Отговори
# 90
Здравейте!

Софиисйките мами, много сте готини Hug! Абе, да Ви попитам, къде са Ви кавалерите на срещите? Те ли Ви бойкотират или Вие тях? Heart Eyes Ивалекс, имаш прекрасна фигура и излъчване Peace! А и, както виждам, с Верчето много добре се вписвате сред софийските мами, все едно сте неразделни.

Количеството храна: моят Боян със сигурност изцоква повече от литър кърма за денонощие. Иначе твърдата храна е повече от скромно количество.Най - много обича следобедната си закуска: йогурт с плодове или кремчето от кухнята, ако е хубаво. Въобще, детенцето си пада по сладичкото и плодовете. Хапва си и маслинки, краставичка, шунка... На обяд изяжда по - малко от половината пюре от кухнята, а от супата само 2-3 лъжички за дегустация.

За преяждането: много е лесно да се каже "не тъпчете децата си, че затлъстяването е страшно", обаче от един момент нататък майката няма решаваща роля за количеството храна, което изяжда детето. Сега все още можем да ги контролираме, обаче... баткото ни е пухкавичък, но на детето така му се яде, че просто на света не съществува сила, която да го накара да се ограничава. Всичко обича, много му е вкусно и няма спиране... На у-ще няма как да го контролираме; иначе спортува много, но от плуването и тениса (който спортува лятото) само огладнява още повече и става лавинообразна реакция. Сега е висок 1.52 м и тежи 50 кг  #Crazy. А само до преди две години беше кльощавичък, ребрата му се четяха.

Кати, желая на Борис бързо оздравяване от бактериите. А за снимката: не е страшно, ще се справите! Лилова сигурно иска да се презастрахова, че сте добре.
Марта, църквата Св.Петка е на 5 мин. от нас. Обезателно се обади! А за състезанието: ти си знаеш, че си нашата гордост, независимо от мястото, което заемеш!
Анишка, много се радвам за резултата от прогледа!
Хриси, май трябва да посетите специалист УНГ. Наистина прилича на трета сливица, ама дано не е...
МегиАН, как е главичката на Ачко?
А болните априлчета: има ли подобрение Praynig?

Нашият батко ще бъде опериран на 12 Юни. В петък му пуснах ПКК: страхотни резултати! Това дете има хемоглобин 150, всички останали кръвни показатели са точно в средата на нормата. Браво на маминия сладур! Мислех си превантивно преди операцията да го подсиля с малко имуностимуланти и витамини, но се отказах.

И да Ви се оплача: Боян започна много да се страхува от разни дребни неща, които преди това не са го впечатлявали. Например, най - много обича да гледа Да Винчи на Бейби Айнщайн. Обаче, от два - три дни, когато дойде момента да представят носа, изпада в див рев. Същото е и когато някъде в съседните апартаменти чукат по - силно. А прахосмукачката от една седмица е враг номер едно. При Вас как е?

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 15:36 от Sve_dim

# 91
  • Попово
здравейте сладурки  Hug
това е хранителния режим и на тошката, с тези разлики че кърмата е заместена с АМ и детксата кухня с гозбите на мама  Blush пригодени разбира се за тризъбието на Тодораки  Mr. Green

6-7 ч. - кърмене
9-9.30 ч. закуска ок. 250 гр. (овесени ядки със сирене, кус кус със сирене, кисело мляко с бисквити)
14 ч. - обяд от детската кухня ок. 220 гр. и понякога десерт 190 гр.
17-17.30 ч. - банан, малко ябълка
19.30-20 ч. - вечеря ок. 250 гр. (супата от кухнята с 1-2 сухара)
21-21.30 ч. - кърмене за лека нощ

Марта, стискам палци и дано успееш да се видиш с варненки, които са страхотни  Hug
болните калпазанчета да се оправят и вече никакви болежки, че идва лято и трябва да се мисли за почивки и разходки,  не за хапове  Naughty
Све, дано всичко е наред с Васко и бързо да се възстанови  Praynig
за снимките от срещите- ами НЕВЕРОЯТНИ СА   Hands Thumbsup

# 92
[
Честити придобивки Илит и Smooth ! Поздравления и от мъжа ми! Чудесен избор сте направили, много се радваме  Hug Да си ги ползвате със здраве и да ви носят много удовлетворение!

Благодаря ти, Руми! Поздрави на нашия приятел Йърун от нас! Много ни помогна в избора!

Тази Джава не ме харесва нещо  Sad Уж я инсталирах, но когато отида на Java Uploader, ми се явява горе едно съобщение, че не е инсталирана Java  newsm78
Пак ще се опитвам!

Светле
, на 12 юни ще си запаля кандилцето и ще се моля най-вече за теб и Митко да сте спокойни, защото съм сигурна, че операцията на Васко ще бъде наред!  baby_neutral

# 93
Здравейте, после ще чета назад, само да докладвам, че успешно се завърнахме от северозападнала България преди няколко дни, ама после бяхме на рожден ден на сестра ми, ей кога порастна това дете на 18 год. стана, а пък снощи аз бях на дискотека до 3,30 ч. без мъжа ми при това, ей супер купон беше, не ми се беше случвало от преди да забременея. Даже и обожатели ми се прилепиха  #Crazy, ама лошо няма, поне ми повдигнаха самочувствието. Само дето днеска главата ме боли, че ако ви кажа колко бира изпих ще ми се смеете  hahaha

Чао и отивам да наваксвам с новостите  Rolling Eyes

# 94
  • Варна

И да Ви се оплача: Боян започна много да се страхува от разни дребни неща, които преди това не са го впечатлявали. Например, най - много обича да гледа Да Винчи на Бейби Айнщайн. Обаче, от два - три дни, когато дойде момента да представят носа, изпада в див рев. Същото е и когато някъде в съседните апартаменти чукат по - силно. А прахосмукачката от една седмица е враг номер едно. При Вас как е?
Светле, Вяра е доста страхливичка . За прахосмукачка не може и да става дума когато тя е там. Страшно много я е страх. Страх е от малките камиончета, които почистват Морската градина, и от всякакви по-силни шумове.

# 95
Дени, много ме успокояваш! Мислех, че само мойто е бъзливо... с баткото не съм имала такива проблеми; той се страхуваше само от разделите с мен.

Денисимо, добре завърнала се Hug! Ей, голяма Одисея направихте и ни домъчня за Вас.

Smooth, Илит, и аз да Ви поздравя за скъпоструващите Ви играчки Heart Eyes!

# 96
Влизам само да Ви почерпя, че нашият батко вчера стана на четири години  smile3510

# 97
sve dim главичката на юнака се оправи с постоянни компреси със шведска горчивка и мазане с олио Wink(това е за подутини и синини и е мн ефикасно)
А ЗА страховете още не съм забелязала да се плаши от нещо,прахосм. му е мн ингересна все ми я бута Laughing
Влизам само да Ви почерпя, че нашият батко вчера стана на четири години  smile3510
честито на  баткото да е жив и здрав

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 19:30 от megiAN

# 98
Дени, добре дошли! Затъжихме се за вас!

Раде, Илит честити ви нови придобивки! Вие си правите такива хубави снимки, а пък от сега нататък сигурно ще виждаме виртуозни изпълнения.

Хриси, защо не се консултираш с педи. Дано нищо му няма на Кико!

Светле, ще ви подкрепяме мислено и ще стискаме палци всичко да мине благополучно!
За страховете - и ние много се забавляваме с прахосмукачката, миналия ден даже се качи отгоре, за да го возя.

# 99
  • София
Светле, на 12 ще се моля за вас. Вярвам, че всичко ще мине добре  Hug

Нисти, да ти е жив и юнака  newsm59

Успокоявам се за храненето, че не е моного при нас. Ама Борис е точно като прахосмукачка, всичко се яде, научил се е да вика "Ам" и само като ни види, че ядем нещо и се започва едно мрънкане и повтаряне "Ам". Днес ме изнуди да му дам да си близне сладолед  Rolling Eyes

Иначе за сега е проявявал страх при много малко случаи и от много малко хора. Прахосмукачката е един от любимите уреди, гони я, като чистя, играе си. Харесва всякакви превозни средства, вика на всички коли МПС-та "Бу" и се кефи (ама то и баща му е същия  newsm78 )

# 100
Све, сигурна съм, че операцията на Васко ще е успешна и детето бързо ще се възстанови! Само вие бъдете спокойни, за да му вдъхвате кураж!
Страхове засега не съм забелязала от нищо. Ще видим занапред!
Дени, къде в Северозпада бяхте? Защо не се обадихте на една скучаеща родителка?
Илит, smooth, честити придобивки и да правите все така невероятни снимки!

# 101
  • Попово
ето малко снимки от нас, повечето са на Тошката, щото батко му нещо не иска да го снимам много много  Simple Smile
http://pepena.multiply.com/photos/album/14/sborni_snimki-04.05.06.2008#1

# 102
Све,ще стискаме палци на приятелчето Васко!А вие бъдете спокойни и го окуражавайте! Hug
Пепена,Тошката е голям убавец,а коремчето вече си личи,така ти се радвам... HugПоздрави на Гого от Петьо.
Смут,Илит,не разбирам от фотоапарати,но щом вие казвате,че са супер ,ще чакам още  страхотни  снимки  PeaceНе случайно съм си мислила,че Ради е професионален фотограф и разбрах,че това само и е страст чак на срещата ни миналия месец.Ами така де,невероятни сте.Аз не мога да уловя такива моменти. Embarassed
Нисти,да ви е живо и здраво порасналото момче! Hug
Страховете-и при нас не са се проявили още,прахосмукачката дори я вадя като се разкриви нещо и всичко и минава.Обожава всякакви    бръмчащи,стържещи,тракащи...........предмети.А за бу-то  първа е наредена.През деня като сме навън ,застава до някоя кола и започва да мрънка да я отворя и да се качва. hahahaПонякога батко и я плаши на игра и аз му се карам,а тя.....охилена до ушите и иска още. Laughing

# 103
Ей, качих си я тази Java най-сетне  Whistling Наистина е невероятно как бързо ги качва снимките! #Crazy Благодарности на Ivalex!  bouquet

Раче
, благодаря ти за това, което  си мислила за мен! Жалко, че не е вярно! Cry

Хайде на среща! Тази седмица ще ми е малко натоварено, но се надявам към края да ми остане време да се видим! А и времето е доста променливо.

Страхове Томи няма засега, раздава го безстрашен и много любопитен дори и към страшните неща!

Как са болничките? Днес му прегледах гърлото и ми се струва още леко зачервено, продължаваме с хомеопатията до 7-мия ден и после имаме още едно хомеопатично лекарство за прочистване на организма от прекараната ангина. Забравих да спомена че и аз бях с априлския вирус и все още доста кашлям, но мен кучета ме яли, важно е детето да е здраво!

Прекрасни сънища!

# 104
  • Варна
Здравейте момичета,

Sve dim ще стискаме палци на 12. А относно страха, Галена ми се плаши само от прохосмукачката и то от скоро, когато пълзейки след мен случайно попадна на въздушната струя и от тогава реве като я види. А преди заспиваше като я включа.  И баткото беше така. Laughing Но той определено се страхуваше от много неща и сега си е пъзльо.

Nisti да ви е жив и здрав баткото и много да слуша!

pepena Тошето голям сладур - едно русо пате.

Ние вече нямаме Т, но днес направо беше кошмарен ден и така като гледам още не е свършил. Започна на моменти много да кашля докато не повърне. А сега от както съм я сложила да спи все се буди и плаче. Имам чувството, че нещо я боли, но не мога да разбера какво и преди малко и дадах панадол, дано се успокои.

Общи условия

Активация на акаунт