Отговори
# 255
  • София
Момичета, някой търси ли билети за Def leppard and whitesnake? Оказа се, че не може да ги ползваме. Ако някой иска да ми пише на лични.

# 256
Здравейте !
Влизам набързо да ви пусна снимките от сватбата - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/48 И отивам да храня Мая. Утре ще разкажа.
За хапването - 3-та седмица Мая почти не иска да яде, само мляко или АМ или кисело и биквити, друго не иска. Помислих, че не иска кухнята, но не иска и плодови готови пюрета, нито любимите и зеленчукови - нищо и банан не иска, храним се с 300 зора, пред Бебе Айнщайн и с какви ли не занимавки по 1 час. Днес имам такова сърцебиене, така ми стана лошо от притеснение и от нерви, въздух не ми остана. Знам, че не трябва да се притеснявам, като си е жизнена и си наддава по малко, но  ooooh! Не знам на какво се дължи, дано не е като мен като малка, че тогава ще ми се върне тъпкано по цял ден да се занимаваме с хранене
  ooooh!  Sad
Нуше, колко пари бяха ?

# 257
  • БГ
мерси момичета, за съветите Hug,фото има тук, даже център някакъв Crazy, ще се снимаме няма как,ама мойта панта как ще стои мирно не знам, аз да се подготвя,защото се подават във Враца, тука за всичко се пътува до там, ей така защо да не  с е поразходи човек,да излиза от работа и да харчи за пътни, та ще съчетая нещата като пътуваме на някъде д а  минем от там.
а за такива пелени за басейн тука не са чували. Shocked.......трябва да ги образовам малко. ама само такива памперси ли да взема за морето или и банкски детски,вие какво сте взели ?
отивам да гледам снимките bowuu
сок- давам рядко, на Хип, или Капи.

# 258
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте , мацки!  Hug

Завърнах се от 5-дневната ми активна почивка на Албена!  Laughing Изкарахме си страхотно - спорт, развлечения, плаж и мноого смях! Чувствам се заредена и отпочинала / психически най-вече/.
Сега отчет: Както Страчунка ви е написала аз станах 9-та на плуването от 23 жени. Беше много силно състезание - беларуските, рускините и израелките бяха на страхотно ниво , пък и 13-14 год. по-млади от мен , абе до миналата година са тренирали активно. Аз изплувах дистанцията с близо секунда по-бързо от септемврийското състезание /т.е. доста добре за мен самата/ , но другите просто бяха по-добри. Все пак разликата от първото момиче до мен  е 2 сек. , т.е. едно тяло /т.е. не е срамно много, като да те отцепят с половин дължина/ . А от 6-то до 9-то място /моето/ всички сме с 32 сек и нещо , т.е разликите са ни в десети от секундата.
Баскетболистите ни са първи / както винаги/, футболистите не са шести и т.н.
Тези спартакиади ме потапят в спорта , както едно време и направо се размазвам от кеф!
Све и Смут , не ви се обаждах , защото не ходихме да Варна въобще , щеше да ни дойде много натегнато и отложихме срещата с братовчеда на мъжа ми за в София!
Све , радвам се че при вас най-тежкото отмина , радвайте се вече на лятото и детенце на спокойна ваканция! Hug

Алекси , за пореден път ти се възхищавам за оправността ти , направо съм ти фенка да знаеш!  Wink

Смут, да ти е жив и здрав тоя къдрокос и чаровен фотограф!

По другата тема - за сокчетата - не съм давала до сега - само парченца от плодове , защото изчетох много статии , в които доста подробно и на човешки език е обяснено как действа тази ударна доза сок , без бластните вещества /съдържащи се в плодовете/ на организма на голям човек , пък какво остава на детският! Naughty А купешки сок Ели-къдравели  скоро няма да я огрее. Heart Eyes Чипс , зрънчо и тем подобни не е опитвала , по причина на това , че аз дори на брат и не му взимам /обаче нали се сещате обаче, че бабите и дядовците му взимат, но си ги яде когато е при тях/ , та камо ли на Ели да и купя. Mr. Green
Страчунка , много си готина! Laughing

# 259
Smooth,  найстина ме разби с в ашия квартален, голяма емоция е била. А гласът ти завърна ли се от пътешествие, за да кажеш високо и звучно ДА?
А какво ли гледат толкова бебетата, като този паспорт важи 5 години, ха познайте кога , даже и след няколко месеца бебето си прилича със снимката  Thinking
СТрачи, а Пепи не ревнува ли от погледите на обожатели, като те видят такава нагиздена и готина? Не й се ядосвай на Мая, ако не иска да яде, не й давай. Все ще си пойска някога. Дали не излизат зъби?????

МАрта, нали знаеш, неволята учи. Хи хи, къде ще ходя. Големи поздравления за 32 те сек! Хъм, ще ме амбицираш и аз да се метна, да пробвам колко ще го изплувам  Mr. Green, нищо че си плувах дългите, защото не можех да се забързам. Ха ха.

А може ли да ви върна с повечко от година назад , да си припомните, кога за първи път ви се усмихана вашите априлчета....Нашата КАлина го направи днес, разтопи ми се сърцето за пореден път, откакто Борис се е появил на бял свят.

tevolere това са памперсите на Хъгис http://www.littleswimmers.com/na/products/swimpants.asp?WT.mc_id=01010102 аз бих го оставила по голо дупе, или обикновен бански или гащички и като влизаме във водата ги махам. Едва ли ще направи нещо друго там освен да се изпишка, а няама да е първият и единственият. ПАмперсите запарват, а като се намокрят , да седи с мокро дупе, не ме кефи. Но за басейн са много удобни, ако сте в хотел с басейн.

Hug и лека нощ

# 260
  • София
Билетите са за ложите (но не ВИП) - 40 лева. Мисля, че в момента вече няма от тях.

# 261
450, пиша ти по скайпа, ама сигурно правиш нещо друго!

МАРТА, направо си върхът!!! много се радвам!

изчаках да мине една седмица преди да ви се похваля, за да съм сигурна в резултатите  newsm78 Амалия вече ползва гърне - знае за какво седи на него и съм много, много доволна!

Целувки от нас! днес съм на работа.

# 262
МАРТА, казах аз, че си нашата гордост!   bouquetТези 32 сек ми се струват някаква космическа скорост!
smooth, и аз съм поразена за кварталния! В София поне това е спестено от цялата процедура! Нашият паспорт е правен, когато Александър беше на 2 месеца и както се сещате сега е коренно различен, но никога не сме имали проблеми досега! А ти готова ли си за вълнуващото събитие?
Алекси, говори ми така, говори ми! Много ти се радвам на шеговития тон, въпреки всички обстоятелства! Hug
tevolere, кога ще идвате до Враца? Ако е тази седмица може да пием по кафе?
Нашият мъник пък откакто сме тук не се задържа на гърнето много. В Румъния го бяхме понаучили, но тук все забравяме да го сложим и той отвикна. Ще се учим пак...
Сокове не му давам никакви! Но пък колко вода изпива! Вече се опитвам да му я ограничавам и следва невероятен рев!
Ние следващата седмица продължаваме турнето и си отиваме в София за 1 месец! Там вече със сигурност няма да пускаме Интернета за този период, та се чудех, дали някоя софийска мама би поела ангажимента да си дам мобилния номер и ако има среща да ми каже, та най-после да се запознаем? Много бих се радвала да ви видя! Heart Eyes

# 263
Aleksi, хахаха ревнува, ама няма какво да прави, като си е взел по-млада жена...  Blush
За яденето на Мая - реших да не се нервирам... Слагам и кисело мляко във всичко ( супи, манджи, десерти ) и хапва горе-долу нещичко. Днес даже си изяде целия спанак, пък и аз го ям с кисело мляко, та всичко си беше в реда на нещата  Wink
За "даването" - до скоро Мая само взимаше от всички, на всички деца играчките, мъкне по 4-5 играчки и не иска да дава, НО от 3-4 дена, само дава, каквото вземе идва и ми носи Heart Eyes Супер сладка е.
А иии нещо друго, вчера си откри пъпа и почна едно ровене, едно чудо  ooooh! Даже си дърша бодито през деколтето, за да си го стигне, не че става, ама се пробва  hahaha
Гледам малко пишете, сигурно сте на вън... Ние излизаме към 17ч., след следобедния сън, защото на вън просто не заспива и става едно нервничене...
За спането през деня - повечето пъти спи по 2 пъти : сутрин става към 6ч., местя я в хола в кошарата и тя си играе и към 9 заспива до към 10:30-11, после към 14ч. ляга за 2-3 часа.
сокове - не давам, пробвах няколко пъти да и давам от тези на ХИП, но тя ги отказва. Давам и плодове.  Peace
сватбата - мина супер, почти нямаше роднини, главно приятели. Беше си голям купон, с танци, доста хорца, в които не съм добра, но пък това беше времето да се наприказвам хубаво със стари познати. Само не ми хареса от цялата работа това с гълъбите  Sick Така да ги мразя тия същества, не е истина. Наакаха булката по роклята  #2gunfire и няколко гости, абе супер гадно
Sick

# 264
Привет мили мами!

Днес бяхме на консултация- 11 350, 81 см. Сложиха ни и ваксината! Гърлото му е съвсем добре, няма и помен от априлския вирус! Praynig

МАРТА ,казах ти че си нашата форумска гордост! Браво за представянето!

Вчера привечер имахме много приятна случайна среща с мама eraser и сладкия Мони. Добре, че тя ме позна....аз нямаше как, тъй като тя не дава никакви снимки.  Naughty Затова малко по-късно ще я извадя на показ пред всички, като кача снимките от кратката ни , но бурна среща!

След малко почвам процедури по разкрасяване и докато ги правя ще си мисля за Жени Калканджиева как за сватбата  си се е разкрасявала в някой модерен СПА център Rolling Eyes А аз ще ползвам подръчни средства в домашни условия! Joy

Страчи, неотразима си!

И да бъдете мислено с мен утре, ей!

# 265
Здравейте

ние вече спим следобедният си сън !

хранене - вече си хапваме добре след антибиотика, когато беше отказала храна, за жалост искаше само солети и такива неща и и давах, защото нищо друго не искаше !Но сега си хапва и то доста, сутрин рано мляко, след това в 9,30 попара или пюренце, на обяд поливната супа и второто , в 5 ч десерта, в 8 останалите неща от кухнята и вечер пия мляко доста неща а е слабичка ! Но по добре по често от колкото големи количества наведнъж !Тя сама си казва - ам ! Вчера в магазина и взимам кремчета данонино и тя като ги видя и почна да вика ам ама ам и се чудя какво да правя ! Grinning

спане - имахме проблем една седмица с него, не че не спеше но трудно заспиваше, но сега явно се иморява и заспива , спи само веднъж през деня по 2 3 часа , вече към 22, някога и по късно, сутрн става 7, 8ч .

Марта - браво на теб !

smooth - ходихте ли на детския кът в МОЛ , разкажи удобно ли е за такива малки деца ! Успех в процедурите, да бъдеш най-прекрасната утре !

И аз вчера ходих малко на фризьор и маникюр и аз съм човек все пак ! Тати се справя добре с нея !

Страчи - прекрасна си и толкова млада !

Сок - давам и разбити пюренца! И плодчета !

# 266
smooth, разбира се, че ще сме с теб и ще се вълнуваме...  Blush Нямам търпение после да гледаме снимки Hug

# 267
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

първо да направя предложение за мястото на следващата ни среща Mr. Greenhttp://ribarica.greenvillage-bg.com/?lang=bg&r=home. Много ми го похвалиха хотела, като база. Пък и този регион ми е страхотна слабост  Wink

Наистина не пишем много. Ние с Борис сутрин сме на плаж до към 11, после детска кухня, къпане, ядене и в 13 заспива до към 15,30, пак ядене и хайде на люлките. На близо до нас има един детски магазин и пред него собствениците са изкарали бебешки люлки, пързалки и масички за майките. Подходящи са точно за малчовци като нас, и не са метални, а пластмасови, т.е. рискът от сериозни контузий е сведен до минимум.  Mr. GreenНа снимките вси сме там http://elku.multiply.com/photos/album/35

smooth, разбира се....пожелавам ти перфектна и весела сватба newsm51

Stra4iatela, и аз във всичко слагам кисело мляко. Соковете на Хип и въобще всчки видове Борис ги отказва. Кара детето на чиста вода hahaha Иначе царевични пръчици и солети си хапва, това са единствените храни, които гризе #Crazy Другото трябва да е глатко пасирано. Не знам как ще се научи да дъвче така... tooth В момента му избиват 2 кътника от горе и трето зъбче от долу  и е малък ужас. Чеше, лигави се....като куче.

Ламичке браво на Амалия Peace

Хайде стига от нас

# 268
  • Варна
Здравейте момичета,

Smooth разбира се, че сме с теб  Hug Hug Hug Приятно изкарване и чакаме отчет после.

elku - elena блазе ви, че вече ходите на плаж и аз искам ама кога ще се замъкна до там просто не знам. Иначе децата са осигурени вече с бански. Peace

Ние сутрин излизаме на разходка и се прибираме на обяд, след обяд към 17:00 отиваме да си приберем баткото от градина и айде пред блока до към 20:00 ч. Общо взето сме по цял ден на вън.

# 269
Раде, значи утре е големият ден! С нетърпение ще чакам да споделиш как е минало това прекрасно събитие! От все сърце ви пожелавам да си изкарате страхотно. Hug

Stra4iatela, ми то аз между гостите на сватбата не видях по-готина от теб (булката не коментирам, че тя си е все пак булка)!

Браво на сладката Амалия! smile3501 Ламичке, сподели, моля те, как постигнахте резултати, че ние наскоро си набавихме гърне и ще се учим от по-опитните.

Ели, хотелът е страхотен, мястото също! Припомних си как хубаво си изкарахме на Априлци и се размечтах за нова среща.

Общи условия

Активация на акаунт