Отговори
# 240
  • София
За храненето много мразя да и давам боклуци. Нито чипс, нито вафли ще яде скоро ако зависи от мен, а за Зрънчо да не говорим   Naughty
Обаче някой хора хич не се усещат. Ти му казваш аз това не давам на детето, те ми викат, абе нищо де  #Crazy и тикат в ръцете и. Вчера щях да се сбия с една. Вики имаше проблеми с яйцето и по този повод още не съм давала белтък. Да и тика баница в устатата и то от тези хубавите, мазните дето циганите ги правят направо ме хвърли в ужас и то след предупреждение от моя страна и неблагоразумието да погледна в друга посока  #Cussing out
За щастие Вики за сега иска непрекъснато да яде това което ние ядем, но пък ние пред нея не хапваме такива неща напоследък и се справяме. Лошото е като започне ад иска от децата по улиците. И да ви кажа логиката на бабите. Една извела внучето на разходка и обяснява на друга баба. Ама тя снахата следобед му даде само крем. То детето не е яло хляб на това хранене - е те затова му купих кубети (онези препечен сухар с много подправки - хем с подправки, хем с консерванти - точно като за едногодишно). Та ето как се гледат децата ни  ooooh!
Марта поздравления  Hug
Зазу, да си ни жива и здрава, успехи в работата и щастие в къщи  Hug

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 22:43 от 450

# 241
  • Варна
Здравейте момичета

МАРТА ти си нашата гордост!

Smooth браво на Томи, ама и ти как си го сложила обектива централно, срещу пътеката уж мужду другото  Wink

# 242
Цитат на: lina6.3 link=topic=301582.msg7800041#msg7800041

[b
Smooth [/b] браво на Томи, ама и ти как си го сложила обектива централно, срещу пътеката уж мужду другото  Wink

Аааа моля моля, пред него бяха парите и диска и м/у него много други по-шарени неща. Crossing Arms Единствено той беше по-височък от другите, но както се вижда бая се позачуди кое да вземе!  Thinking
Абе,  от съдбата си няма да избяга, но нека поне се надявам! Heart Eyes

# 243
Браво на Томи! Голям да порасне и да се занимава с това, което му доставя най-голямо удоволствие (пък може това да е фотографията Grinning).

Светле, много се зарадвах да прочета, че при вас всичко е минало добре и бързо се възстановявате.   Hug

Браво Марта, само така! smile3501

Валентин много се върти в кошарата докато заспи, а пък и след това, и естествено си удря главичката въпреки че има обиколник.
Все още спи два пъти на ден, но напоследък някои дни пропуска (по собствено желание) предиобедния си сън, в резултата на което ужасно много се разкривява и едва издържа до обяда.
Аз давам солети и пшенични пръчици - не мога да го спра, особено когато вижда, че други дечица ядат. За шоколада ще почака - още му е рано.

# 244
Добро слънчево неделно утро Simple Smile

zazu1, са си ни жива и здрав, само хубави пожелания и да се сбъднат и най-смелите ти мечти !

smooth, честит избор на синчето ти. Много се смях, като видях какво си избра и разбира се, твоята реакция Simple Smile

Боклуците за ядене са ми голяма грижа. Руми не ги беше опитвала поне до година и половина, а Гери отрано е обкръжена от сестринска любов. С мен няма проблеми, непреклонна съм, но мъжът ми е такава "мека Мария", само Руми да му поиска и веднага й купува, а от там и Гери намазва. Бабите пък бонбони и шоколад купуват. Аз лично само най-обикновени солети и бисквити давам, не че и те нямат консерванти, но по-малко от другите........
Всъщност, като стана на въпрос, "купешки" сокчета" пият ли дечицата? Когато ми поискат подобно нещо, сърцето ми се свива. Имам чувството, че им давам консервирана химия. Отново се опитвам по-малкото зло да е и купувам, ако имам възможност, на Ганчев. Иначе гледам да им давам вода и евентуално от фризера вадя капини, малини или боровинки, които изцеждам на сок.

# 245
Ради, честито бъдещ фотограф!!! снимките са великолепни!получих доставката и много, много благодаря от името на нашето скромно ламско семейство!!!

Зазу, честит рожден ден!!! пожелавам ти да бъдеш здрава, да си щастлива и обичана!!!

Свърших с едната спешна работа, но ми остава още нещо да довърша през юни и после с удоволствие ще се отдам на летни занимания, преместване, косене на трева и т.н.

По-късно ще чета и пак ще пиша... надявам се всички да са добре!

# 246
  • БГ
привет от нас Hug
сокчета- бях купила някакви Теди уж за деца, ама и те с консерванти, Калифорния също, сега пасирам плодове и смесвам с вода ,пие ги .
море- какви банкски купихте за бебетата нещо по-ново има ли  като памоерсови или други?
паспорт задграничен - кажете които си вадихте какво трябва, аз ще трябва да ходя на 100км.тук да го вадя, та да съм подготвена,освен заявление ,какви снимки,колко ?и ако някой е пътвал сам, пълномощно от таткото какво трябва?аз ще пътувам сама по-натам и предварително, смятам да й извадя паспорт.
храни- давам само солети с кашкавал и бисквити,засега хрупканки разни не давам.
спане- обикновено по 1 път на ден /понякога 2 пъти.по 1,5 -2 часа,но вече нали е на ясла,и става в 7.30 и ляга в 20.30-21.ч. гледам ако й се спи да не ляга и играем,за да си легне по график,че после няма заспиване ooooh!
много хубави снимки на бебоците браво,отивам да чета назад,хубав ден от на Peace,на коремчетата-прегръдки Hug

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 13:56 от tevolere

# 247
tevolere  отиваш във вашата община или кметство. Носиш:

1. оригиналното удост.за раждане.

2. 2бр.снимки

3. Заявление, което се попълва или на машина или с добър и четлив ръкопис.Снимката не се залепя.

4.Присъствие и на двамата родители в момента на подаването на документите. Ако таткото е извън страната, тогава нот.зав.пълномощно, но иначе трябва да се яви и той.

5.Пръсъствие и на детето.

6.Платежно за внесена такса-бавна поръчка /30дни/-7 лв., бърза/3 дни/-14 лв.

После следва среща на съседите с кварталния да поразпита сиреч това дете ваше ли е  #Crazy

Паспорта може да се вземе и само от единия родител, този път без детето.

"боклуци"- аз ги нариам щървалъци! Докато мога да контролирам няма да ги яде! Пък и нали сега уж се формирала култура на хранене. При нас с това злоядство, формирахме култура на нехранене.  Joy
Сокчета не пие!

бански-на Бамбино Мио!

спане-все още 2 пъти на ден. Предиобедна дрямка за по 30-50мин. и здрав следобеден сън у дома -2-3 часа.

Варненки разбрах от denitsa _zz, че в този детски център в новия МОЛ е било страхотно. След малко ще го посетим,че и без това времето навън е кофти.

# 248
Здравейте!
Ние допреди малко бяхме в детския център на "стария" мол. Нямаше много хора, не беше задимено (друг път като сме ходили е като мъгла около кафенето и изобщо не оставаме) и Валко много се забавлява, голяма игра падна Joy.

Другата седмица ще отидем да видим и детския център на новия мол (ако успея да придумам половинката, че той много е разочарован от неоправения път около мола). Но ако прилича на пушалня наоколо, колкото и хубав да е детския център изобщо не мисля да оставаме.

Лек ден на всички  Hug

# 249
  • БГ
smooth мерси за инфото, а снимките във фото  ли да са направени,за паспорт или може и други  непрофесионални ?че тук нали е дълбоката провинция и межд.паспорти се подават във Враца Whistling

сега гледах клипчето,Томи е опасен Peace ама питката не се търкаля нещо,много интересно плетиво е била ,браво

не мога 1 минута да се обърна, мойта панта веднага е спретнала някоя беля......и е крива,че имаме нов зъб #Crazy

# 250
tevolere, задължително е снимките да са направени във фото, има изискване за фона и хартията. Предполагам, че има фото в Козлодуй, и те си знаят как да ги направят. 

# 251
 хей хоп и от мен....вече давам на заето....таткото е на състезание, и тези две нощи луда станах, първата Борис се въртя като агне на шиш (тези кътници няма ли да излизат, доки каза, че били на път) а нощес малката реши , че между 02:30 и 04:30 не се спи....
Иначе, не се ослушвайте, ами действайте и вие за следващо. Много е хубаво Simple Smile Днес даже успях заедно да ги приспя наобяд, Калина легнала по корем върху мен, а Борис гушнат в едната ми ръка. Ама стига съм ви занимавала с дрънканици....
Smooth,  голямо честито, сега може само да чакаш Томи да порастне малко и да започвате заедно да снимате  Party А мама е страхотна, на снимката с питката, насред тревата!
А това за кварталния нали е шега? Че ако не е, ще се почувствам пренебрегната , хи хи, миналото лято като вадихме на Борис никой не ни е проверявал.

Стайл, четох някъде, че соковете от чбълки имали най-малко консерванти и оцветители, нали са кисели, а и няма как да оцветиш толкова сока от ябълка. Иначе на Борис му предлагах изцеден сок, преди месеци, отказваше ги, и сега не проявява желание ние като пием (портокал или абълка, единствено) Та това поне си го спестявам.

Но, буклуците за ядене, нашата храносмукачка каквото види си иска. ТА е опитвал гризини с кашкавал, малко готов кекс, бисквитки. Гледаме да не ядем пред него, но когато се случи, и не искам да му давам, хляба върши чудесна работа. Предпочитам малко хлебче пред нещо друго. Но около нас няма добронамерени роднини, за сега....да видим след месец с какво ще бъде захранен, ако се приберем.
tevolere, за морето можеш да позлваш и памперси за басеин, Хъгис и Памперс имат. Уж не пропускат да излиза навън, но Но при дълъг престой във водата мове да се случи. Борис е с такива, когато сме на басейн. За морето, ако стигнем до там си има бански с подплата, подобни на Бамбино мио. За снимката, и аз да кажа, ВЪВ ФОТО.

emily_ska Али обра точките

Све, как е Васко! Забрави ли вече операцията? Дано да се възстановява бързо! И мама съяо от емоциите

Целувки и от нас, на всички ви.

# 252

А това за кварталния нали е шега? Че ако не е, ще се почувствам пренебрегната , хи хи, миналото лято като вадихме на Борис никой не ни е проверявал.

абсолютно не е шега! Peace
Вадихме паспорт на Томи скоро и кварталния първо е разпитвал комшиите ни, а на следващия ден идва и у нас да го сравни със снимката.Като някакъв терорист!  Mr. Green Дори ни каза, че се бил усъмнил дали детето от снимката е същото, защото изглеждало на по-голямо от годинка! Нали е с косица.

Междудругото се подават документите в паспортна служба. В моя случай тя се намира в Община Варна, за Козлодуй може и в районното да е.

# 253
  • София
Зазу, честит рожден ден (макар и със закъснение). Да си здрава, щастлива и много обичана и глезена от всички и най-вече от твоите мъже  newsm59

Сок - давах преди, от 2-3 месеца не давам,ч е пиеше само сок, но не и вода. И реших, че в тях няма нищо полезно и го спрях, сега не давам. Само вода и пресни плодове да си гризка. Иначе му давах от соковете на Хипп и Бебевита, не знам защо, но на Ганчев нещата хич не ми вдъхват доверие  Naughty

Смут, страхотни снимки, Томата е страхотен сладур.

И на нас ни предстои вече прощъпулник, Борис се отпуска все повече да ходи, мисля до 1-2 седмици и аз да направя.

450 , и аз много се дразня на чужди хора (абе и на бабите и дядовците), които дават за ядене без да питат. Веднъж в парка повиших леко тон на една мама, която без да ме попита даде на Бобо вафлена фунийка. Казах й, че е редно все пак да ме пита първо, преди да даде. Тя ми каза, че понеже видяла, че му даваме солети и решила, че и това може  Twisted Evil   А роднините ме дразнят, че се опитват да дават филенце или луканка, въпреки че всеки път повтарям, че не искам да му се дава, защото не е толкова полезно, а и е ужасно солено.

# 254
  • Варна
Здравейте момичета,

Sve dim какво става с вас? Губиш се. Кака е Васко?

Ние вече оздравяхме, дано скоро да не се разболяваме пак, че е ужас. Сокчета и давам от "натуланите" от време на време, основно на капи.

По градинките не ми се е случвало поне за сега някоя чужда мама да и дава нещо, ама и ние си кодим компанийка и нямаме много цужди мами около нас, то не че ние не сме яли от всичко вече де. А с баткото съм имала такива случаи, но винаги са ме питали дали да му дадат.

Общи условия

Активация на акаунт