Отговори
# 105
Nisti, честит ви рожденник и много да е здрав!
Све-ДИм, стискаме палци всичко да мине бързо и да се възстанови след това бързо Васко! Вие да сте спокойни, и баткото няма да усети, че е опериран.
Страховете Борис имаше един период, около годинката, в който само да чуеше нещо бръмчащо и надаваше истеричен вой, отмина за около 3- 4 седмици. НАй-го беше шубе от ел.помпа за надуваеми душеци. Сега даже се бута да прахосмуче с нас.
catty m много кофти това с бактериите. Много   Hug за адаша
Меги Ан, браво на детето! иначе не бях чувала, че шведската горчивка помага при такива болежки - мерси за инфото!

Мислите ми само се блъскат в главата, без да се спират,и забравям какво съм искала да напиша.
Та, за Сандански там сме по някое време между 10 юли и 10 август, но кога точно, не знам.
450 - ще разпитам дали семейството на таткото имат познати, които дават гарсониера под наем.
Smooth - хубаво е, че Томи се е оправил без АБ Simple Smile

И от доста време се каня да питам, но забравям....
Бемките -  Борис си има една малка, на вратлето, от няколко месеца. Чудех се, нормално ли е толкова рано да се появи? newsm78

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 20:06 от Aleksi

# 106
  • Стара Загора
Здравейте и от мен момичета!!
Болеста при нас -за съжаление на нас този път хомеопатията не ни помогна и в петък лекарката е казала да започваме с антибиотика. Аз също изчаквам поне 3 дена минимум, преди да се реша да включа АБ. Вчера като се прибрах от командировката, толкова се беше затъжил милия за мен, че  даже не спа следобеден сън, за да не ме изпусне пак. Иначе от вчера вече нямаме температура, но афтите не са ни минали и с храненето е много назад. Яде му се, но като му сложиш нещо в устата и започва да плаче и после врътка главичка и не иска. Лекарката е казала че и венците му са много подути. Снощи му тека кръв от устичката, но не ми дава да му бъркам за да преценя дали е от афтата, или от венеца.
За храненето - ние сме на следния режим
8.00 - попарка с 2 сухара, повечко сирене и 110мл вода / предполагам че става около 150-160гр/, сокче 50-70 гр
12.00 - обяд - 190гр - второто от детската кухня + плод
16.00 - десерта от детската кухня - обикновенно 190гр. крем
20.00 - 80-100 гр супа
21.00 - 180 гр АМ
Мисля че това му е напълно достатъчно! Кака му изяждаше наполовината от това.
Но сега просто не мога да я изхраня, непрекъснато е гладна, добре поне че съм я научила от малка да яде без хляб. Иначе гледам да набляга повече на плодовете и зеленчуците. Но в градината винаги си иска допълнително. А иначе въобще не и личи!

# 107
Ей, какво става тук! Алекси повлече крак и като наизлязоха едни коремчета.... Много ви се радвам момичета! Поздравявам ви за смелостта! Мен ми трябваха години да се реша за второ,а някой гледам трето чакат! Леко бременеене!  Hug

Фичо още не ходи, но лази като за световно и ми разказва играта! Баткото ме беше разглезил - където го оставя, там го намирам!  Grinning

# 108
Привет на всички! нямам време да чета, че имам много работа, но влизам да ви разкажа как мина прощъпулника на Амалия... Понеже мина почти месец откакто е проходила, а все не намирахме време да организираме събитието, направо за един ден решихме, събрахме само бабите и готово!
подредихме различни предмети - глобус, за да пътува много, червило и огредало, за да е кипра, книга, стетоскоп - да стане лекар като тати, химикалка, калкулатор - ако иска да се занимава с икономика и сметки, музикален диск, топка и кредитна карта, за да харчи пари и/или да стане банкер!
веднага, още от първия път Амалия взе най-малкото и най-незабележимо нещо - кредитната карта! много се смяхме! после взе и глобуса, та се надявам да има парички, за да пътува и да се весели!
както забелязвате, умишлено не сложих никакви домакински предмети - черпаци, тенджери, щипки, метли и подобни, така че бъдещите свекърви да си правят сметката  Joy

Надявам се всички да сте добре, да няма болни бебоци! ще чета допълнително и пак ще ви пиша

# 109
  • Варна
Здравейте момичета,

Ние от днес включихме антибиотик. Сутринта се събуди пак с температура и постоянно хланчи. Не му е хубаво на детенцето. Надявам се, че сега след АБ по-бързо ще се подобрим.

# 110
Здравейте

Светле
ще се молим за вас всичко да мине бързо !

Лина - явно това нещо не мина без АБ , много упорито, за жалост ние заразихме и племеничката ми и моята приятелка ужас е , аз вече 7 дни пия антибиотик и още не съм оздравяла, Даная е по добре, но утре сме при док. Дано и е минало !

страх - нас не ни е страх от нищо, дори обича засега прахусмокачката, много говори , - айда , казва как прави - кучето, котето, кое е мече, ма ма, тати, баба , бабче, баба ти - даже, так так - на часавоника, прави как прави кончето , ам ам, и днес даже как ходи баба меца, и други неща може и да пропуснах нещо !

Целивки на всички сладури

# 111
Привет на всички! нямам време да чета, че имам много работа, но влизам да ви разкажа как мина прощъпулника на Амалия... Понеже мина почти месец откакто е проходила, а все не намирахме време да организираме събитието, направо за един ден решихме, събрахме само бабите и готово!
подредихме различни предмети - глобус, за да пътува много, червило и огредало, за да е кипра, книга, стетоскоп - да стане лекар като тати, химикалка, калкулатор - ако иска да се занимава с икономика и сметки, музикален диск, топка и кредитна карта, за да харчи пари и/или да стане банкер!
веднага, още от първия път Амалия взе най-малкото и най-незабележимо нещо - кредитната карта! много се смяхме! после взе и глобуса, та се надявам да има парички, за да пътува и да се весели!
както забелязвате, умишлено не сложих никакви домакински предмети - черпаци, тенджери, щипки, метли и подобни, така че бъдещите свекърви да си правят сметката  Joy

Надявам се всички да сте добре, да няма болни бебоци! ще чета допълнително и пак ще ви пиша

А, мерси за идеите! Ние най-вероятно тази неделя ще го правим!

# 112
Момичета,сложих линкове на първа страница към снимките и клипчетата.Моля,ако съм пропуснала някой да ми прати линка на ЛС  Hug

Неци,ще се караме с теб!Защо не си сложила сники!Няма повтарят се!Без извинения!  Mr. Green

Мерси много, Пате!

# 113

Браво на Мия,абе,добре се ориентират априлчетата ни.Дай Боже,такава да е орисията и! Peace
Стига вече вируси и бактерии,дано скоро всички са оздравяли! Praynig
Неци,какво показаха вашите изследвания,нали днес трябваше да са готови?
Целувки за всички и спокойна нощ! Hug

# 114
Здравейте слънчевки Hug

Ние днес се върнахме от Бургас. Снимките от Априлци още не съм смогнала да ги разгледам, а и вероятно няма да успея да изчета пропуснатото. Само прехвърлих тази и старата тема, че да си сложа всички линкове със снимки във фейвъритс и дано смогна до ден-два да ги разгледам. Ще гледам колкото се може по-бързо да кача и нашите.

Прехвърляйки темичките забелязах, че има много болни априлчета. Той и Петърко беше болен. Разболя се на Априлци и почти през цялото време беше с Т 38,6. Звъняхме на педиатърката. И разстройство имаше за един ден та беше малко на диета. А днес забелязах, че се е сдобил с ново зъбче Grinning. Аз пък се подух и страдах от коремни болки. Като капак Пепо беше целият в белези - от щуротии и от комари. Слава Богу в Бургас спряха да го хапят, но разни гадинки ме нападнаха мен Crazy. Както и да е, вече сме в отлично здраве, само дето мен здраво ме друса нервата - едно, че ме сърбят нахапванията и второ, че цяла седмица бяхме със свеки Wink.

Желая на всички болни скорошно и скоростно оздравяване Simple Smile.

Отивам да си гушкам мъжете в полувремето. Лека и наспивна нощ Simple Smile

# 115
  • гр.Варна
Здравейте!
Влизам,за да направя една виртуална почерпка за наше здраве!!

Днес се навършва една година откакто си счупих крака.Пак на днешна дата мама и татко са се сгодили.Днешния ден е нарочен за почерпка за мое здраве.Тази сутрин обаче,мъжът ми тръгва за работа и някаква му отнема предимството и се забива в него.Слава Богу няма нищо сериозно.Незнам какво да направим,за да премахнем лошото от този ден Embarassed
На вас желая ползотворен ден Hug

# 116
  • Варна
mama na kiki пожелавам ви много здраве и щастие и на този ден да ви се случват вече само хубави и весели неща! И като наближи следващия 10 юни не се настройвай предварително, че това е лош ден за вас, а обратното, че е най - хубавия е тогава ще имате само приятни емоции.  Peace

# 117
Здравейте и от мен! newsm51
Мога ли да се присъединя към вас?
Чета ви отдавна,но все не се включвам,но днес реших да се разпиша.
Моят син е роден на 18.04. точно на термин,ще се радвам ако ме прибавите към списъка на 1-ва страница  Embarassed

За прощъпулника - нашия мина в петък , бяхме в тесен семеен кръг,,питката я направих аз (разбира се),наредихме книга,химикал,клещи и отвертка,клавиатурата на компа,плувни очила,спринцовка,конец ,портмоне,гребен,бои за рисувани,черпак,микрофон и фотоапарат,Дани взе апарата и спринцовката,след което разгледа всичко останао ,и най вече питката  Laughing

За храненето -  незнам вашите деца как са,но при нас е ужас ,сложи ли се масата ,той е там,едвам го удържаме,каквото набара и го тъпче в устата.Иначе режима ни е такъв:
6.00 АМ
10.00 попарка от 3 сухара,отскоро с сирене и масло,или овесени ядки с АМ
13.00 второто от кухнята
17.00 АМ ,от 2-3 ден въвеждам кисело мляко вместо АМ
21.00-22.00 супа,или каша Лека нощ
23.00 АМ 180мл
Межди храненията хапваме плодове и зеленчуци ,най вече домат,види ли го и не му ли дам се почва едно тръшкане и едно реване.И на всичкото това ядене не му личи,сега е 75см и не повече от 10кг.

# 118
  • Варна
Танчето Добре сте ни дошле с Дани! Забелязах аз, че сте априлчета в една друга тема  Wink и се замислих зещо не сте при нас.

# 119
Имаме си нова мама-добре дошла ти и сладурчето ти welcome
за нашия режим:
7.30-8ч-попара около 200ml
12ч-супа и плодово пюре,или плод за десерт(общо не повече от 250гр)
16ч-мляко с бисквити или плодова каша пак към 200гр
20-20,30ч-кис.мляко 180гр.
и през ноща пие около300гр кис.мляко но понякога и не пие Wink
изобщо и при нас 330гр са далечна илюзия.забравих да кажа ,че между храненията не отказва да си хапне това онова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт