и целувки на всички!Лека и спокойна нощ!

# 140
  • София
Танчето, добре дошли при Априлчетата! Hug

neci, стискам палци да мине бързо тази седмица и да се излекувате от гадините! Кураж! Praynig Hug Hug
А за пъпчето - педи ни лепи лепенки от ражданрто, седят по 2 седмици, после на консултацията пак слага. Последния път каза, че все още има нужда от тях... Досадно, но ако могат да спестят операция - мисля, че си струва.

Сега отивам да чета назад, че колко съм пропуснала....  ooooh!

Бързо оздравяване на болничките Hug

Мия вече почти не кашля, но кака й се разболя... Кашлицата попремина, но днес вдигна Т newsm78... Нещо са й наопаки симптомите, да видим какво ще излезе накрая.

# 141
Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquet
Стискам палци всички болни бебончета да оздравяват

Снимки малко по късно,не съм разучила още как се слагат в албума,но като разбера как става ,обещавам

Лека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 142

Благодаря ви за подкрепата Hug Много сте мили и дано се сбъднат пожеланията ви.
Аз съм много изплашена, но пък друго какво да направя вкъщи с 40 градуса Т, също е страшно.
Ами ..лека нощ и бъдети здрави Praynig

# 143
neci и ние сме с вас, дано Монко не усети седмицата в болницата  Hug Praynig а ти гледай да си спокойна, така и той ще е. Дано има възможност да излизате на двора!
 Добре дошла, Танче!
Мама на Кики, наздраве за ваше здраве! И само с хубаво да свързвате този ден от тук нанатък!

Мерси за отговорите ви за бемките, аз сериозно се бях притеснила, че им е рано да излизат около годинката, но явно не е !

Болничките да оздравяват! Ара, супер, че Мия се е оправила, а сега дано и каката бързо да го изгони това боледуване!

сладки сънища и поспете и за мен малко  Mr. Green

# 144
Неци,дано всичко да мине добре!

Хриси,дано следващият 10 юни няма никакви произшествия!И все се каня да те питам за рецептата за онова много вкусно кремче с нескафе  Crazy

Све,стискам палци и при вас да мине леко!И бързо възстановяване на баткото!

Танчето,добре дошла!Ще те добавим към 1-ва стр,разбира се!  Hug

Без болни децича  Naughty

Лека на всички!  Hug

# 145
Здравейте и от нас!
Не смогвам да пиша в последните дни, но гледам поне да прочета.
Хриси, и ние имахме в нашто семейство един такъв период, но с 25-то число. Ако си вярваща отиди на църква, може и една молитва за здраве да помолиш попа да ти изпее. Дано нямате повече такива неприятни инциденти!
Неци, Пепа стискам палци бързо да се оправят мъниците.
За нас - реших да се върна на работа и почнах да търся бавачка. Не ми се описва с какви жени се срещнах, но на някой от тях не бих дала и хамстер да гледат, пък какво остава за детето. От вчера викнах една жена пробно, но ми е много мъчно и взех да се обвинявам. Иначе женичката се старае, естествено има много неща, които ме дразнят, но просто се мъча да свикна с мисълта, че никой неможе да се грижи за Дари както мен. От друга страна, все ми е едно такова, че може би трябва да търся жена, докато съм 100 % сигурна, че тя е подходящата. Даже, днес понеже жената закъсня и аз мислено се молех да не дойде, че да имам оправдание да си остана с нея. То явно и аз незнам какво искам.
Има ли някой позната майка или друга женичка, която да се нуждае от дрехи. Разчистих си гардероба и имам много запазени неща, които обаче няма да мога да нося, защото вече габаритите не са ми същите. Мога да пусна и снимки ако някой се заинтересува. Размера им е XS и S.

# 146
Polly имам позната жена ,на която и аз често и давам дрехи,но ще я питам все пак ,дали иска ,а ако не те затрудняват и снимки няма да откажа.Като размер само незнам ,аз съм и давала С и гледам че и стават ,но за XS  newsm78

# 147
Танчето, ще ги снимам утре и ще сложа линк с тях. Само някой са XS. Просто бях много слаба преди - 46.5 кг, но и ако женичката е слаба ще станат.

# 148
  • София
За нас - реших да се върна на работа и почнах да търся бавачка. Не ми се описва с какви жени се срещнах, но на някой от тях не бих дала и хамстер да гледат, пък какво остава за детето. От вчера викнах една жена пробно, но ми е много мъчно и взех да се обвинявам. Иначе женичката се старае, естествено има много неща, които ме дразнят, но просто се мъча да свикна с мисълта, че никой неможе да се грижи за Дари както мен. От друга страна, все ми е едно такова, че може би трябва да търся жена, докато съм 100 % сигурна, че тя е подходящата. Даже, днес понеже жената закъсня и аз мислено се молех да не дойде, че да имам оправдание да си остана с нея. То явно и аз незнам какво искам.
Поли, съдейки по предишни коментари по темата с работата и ти си като мен. За да си пълноценен човек си имаш нужда и от работа. Децата вече не са толкова малки и може би за теб наистина ще е по-добре да се върнеш на работа, стига да намериш подходяща жена. Аз не успях, но пък детето ще тръгва на ясла. Няма нужда да се самообвиняваш и измъчваш. Просто хората са различни. Има жени, които могат и 10 години да си стоят в къщи и да са по цял ден с децата. И в това също няма нищо лошо. Въпрос на потребности и житейски мироглед.
Иначе и аз се нагледах на всякакви жени (докато търсих детегледачка). Някои са идвали пияни на интервюто  ooooh!. Някои не идват и не си вдигат телефона като звъня да ги питам дали просто закъсняват заради задръстване. Честно казано почти нямаше нормални жени.
Аз си мислех, че ще рева на работа нон-стоп и ще съжалявам, че съм се върнала, но изобщо не е така. Детето свикна да остава и с други хора- бабите и дядовците. Аз определено се чувствам много по-добре и излязох от депресията, в която сега си давам сметка, че съм била последните 1-2 месеца преди да тръгна на работа. И така. Дошъл ти е моментът. Давай смело напред.
Танчето, добре дошла   bouquet .
Болничките да оздравяват бързо  Hug.
Иначе ние сложихме вчера ваксината срещу морбили и т.н., че не може да тръгне на ясла без нея. Иначе щяха чак септември да му я слагат.

# 149
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Поли ще питам и в проект Мулти мама дали трябват дрехи за някоя дребна мама.

Общи условия

Активация на акаунт