Отговори
# 75
Минавам набързо да ви покажа каква рамка спретнах(ама не ми се смейте)
Казах да не се смеете, толко си мога Wink
ето и голяма http://necifer.multiply.com/photos/album/13#59
Да ме прощава Илит, чу омазах любимата ми снимка.
Виждам и новините от Анишка- ами едно да е мила , но здравичко и живо , стискаме палци за лека бременност Praynig
Честито но Smooth и Илит за новите придобивки, чакаме още шеметни снимки от вас Hug

Дано и аз смогна да се запозная с Джавата и да присъединя Ивето, за сега нямам време да се изуча на туй Embarassed

Моя разбойник продължава да е "мрън" и с дрезгав глас, но поне Т спадна.
На всички ви желая хубав уикенд с хубави хора!

# 76
Страхотна си е рамката,браво,много е  свежа-като всички на снимката! Peace
Ето ви и заглавие за чаканото бебе на Пепена:
АПРИЛчето ни Тошко и неговият батко очакват с трепет сестричето си сладко
Пепена,прости ми,моля те,че не вмъкнах твоето име в заглавието,не успях да го римувам. EmbarassedПогали коремчето от мен Hug Hug Hug
Очакваме вече новини за оздравяли априлчета и априлки.Хайдееееееее

# 77
  • гр.Варна
Здравейте!
Не пиша много често,защото хайманосваме из улиците с беборан Кристиан:)))
НА болничките деца пожелавам скорошно оздравяване.
Анишка,изключително много се радвам за теб.Даже нямаш идея колко Heart Eyes Heart EyesПожелавам ти една лека и безпроблемна бременност Heart Eyes Hug  bouquet
Криси има малък проблем.Надявам се да не е сериозен.До скоро беше със запушен нос,но само това.Избиха ни разни зъбчета и той се оправи.Да,но не спира да диша през устата.Едва,когато заспи се отпуска и диша през носа.На всичкото отгоре се чува нещо като хриптене...или по-тежко дишане да кажа.Мои познати ми казаха,че техни деца са били така,като им се е появила 3-та сливица,а на едната от тях,детето е било едва на годинка и четири месеца.Та се притеснявам да не е това.....а и се мъчи,аз го виждам.Като пие вода или мляко,все си отваря устата да поеме въздух.Не може да сдъвче нищо като хората,защото трябва да вдиша през устата и гълта като пате.....На ваксина сме чак на 17.06. и тогава ще видим какво е дереджето.
На Илит и Ради,честито за новите придобивки   Hug
Neci,справила си се много добре.Аз и това не мога Joy
Поздрави на всички  bouquet

# 78
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРКИ И СЛАДУРКОВЦИ,
Снимките на всички ви са много яки  Peace
Ето малко нови и от нас:
http://beloslava07.multiply.com/photos/album/15
На всички болнички дечица и възрастни желая бързо оздравяване!
Снощи, дами, бях на моминско парти и съм още  #Crazy. Прибрах се почти сутринта и цял ден обикалям с мъжа ми по магазините. След малко се трупясвам, че утре ще съм още по крейзи.
ИВЕ, СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ! ОБЯСНЕНИЯТА СА ТИ МНОГО ТОЧНИ И ЯСНИ   Hug  bouquet Heart Eyes

МАРТА - Да разбиеш конкуренцията и да ти дишат прахта, в случая "да се давят в пръските ти"  jump УСПЕХ!

# 79
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Току-що се върнахме от празнуването на РД на Сашко в Макдоналдският рейс. Много добре се поиграха децата , накрая всичките 12/ е без 3-те ни госпожички гостенки/ броя имаха спешна нужда от преобличане , защото от щурянето бяха вир-вода! Laughing Аз мислех , че вече е малък за РД в Макдоналдс , но се оказа , че страшно се изкефи , което е най-важното! Момченцата си се развиват по-бавно - факт неоспорим! Върнахме се с цял багажник на комбито с подаръци- яхта с дистанционно, трансформер,бинокъл, самолетоносач, дрешки и т.н. Да не забравяме и страхотното колело което му купихме днес с татко му. Родителите се наприказвахме идеално, абе накратко всички сме доволни. Ели-дебели остана у нас с двете баби и двамата дядовци да да ги весели, а и аз там да мога да се отпусна.

Момичета обезателно ми стискайте палци за състезанието
, но дори класиране в десетката ще бъде идеално постижение в случая - 20 държави   #Crazy това не е шега! Алекси септември наистина бях бронзова медалистка , но беше само за България, т.е. републиканско , а сега....!? Пък и аз далеч не съм това , което бях едно време, отдавна отминаха славните ми години в ЦСКА!

Анишка   Peace

Неци
, още не мога да хвана колегата ми да го разпитам за импланта. Иначе не съм те забравила.

Илит и Смут , честити придобивки! В тоя ред на мисли Илитка кога ще направиш една фотосесия и на мойта къдра небесна -Ели с бузките дебели?

# 80
Марта,силно стискаме палци,ще бъдеш №1,сигурна съм  Peace
Още ли има болне деца,да оздравяват бързо  Hug
Neci,снимката е много хубва    bouquet
mama_na_kiki, и Мира е по същия начин - диша с отворена уста.И на мен ми мина през ума за трета сливица,но са още твърде малки за това.По-скоро ми се струва,че е нещо като заден ринит или по-скоро нещо като задържан и изсъхнал секрет и все си викам,че ще й капя няколко дни физиологичен серум да размекна корите и да ги извадя,но ми е жал и все отлагам  ooooh!
Да ви попитам - какви пюрета от риба давате.Аз едва вчера дадох на Мира да опита,защото баща й е с алергия към риба и до сега не смеех,но не направи реакция и смятам веднъж седмично да я включа в менюто.Чувала съм,че на Ганчев са отвратителни и не знам от кои да й взема  newsm78

# 81
Да ви попитам - какви пюрета от риба давате.Аз едва вчера дадох на Мира да опита,защото баща й е с алергия към риба и до сега не смеех,но не направи реакция и смятам веднъж седмично да я включа в менюто.Чувала съм,че на Ганчев са отвратителни и не знам от кои да й взема  newsm78

Днес му взех прясно филе от сьомга и пъстърва! Сварих ги за 10 мин. и във фризера за готвене! Иначе му купувам и готови, само и единствено на Семпер, страхотни са!

Мацки, защо не мога да си сваля Java-а? Уж ми се появява долу иконката, а като отида да качвам снимки в Multiply, ми казва , че не е инсталирана Java  newsm78

МАРТА, ти си нашата златна гордост, с теб сме! Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 22:40 от smooth

# 82
neci, харесва ми рамката ти, много е шарена и свежа Hug Heart Eyes

mama_na_kiki, di_p, чувала съм, че дори да е трета сливица, премахването й не винаги е най-удачния вариант. Бързо оздравяване на Криси и Мира Hug

Рибата - давала съм пюре с риба на HiPP и треска с картофи и билки на Semper. Рая ги яде с апетит, дори аз, която никак не обичам риба, ги харесвам.

Марта, ти си нашата гордост, стискаме палци! Peace

smooth, не трябва ли първо да стартираш Java-та? newsm78 Или пробвай да я преинсталираш.

Анишка, pepenaHeart Eyes на коремчетата от нас!

# 83

mama_na_kiki, di_p, чувала съм, че дори да е трета сливица, премахването й не винаги е най-удачния вариант. Бързо оздравяване на Криси и Мира Hug

Ако не се отстрани напълно,често отново се появява.Но,ако пък детето често боледува и му пречи да спи,се налага по някога да си отстрани.Но сматам,че на тази възраст е все още нобходима и не трябва да се пипа  Peace

# 84
Я, а пък моят господинчо от малко бебе си спи с отворена уста! По изключение я затваря. Трябва ли да се притеснявам?! #Crazy
МАРТА, с теб е цял отбор Априлки, няма начин да не успееш!  HugДобре сте си починали тази вечер!
Слънце адашково, голяма си палавелка! Hug Аз така съм отвикнала от купони и веселби, че ако ми се случи нещо такова след това ще ми трябва седмица, за да се приведа в годен вид. Сбабичосала съм се отвсякъде!
neci, и на мен ми харесва рамката - много е нежна и излъчва свежест!
di_p, и аз съм давала риба на HIPP и му хареса. Иначе му давам бяла риба, като си готвим на нас.
larsen, много сладко заглавие за другото ни коремче!  bouquet

# 85
  • София
Е сега сериозно ме притеснихте  ooooh! Какви 330мл? Вики сутрин хапва или попара от 150 мляко + 2 и половина сухара или 180 кисело мляко с банан и бисквити, на обед 190 второ от кухнята, следобед 190 десерта от кухнята и вечер 210 мляко. Вярно че междувременно си хапва я солетка, я хляб, а бисквитка, я плод, ама много по малко и направо не се брои. А хич не е от слАбичките. Колкото до рибата след доста изхвърлени пюрета установихме, че си хапра само това на хип с талятели, сметана и броколи (може би заради броколите, защото ги обожава) и аз това давам.
Марта, всички сме с теб и вярваме в силите ти  Hug
Ние на последък сме само по улиците и нещо не ми остава време за нищо. Вики се е вманиячила по отношение на мене и не иска дори баща и да я води за ръка. Постоянно ми виси на панталоните  ooooh! Като си нямаме и баби на които да я оставям и направо не мога да си представя какво ще стане в момента в които трябва да тръгна на работа. Освен това и растат и 2 кътника едновременно и като се прибави и факта зъбобола ми гарниран с почти постоянно главоболие, положението в нас е.... меко казано весело  hahaha

# 86
  • гр.Варна
Здравейте
Вчера оставихме Криси на баба му и бяхме на лятна дискотека до 4:30.Прибрахме се и като запраска един дъжд....досега вали.
За носа на Крис,значи,той е с отворена уста само денем.Като заспи я затваря.Но ако ходи навън си диша все с отворена.Като знам на мен колко ми е кофти като не дишам през носа,представям си.Аз пробвах няколко пъти с физиологичен разтвир ,но нищо не стана.дано да е ринит
Приятен ден

# 87
  • София
Здравейте на всички  и от нас!

Страхотни снимки, направо ми доставя невероятно удоволствие да ги разглеждам.

Ивалекс, благодаря за Джавата, изтеглих я, ще я пробвам по-късно. Голямо улеснение ще е, че иначе ми е много тегаво да качвам смао по 20 снимки в Мултиплая. Междудругото, нареждаме се на опашката на кандидат зетьовете - Бобо реагира много радостна на Верчето, като я видя на снимките  Sunglasses

Гледам обсъждате количеството на хранта. Мен ме е срам да ви кажа колко яде Бобо, той е като прахосмукачка, токолва ядене поглъща, но не бих казала, че е от дебелите деца. Значи режима му е следния (сега да ви шашнем):

6-7 ч. - кърмене
9-9.30 ч. закуска ок. 250 гр. (овесени ядки със сирене, кус кус със сирене, кисело мляко с бисквити)
14 ч. - обяд от детската кухня ок. 220 гр. и понякога десерт 190 гр.
17-17.30 ч. - банан, малко ябълка
19.30-20 ч. - вечеря ок. 250 гр. (супата от кухнята с 1-2 сухара)
21-21.30 ч. - кърмене за лека нощ

Междувременно хапва по някоя и друга солета, обикновена бисквита, банан, ябълка.

Смут, интересно ми е какви с амерките на Томата, че по снимките като гледам ми прилича на калибъра на Борис (Бобо беше 10,5 кг на 77 см. на годинка).

И да с еоплача и аз - Бобо има E.Coli в урината :9 Утре ще пускаме ново изследване, за да сме сигурни и ще се лекуваме, а след като се изчистят тези бактерии от урината, доц. Лилова иска да му се прави микционна цистография, което доклото разбрах е нещо като ренгенова снимка на бъбреците Sad Поизплаших се, почнаха едни лоши мисли да ми се въртят в главата SadSadSad

Иначе все още ни предстои ваксината за шарките, ама сега с тези бъбречни лечения не знам кога ще я сложим. Вече има и 16 зъба, записахме го и за ясла за септемви месец (от 15 септември), а аз живот и здраве ще се връщам на работа от 1 септември.

Пожелавам всички дечица да оздравяват  Hug

# 88
.

Смут, интересно ми е какви с амерките на Томата, че по снимките като гледам ми прилича на калибъра на Борис (Бобо беше 10,5 кг на 77 см. на годинка).

Леле, какво съвпадение, съвсем точно си познала, абсолютно същите мерки на годинка имаше и Томи.  Crazy Но ядем значително по-малко от вас. Истината е, че много се кърмим, със сигурност има около литър кърма на ден. Ако например не си изяде обяда /разбирам да е по-малко от 100 гр./ го кърмя. За следобедния сън, който е у дома, също го приспивам на гърда. Кърма за лека нощ + поне 1-2 пъти кърмене през нощта + сутрешно кърмене + ако ми дръпне блузката през деня и така. Joy Храненията с твърда храна са 4, но рядко изяжда повече от 150-200 гр. Не давам нищо м/у храненията  Naughty, освен ако не видим леля му Таня, която винаги му пъха солетка за гризкане  Heart Eyes

Като вляза в сайта на Джавата, натискам Free java download, после ми изкача  Verify java Version, , натискам и него и ми излиза съобщение You don't have the recommended Java installed newsm78
Да не би това да не е версия за моя Windows? А иначе ми излиза долу иконката с кафенцето, но при рестартиране на компютъра изчезва отново.
Ivalex, замина и сега нямаме инструктор! Sad

# 89
Smooth, това, че иконката на ява изчезва е съвсем нормално  Hug . Когато отидеш в мултиплая и избереш ява ъплоад, тогава ще ти се появи отдолу / или с други думи казано - като започнеш да работиш с ява, чак тогава се появява чашката с кафенцето/. Пробвай, дано да работи, защото си е страшно улеснение!

Честити придобивки Илит и Smooth ! Поздравления и от мъжа ми! Чудесен избор сте направили, много се радваме  Hug Да си ги ползвате със здраве и да ви носят много удовлетворение!

Марта, стискаме палци за достойно представяне!  Peace Спомням си как миналата година грабна бронз, въпреки коремчето...

Общи условия

Активация на акаунт