Отговори
# 120
Трудно се вреждах до компа,от мъжете най вече от големия ми син ,но от сега ,е на режим,и идва и моя ред  Mr. Green,

# 121
Хриси, надявам се днешният 10.06. да е последният с лоши събития за вас!
Танчето, добре дошли в нашата сговорна априлска чета!
Скоро ще направим и ние прощъпулник.
Алекси, за бенките - Алек си има едно нещенце точно по средата между веждите и според мен ще стане бенка. Има и по едната бузка някакви точици, но още не са се заформили.
Оправиха ли се болните мъничета?
Хайде на разходка, тук най-после изгря слънце и спря да вали!

# 122
  • гр.Варна
Лина,Марини,
аз съм много позитивен човек и не мисля,че ще се настройвам предварително за този ден.Днес се обаждам да поздфравя мама за 30 годишнината от сватбата им и тя:Ти шегуваш ли се?А аз:защо?не се шегувам
тя:не знаеш ли какво е станало с Иво?
при което изтръпнах.Каза какво се е случило.....и се поуспокоих.После се чух,а по-късно и видях с него.Той е ОК.Факт е обаче,че има книжка от 10 години.Активен шофьор е.Кара всеки Божи ден и досега не е имал ПТП....и в кой ден се случи това??????
Светле,пожелавам ви операцията да мине възможно най-леко.Убедена съм,че всичко с Васко ще е наред и много скоро всичко ще е забравено Hug Heart Eyes  bouquet
Излизам с бебока и мисля да отида да запаля свещичка за здраве,а довечера да се почерпим  bouquet

# 123
  • на североизток
Здравейте,мили момичета!
Светле,пожелавам ви бързо и безболезнено да мине операцията! Hug
Алекси,Яна има по рождение бенка от вътрешната страна на едното краче.Синът ми се роди без бенки,но вече има няколко.Както баща им казва-на майка си са метнали.Аз съм като крава монтифонка-с доста бенки,особено по гърба Laughing
Момичета,пожелавам ви бързо оздравяване на болните дечица и мами!
Връщам се да ви чета назад!
Слънчев ден!

# 124
Здравейте,

Sve - стискаме палци  Praynig

За бенките - и Йоана има две или три много мънички около глезена на едното краче.

Ние пак имаме бактерии в урината  #2gunfire След 3-кратно лечение с антибиотици - пак и пак се появяват. Интересното е, че на ехографа като я гледат няма никакви проблеми или причини за това. Последно доктора ми каза че ни иска утре да постъпи в болницата за да направят някакви изследвания там, мисля че беше снимка на пикочния мехур или нещо такова. На всичкото отгоре аз не мога да влезна с нея защото съм с гипс и не мога сама да я обслужвам, но доктора не иска да го отлагаме за след 25-ти (когато трябва да ми махнат гипса) и сега майка ми ще е с детето. Подивяла съм не стига че се стигна до там ами и не мога да съм с детето си в този момент  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

Ох, гледам в тази темичка все лоши неща, много болни дечица, предстояща операция, лош късмет и т.н., не че съм суеверна ама да я изписваме по-бързо и в новата да няма и помен от такива неща

bouquet

# 125
Хриси благодарим за почерпката, бъди жива и здрава и ти и мъжете ти и нека наистина нищо неприятно да не ви се случва вече.

Ето и от нас малко снимки от Априлци най-сетне. Само дето нашият тати, който основно фотографстваше е наблегнал на снимките на щерка си най-вече, мъ кво да ги прайш, любофф  Joy

http://denisimo.multiply.com/photos/album/11

И нашата взе най-незабележимот нещо на прощъпулника-макара с конци, че и бяла беше на всичкото отгоре уж да не привлича внимание, ама на-ще става дизайнер детето.

Нашата маймуна от една седмица е хремава-не е била болна и предполагам, че е от зъбките, че поне 2 и растат в момента. Не и е запушен сериозно носа, но отвреме на време има сополчета-прозрачни. Първите дни и давах хомеопатични и витамин С, но вече не давам нищо-мислите ли, че трябва да я лекувам с нещо, при положение, че нищо друго и няма  newsm78 Днес педката и изписа виброцил, ние не сме ползвали никакви капки досега и ще видим дали ще и помогнат. Иначе и тя констатира, че е здрава, ама трябвало да я заведа при нея в началото, че досега да я е излекувала и да може да и сложат ваксината. Ми че от какво да я лекуваш и викам, като тя си е в отлична форма, пък ваксината според мен може и да почака, като се е засилила вече голям зор дават за тая ваксина.

Не знам какъв вирус ви е поволил и не искам е да знам де, но дано скоро всички бебета и мами да са здравички.

Стискаме палци на бати Васко за операцията, той е голям здрав мъж и бързо ще се справи  Hug

Марини в най-северозападналия край бяхме-до Лом, където няма нито една мама от нашите или поне аз не знам. Иначе да си призная Лом доста ми хареса при положение, че си паркирахме спокойно на центъра.места да искаш, тихо, спокойно, няма задръстване, аларми, боклуци, магазините пълни, кеф ти бебешки стоки, кеф ни аптеки, барчета и т.н. След като половин час киснахме на светофара до нас на връщане в 17 ч. във Варна направо ми се прииска да отида в Лом да живея, хем и жилищата са евтини и всичко е по-евтино от тук. Да ама има само една малка подробност-какво ли ще работим там с мъжо не знам и за какви пари  #Crazy

Дари
ами тя Анито си е направо манекенка бе, не съм забелязала много да яде, специални поздрави от малката и адашка  Hug

Неци дано с Монко всичко да е наред, а пък за импланта-аз лично го предпочитам пред коронка, ама ти си решаваш.

Бемка ние имаме една на ръчичката-още като съвсем малко бебе я забелязах и сега като и расте ръката и бемката по малко пораства. Баща и е имал същата на крачето като бебе и сега му е колкото грахово зърно горе долу, само че за щастие е плоска де.
Сори, че скачам така по темите, ама далеч не успявам всичко да прочета.

Всички варненски мами-стягайте се скоро да се видим.

P.S. С Анишка на Априлци бяхме в съседни стаи, ама тава и не съм разбрала, че ще дстава пак мама, за мой срам  Embarassed Честито на цялото ви сечейство и целувки на Вики.

# 126
Здравейте  Simple Smile
mama_na_kiki, само хубави неща да ви се случват от тук нататък на тази дата,а и на всички останали дни от календара  Hug
Добре дошла на Танчето  welcome
Светле, леко да мине операцията и бързо и безболезнено възстановяване  Praynig
pepa_k, дано изследванията са добри и да няма повод за никакви притеснения  Praynig
За бенките - Мира май няма,не съм я заглеждала толкова подробно  newsm78

# 127
Здравейте сладурки!
Хриси Здраве и късмет ви желая от тук на сетне не само на 10 , а и всеки ден! Praynig Добре, че му няма нищо на Иво , това е по-важно.
denisimo
Да бягате от хубавото моренце и да ходите в Лом -НееееееЕЕЕЕЕЕ недейте, радвайте се на това което имате ние копнеем за това.
Све Hug С теб сме!
дано бързо и безболезнено да мине операцията и Васко да се оправи.
ТанчетоДобре дошли Hug
ПепенаМного сладко Тошето  Hug и ти си свежарка Peace, като ти гледам лентичката и леееле викам си ми то отстрани колко бързо протича 1 бременност. Thinking
pepa_k Много добре те разбирам, стискай зъби ще мине. Дано снимката да покаже, че всичко е ОК Praynig

При нас положението е бактериално, този път Е-коли....но какво да вярвам ooooh! , но лошото е , че инфекция има и трябва да се лекува. Днес сме при нефролог да го гледа с ехограф и направо не издържам, дано му няма нищо Cry. От вчера обаче се вихри с висока Т , през ноща 40 градуса.
Ами милички наоплаквах ви се.

Желая на всички ви здраве! Heart Eyes
Сетих се да ви питам пъпчетата на дечковците ви прибрани ли са тоест хубаво хлътнали навътре? На Мони сега видях , че леко му е издутичко напред, като при бременните коремчета и се чудя това пък чудо какво е ?

# 128
Здравейте на всички!

Добре дошли на адашката Танчето и на малкия Дани!   welcome

Хриси, дано от сега нататък хубавите неща са повече от лошите. Добре, че на Иво нищо му няма, другото ще се оправи! Hug

Neci, бързичко да обдравява Монко и бързо да изчезват бактериите. А пъпчетата не са ли различни - някои навън, други навътре? newsm78

Pepa_k, много неприятно, но дано бързо да минава лошото!

Дени, наскоро като имахме и ние хрема освен Виброцила пръсках Стеримар (аз по принцип си му пръскам Стеримарче и Валко не се сърди), за да прочиствам нослето!

За бенките - не съм забелязвала Валко да има бенки, но си има едно родилно петно на гръбчето (дали ще изчезне)

# 129
neci пъпчетата наистина са различни,но така и така ходите по доктори нека го видят Laughing,моят Ачко се роди с пъпна херния,т.е. не му се беше прибрало пъпчето навътре.залепиха му някаква лепенка)купих си я от аптеката)стоя му няколко дни и като я махнахме беше се прибрало пъпчето.дано всичко се оправи при вас с тези бактерий.

# 130
pepa_k, много неприятно съвпадение, но дано престоят на малката в болницата да е много кратък! Praynig
neci, пъпчето е по-добре да го погледне лекар, защото операцията, която ми правиха сега е именно от пъпна херния, която си ми е от бебе. Може би е трябвало по-рано да си обърна внимание и направо като че ли е чудо, че коремът ми е издръжал бременността. И въпреки че Монката не го очаква такова напрежение, не е лошо да се види. Laughing
denisimo, бързо да прогонваш тези мисли за Лом от главата си. Толкова е хубаво във Варна. С удоволствие бих живяла там, ако имаше какво да работим с любимото. Wink

# 131
  • гр.Варна
Благодаря ви за съпричастността Heart Eyes Hug
Тази вечер отиваме да пийнем за наше здраве
То едно да беше....Днес такъв град(колкото лешник) ни валя в центъра на Варна,но Слава Богу сме добре Hug
Анишка,забравих да ти благодаря,че ми препоръча Пансорала.Помага ни много:) Hug  bouquet
Спокойна вечер Hug

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 17:44 от mama_na_kiki

# 132
Ето ни и след прегледа
Отиваме в болница , док. каза за около седмица за да му направят изследвания и снимка Cry
Ще сме в тази детската болница до ВМА , док. каза, че е известна като  "Педиатрията" Някой бил ли е там?

Толкова ме е страх, като знам в Токуда какво преживяхме Sad, но ще се държа мъжки, обещавам!

Преди малко му купих един дървен влак-конструктор, поне да прави нещо там, че както сме свикнали по цял ден навън...

Гушки и цунки от нас. И повече никакви болни

# 133
Еййййййй,Неци,неприятна ситуация,но дано Мони се оправи по-скоро и никакви болници вече! PraynigС вас ще сме мислено и стискаме палци скоро да сте отново тук,здрави и читави! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хриси,ще пия едно и аз за ваше здраве,вече никакви такива перипетии! Peace Hug

# 134
  • гр.Варна
Neci,и аз съм с теб!!Желая скорошно оздравяване на Монко Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт