Отговори
# 210
Кристиан се наглася да заспи поне един час,като сменя позите по 100 пъти.Любимата му е да се свие и да сложи глава на глезените си.Трябва да го снимам.Обича и да се подпира на таблата на леглото,но доста чесо така си удря главата,че...... CrazyОтделно като се върти става,удря глава в таблата.
Абсолютно същата история е и при нас. А някой път така силно си удря главата,че имам чувсвтвото,че се получи сътресение

# 211
МАРТА, гордост наша, стискам палци!
smooth, ще чакам да дадеш прясна информация за прощъпулника, защото другата неделя най-после и ние ще направим! Наистина доста предмети си подбрала. Някъде гледа списък или си ги измисля? А пък за снимките ти...нямам думи! Все по-хубави са!
Чакам да видя и майсторските произведения на Илит !
pepa_k, радвам се, че новините при вас са добри и трудното е минало вече!
Ето малко лаически изпълнения да видите нашата подстригана глава: http://irinama.multiply.com/photos/album/15

# 212
Минавам набързо да ви пусна 2 клипчета на Гери, които Илит ми прати от априлската среща в Борисова:

http://smilestyle.multiply.com/video/item/16
http://smilestyle.multiply.com/video/item/17

Изтпрати ми и снимки на семейство Стайл от онзи ден с новия обектив, но като ги публикувам, тогава

За Мартичка огомен успех утре!!!!

# 213
Много е сладък този Алекс Heart Eyes! Искам да го нацелувам...
А Герито каква е акробатка Hug!

Спането: моят Боян, който по принцип е доста кривичък и проклетичък, на сън е изряден. Както си легне, така се събужда. Досега не повече от три - четири пъти е шавал на сън, и то докато вадеше зъбите. От обиколници нямаме нужда  Naughty; даже и платнената кошара, в която спи, можеше да е дървена, обаче се бях наплашила от баткото, който непрекъснато се въртеше. Това май е единственото нещо, което при Боян е по - леко от на батко му... а, освен заиграването с играчки самичък (час, час и половина може да отлепи в занимавка с някоя играчка, за разлика от батко си, който и 2 минути не издържаше).

Какво става с МАРТА? Страчи, имаш ли новини?

# 214
Такаааа, току що ми се обади Марта ( късно излязло класирането ), тя е 9-та. На 1 и 2 Беларус, 3 и 4 Русия и останалите не запомних, на 6-то друга българка. Като цяло каза, че било много силно състезание за всички спортове. В плуването повечето били все още трениращи, двете мацки на първите места били на 20 и 21 и до преди 1 година тренирали, та според мен Марта се е представила подобаващо Peace
За футбола - вчера наште са били в 2 мача ( не запомних с колко, но нещо от рода на 6:0 и 7:0 ), а днес 3:1 и са се класирали за осминафиналите. Но и при тях било много трудно, понеже повечето държави били включили бивши футболисти. #Crazy
За баскетбола също разбрах, че сме били, за другите спортове нямам сведения  Blush
Като казах баскетбол, забравих да ви се похваля - цялата съм в рани, защото в неделя решихме с мъжа на Марта и сина и да играем в английската. Аз съм тренирала преди 7 години, та можете да си представите каква гледка бях, общо взето мъжа и си играеше сам  Laughing а ние със Сашко се разхождахме, но понеже реших да поиграя, така се пльоснах на асфалта - коляното с рана и кръвоизлив, лакътя ужулен, бедрото натъртено и хълбока със синини и ужулен  ooooh! И понеже сме на сватба в неделя на нак-добрият ми приятел и съм с къс панталон и бюстие - ще съм невероятна гледка
ooooh!  Laughing

# 215
Браво на МАРТА! Hug

Ние днес преминахме през първия етап от прощъпулника-омесихме питата/т.е. баба му я омеси/ и цопнахме крачето в нея....Утре на вилата ще бъде церемонията по избирането на предмет.

marini , специално за твоя информация, ето избраните от мен предмети, дано съм ти в помощ:

обектив-фотограф  Mr. Green
калкулатор-икономист
пари-адвокат, нотариус
стетоскоп-лекар
портфейл-банкер
картичка-пътешественик
ключове за кола-шофьор
химикалка-писател
учебник-учител
макара-дизайнер
линийка-архитект
морска звезда-моряк
топка-спортист
цветни моливи-художник
мишка-програмист
муз. ДВД-музикант
отверка-майстор
лекарство-фармацевт
мобилен тел-бизнесмен
черпак-готвач
гребен-фризьор
четка зъби-зъболекар
злато-бижутер
кибрит-пожарникар или подпалвач  Joy
брошурка за актьорска школа-актьор
пол.кола-полицай
конструктор-строител

Познайте какво иска мама да хване......обещавам, че няма да го слагам най-отпред  Embarassed

Стайл, чакаме с трепет снимките на Илит!

Гери е бебето-катерач!

# 216
Браво на Марта!!! thumbsup
Стайл,Гери е много сладка,справя се майсторски с катеренето. Peace
Калина ми направи няколко пъти този номер у дома,като единия път се изтърси на пода и си прехапа езика.Когато сме навън също се измъква и аз се отказах да излизам с количката,че тя и без това се счупи тотално ,а  нова няма смисъл  да купуваме.Ще я кара пеш нашата мома. Laughing
Смут,чакаме новини утре за избора на Томича,ама и вие бая ще го затрудните с тези мноооооооооого неща. Wink
Страчи,съжалявам за спортните травми,случва се.Сменяй тоалета за сватбата,ако се притесняваш от синините и ожуленото.Ето ти причина да се сдобиеш с още един кат дрехи. Laughing

# 217
МАРТА, добро постижение!
smooth, благодаря! Направих вече copy-paste и ще започвам да работя по списъка! Аз пак имам въпрос  Embarassed: питата се меси предната вечер или вие просто така сте решили за улсенение? Голяма веселба ви желая утре!

# 218
Style голяма сладурана е Гери
И Дани се катери навсякъде ,вече се чудя къде да крия количката,а  да не говорим за табуретките,избутва  я до масата и се качва отгоре,и голяма веселба пада
За спането,по колко пъти на ден спят вашите сладурковци и сладурки?Ние все още си спим по два пъти ,чудя се дали не е време да минен на едно спане ,че много късно си ляга вечер  newsm78

# 219
МАРТА, добро постижение!
smooth, благодаря! Направих вече copy-paste и ще започвам да работя по списъка! Аз пак имам въпрос  Embarassed: питата се меси предната вечер или вие просто така сте решили за улсенение? Голяма веселба ви желая утре!

По принцип се меси на същия ден, но ние за улеснение решихме да е днес, че на вилата няма такива удобства, а и няма да има време да се омеси, втаса и т.н. само на мен не ми е ясно как ще се търкулне тая пита.... newsm78

Очаквайте утре снимков и видео материал!

# 220
Све, супер новини! Да се наспите сега, и да нацелуваш батко ВАско и от нас, или парче тортичка за награда Simple Smile

Пепа, и при вас също хубави новини, бързо да ги изчистите гадинките.

450, при нас обиколника всърши работа, поне спря да со прави синини, докато бяхме с кошарата. А сега нали сменихме леглото, само си сяда в него, вместо да става прав.

smooth,  разсмях се с глас на кибрита за пожарникар или подпалвач.
Снимките от варненските срещи са чудесни! НАли не съм разбирач, а само почитател, много са хубави дечицата ви, пу пу

Браво на Марта!

Страчи, и на теб браво Wink ама в кавички. Дано не те боли много, че тези натъртвания са си гадни. А на сватбата много да се веселите!

Ларсен, честит ти рожденник на патерици! Петьо да ви е много здрав,много да се обичат с Калина, радост голяма да ви е! и все така да се пали по зелени идеи Simple Smile !

а ето ни и нас, едно малко по-голямо 'семейство' http://stefkaa.multiply.com/photos/album/22

# 221
Марта ,браво !  smile3501 Ти си наша гордост  Simple Smile
smooth,даде ни много добри идеи  Simple Smile  Аз бих сложила най-отпред златото,парите и мобилния телефон ,а и портфейла също  Sunglasses
За спането - от около годинката вече спи по един път само.Вечер си ляга към 21,30 часа
Алекси,умрях от кеф докато гледах снимките.Калина е невероятна и наистина прилича на батко си  Heart Eyes За него думи нямам -толкова изглежда сериозен и голям  Simple Smile  А ти изглеждаш страхотно,по нищо не личи,че само преди седмица си родила  Simple Smile

# 222
Алекси, страхотни снимки на страхотно семейство! Като разглеждам такива снимки и почвам да се навивам за второ!
На Дари най-после и проби второ зъбче от горе и днеска цял ден скърца със зъби!

# 223
  • Попово
Здравейте коконки   bouquet
и аз се включвам в отбора на въртящите и удрящите си главата малчугани, оставям го да се навърти, да се унесе и го намествам, иначе няма угодия ooooh!
Све, бързо възстановяване и много  Hug на Васко.
Марта  smile3501 newsm10
Алекси  family чудесни снимки  Hug
Смуут, с нетърпение очаквам снимките от прощъпулника на Тома  Peace дано избора му съвпадне с твоя   Praynig

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 03:14 от pepena

# 224
Браво на спортистите ни и нашата гордост Марта Simple Smile

Танчето, детето само ще си реши кога да мине на един сън. Гери по принцип вече спи само към обяд, но понякога вечер като я подруса бегача и заспива на седалката отзад за 15-20 минутки.

larsen, аз ползвам количката само, когато не е спала обедния си сън у дома, то тя будна ли е е невъзможно да я сложа вътре без сериозен бунт, а относно произшествията и без количка си ги можем - катерушки, пейки, пързалки, купчини пръст и пр., но най-ужасяващото е именно местенето на столове, от тях на радиатора и хоп Гери ходи по перваза на прозореца, а сме на 12-я етаж Simple Smile.

P0LLY, честито новичко зъбче Simple Smile

Stra4iatela, с "украса" по тялото е много по-забавно, ще бъдеш неотразима на сватбата Simple Smile

smooth, това са снимките, няма да подбирам, всичко качвам - благодаря от сърце на Ивалекс за ъплоудера, невероятно улеснение е. Има и няколко пипнати, те са с оригиналното си име, дадено от Илит:
http://smilestyle.multiply.com/photos/album/17

Общи условия

Активация на акаунт