Отговори
# 225
Добро утро, кокичета!
Невероятно удоволствие е да разглеждам снимките, особено с качеството, любезно предоставено ни от Смуут и Илит!.  Peace Laughing
Бравос и на Марта за високото спортно майсторство.  Hug

Све, радвам се, за добрите новини. Гуш на бате Васко.
Момичета да ви питам, някой има ли впечатления от пастата за зъби Чико 12м+?

# 226
Алекси страхотно хубави снимки(повтаряме се, май Wink)направо изпадна в умиление като видях сладката малка Калина;А и баткото колко е сладък.често се сещам за теб какво е с 2 бебета?Направо ти се възхищавам за куража и смелостта newsm10.
За спането- и Ачо още спи по два пъти,но става рано сутрин-6,30 до 7ч. и си му е необходимо до обяд пак да спи Laughing

# 227
  • София
Привет, мами и бебета, опс, не са вече бебета-априлчета, а момичета и момчета!

Алекси, страхотни снимки, страхотно семейство, малката е сладурка, а адаша ме разбира колко е пъргав  Mr. Green

Све, много се радвам,ч е всичко мина при вас  Hug

За спането - все още сме на 2 спанета дневно, сутрин към 9.30-10 до към 11-11.30 и следобяд към 15 до към 16.30-17 ч. Ама сутрин става в 6-7 ч. и направо ми е   Tired Сега ме натискат разните му баби да съм го учела на един сън, на гърне, че нали ще тръгва на ясла, ама не виждам защо трябва насила да карам детето да прави нещо, ръководя се от него, той ми показа преди месеци, че има нужда от сутрешен сън. А като тръгне на ясла, ще го научат.

# 228
Здравейте  Simple Smile
Отдавна си мисля да ви питам - давате ли на децата да ядат "боклуци",в смисъл - царевични пръчки,шоколад и т.н. ?Аз да си призная,от време на време й давам царевични пръчки..Когато сме на вън на разходка и види някое дете да ги яде,просто става неспасяема,докато не й се даде и на нея ,не млъква  Crazy. За щастие не обича шоколад и не проявява интерес към него.Като види,че някой пие бира му става първа приятелка и веднага си проси,е ,раничко й е още за бира и не й давам  Laughing

# 229
  • София
Здравейте  Simple Smile
Отдавна си мисля да ви питам - давате ли на децата да ядат "боклуци",в смисъл - царевични пръчки,шоколад и т.н. ?Аз да си призная,от време на време й давам царевични пръчки..Когато сме на вън на разходка и види някое дете да ги яде,просто става неспасяема,докато не й се даде и на нея ,не млъква  Crazy. За щастие не обича шоколад и не проявява интерес към него.Като види,че някой пие бира му става първа приятелка и веднага си проси,е ,раничко й е още за бира и не й давам  Laughing

Давам само солети и обикновени бисквити (вкл. тези на Житен дар със фибрите, които са). Царевични пръчици и чипс мисля да не давам още, а и се надявам някоя мама в парка да не го захрани. Шоколад и вафли също мисля да не давам скоро, вс енякога ще яде и това, но колкото по-късно, толкова по-добре (и пак се надявам някоя баба и дядо д ане го захранят с това  Twisted Evil ). Единственото, което му давам напоследък по малко, защото иначе е непрестанно мрънкане и повтаряне на "Ам" е сладолед  Rolling Eyes Ама май и той като нас с баща си, ще е пристрастен към него.

А за бирата... е ужас. Като види някои,че пие бира и се започва едно обикаляне покрай масата, докато не му се даде да опита. Ужас  Shocked

# 230
Зазу, ЧРД, голяма да порастнеш  Wink хе хе, много да си здрава, щастлива, обичана, децата да са ви непрестанна радост, и таткотот много да те глези!

Благодаря ви за хвалбите! Баткото е една малка хуна, и нищо не е в състояние да го задържи в къщи, а днес май ще сме си тук, на вън вали, пясъците са мокри, катеруяките също....да видим кога ще го хванат бесните

Стайл чудесни сте на снимките! 
Илит, може ли и ние пред твоя обектив  Grinning?

Спането през деня  дет' казва Стайл, детето само си решава кога му е време по веднъж да спи.  Аз бях решила да не го тормозя нашия, защото ,а ко му се спи 2 пъти, значи има нужда. Все пак са още мънички. Но...той ме изпревари....2 седмици беше ужасно мрънкало, докато ги смени. ВЕчер особенно, аха и прав ще заспи, още в 18:00, но не се даваше, и до към 19:00 ми изяждаше нервите. Преди и той ставаше към 6:30 - 7:00, и си лягаше към 20:00 / 20:300. Сега става към 7:30 и си ляга към 19:30. ТА, Кати , бабите да изчакат на Борис само да си му дойде времето . А ако затръгва на чсла, там бързо ще го смени, от много емоции предиобедния сън бързо ще го отложи за около обвед, а после, ранния следобед, няма да му се спи, и тя дошла вечерта. Поне аз така си представях нашето тръгване на чсла септември.

Поли, и при вас започна зъбоникненето...вече си имате 2, честито Simple Smile

# 231
ей момичета това за биричката и ние го можем,скоро Ачо беше докопал биричката на баща си(добре че беше с капачката) идва и ми я подава да му я отворя ,ама само как умолително ме гледаше Grinning Grinning Grinning,какво ли толкова им харесва?
За т.нар. боклучава храна давала съм му зрънчо но не му е голям фен,шоколад е опитвал,а бисквитките обикновенно ги наронва из цялата къща много не ги яде.Аз по принцип гледам да пробва по малко от всичко Wink
някой имал рД Зазу честито,всичко най-добро

# 232
в отговор на темата за бирата само ще ви покажа това:

http://emilyska.multiply.com/photos/album/8#93

# 233
emily_ska, направо е за рекламно лице на Тюборг  Laughing

Зазу, Честит Рожден Ден   bouquet

# 234
  • Варна
Здравейте момичета,

ZAZU1 Честит рожден ден! Всичко най, най-хубаво!

Честито зъбче на Дари!

Снимките са срахотни. Всички сте просто невероятни!

За храната - ами ние сме опитвали от всичко вече. Нали си имаме по-голам батко и искаме всичко което яде и той, та сме яли вече и гризки и шоколад и сладолед и какво ли още не. Ама биричка не сме пробвали.

За спането - и ние спим все още по два пъти, като преди обяд ни е най-голямо спане около 2-2,5 ч. А след обяд си дремваме около половин - един час.

# 235
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug .
Днес ставам на 28 и по този повод:

# 236
, zazu! Много усмивки и сбъднати мечти!
Нашето момче спи различно - един ден два пъти, друг-веднъж. Зависи в какви ранни доби се е събудил - дали в 6.30 или след 7.30! Ужасно ранобуден стана, за мой ужас! В комбинация с неспокоен нощен сън сутрин съм като ударена с парцал!
За "боклучките" за ядене - не му давам нито царевични пръчки, нито шоколад. И аз давам само обикновени бисквити и вече два пъти опита и сладолед. Току-що пък яде бисквитена торта на сладкарница!
Бира още не е опитал, мацките го удариха в земята!
Алекси, невероятно чувство ме обзе като ви гледах какви сте сладки!

# 237
Честит рожден ден,Зазу!!!Много щастие с любимите ти мъже,много успехи в работата и най вече много здраве,за да се радваш на всичко това!  bouquet
Спане-и Калина спи по два пъти на ден.Има и дни,в които пропуска предиобедния сън,но само ако е станала по-късно сутрин.След обяд спи по  2-3 часа.
Днес обаче един комшия реши да си започне ремонта точно в 14,30  #2gunfire и детето не можа да спи,незнам как ще издържи до вечерта.
Алекси,страхотно изглеждаш,много целувки за адашката ни и батко Борис! Heart Eyes
Честито зъбче на Дари!
Калина също е опитвала от много храни,благодарение на батко си,който доволно си хапва пред нея и все забравя,че тя не бива да вижда. LaughingНе бих казала,че са вредни,но не са им и полезни,но .......какво да се прави.Яла е вече сладолед,чипс,пшенични пръчици,солети,кроасани,солени и сладки бисквити,шоколад/от детския на "Milka"/,торта...........май има и още,но не се сещам в момента.Най-доволна съм от това,че напоследък пие доста сокове,а досега ги отказваше.Правя и и фрешове,с каквото има под ръка.Иначе плодове хапва,но като и ги направя на сок,повече ги харесва.Кайсии,круши и пъпеши са и от любимите,само черешите си ги хапва  директно от дървото.
emily_ska,пращай снимката на Аля в някой конкурс,страхтна е! Laughing
Калина веднъж опита от бирата на баща си , намръщи се и каза:АКО  Joy,но иначе винце от чашката на мама си пийва.

# 238
Ехоо, здравейте!

Надявам се, че сте прекарали един незабравим ден в приятна компания!

И ние прекарахме един приятен прощъпулник! Имахме малки препятствия с ходенето по пътечката заради неокосената трева. А и главния герой нещо се дърпаше и се наложи лека сила....но в крайна сметка мисията се изпълни. Избора най-много се хареса на мама! Mr. Green

Вижте го сами:

http://radomira.multiply.com/video/item/33

Ето и снимките:

http://radomira.multiply.com/photos/album/53#1

# 239
Eeeeeeeeeee,браво на Томи,дано това му е орисията,има от кого да получи първите ценни уроци! newsm10 smile3501  love001

Общи условия

Активация на акаунт