Отговори
# 195
Све, много се радвам, но не съм и очаквала други новини!  HugБързо възстановяване на героя! Искрено му съчувствам за часовете без вода и храна! Много ми беше трудно и на мен, особено без вода, но след 40ия час без храна вече не ми правеше впечатление!
РосиТа, ще походите с шапка и без това е топло. На нашия господинчо за една седмица пак му се появиха къдрите, така че няма да е дълго в този вид.  Peace
Спокойна и непробудна нощ!  Heart Eyes

# 196
Благодаря на всички за пожеланията! Hug
Све,радвам се че всичко е наред с вас,поздрави на Васко! Hug
Росита,добре си е детето,не го мъчи с машинка,щом се страхува,скоро ще запълни дупките!
Рожденият ден мина ,героите спят уморени до припадък ,а мен ме цепи главата  Sick.Две години вече съм извън училище и тази врява ми дойде в повечко.Тъкмо коментирахме с мъжо годинките ли ни са в повечко вече,какво ли,ама едва изтраях гирултията.Бяхме на пицария-8 деца+Кики и 10 възрастни.То ми стигаше само Калина да ходя подире и,а тя не се спря нито за секунда,беше много впечатлена от многото батковци ,а също и от гълъбите,костенурките и катеричките ,обитатели в заведението.Щастлива съм обаче,че Петьо е много доволен и не спря да раздава целувки на мен и тати за устроеното празненство. Heart Eyes
Снимките ще ги кача по-нататък,че ни предстои втори тур и още снимки ще правим.
Лека и спокойна нощ!Целувки на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
Све, радвам се, че всичко е минало добре  Hug
Момичета, утре в 10 ч. е първото състезание на Марта, стискайте палци. Тя каза, че били много добри от другите държави, много подготвени, но пък и нашто е добро
  Wink

# 198
Малко снимчици на Вярка на denitsa_ zz и Валко на  Tanya SSK. Доста се поизмъчих да ги уцеля тези бързеходковци. Joy

http://radomira.multiply.com/photos/album/52#24

Този Multiply , големи проблеми ми създава-не ми дава да пиша заглавия на снимките, Джава-та също не работи.... #2gunfire

# 199
Ларсен,честит ти пораснал батко  Heart Eyes

Све,прекрасни новини!Герой!

Силно стискаме палци на Марта! Hug

Росита,и аз мислчя,че бързо ще порасне косичката.Не го мъчи,щом се плаши от машинки  Peace

# 200
  • гр.Варна
Добро утро
Гледам варненки се събират,но не се обаждат........защо така???? Rolling Eyes
Стискам палци на Марта:)))

# 201
Добро утро
Гледам варненки се събират,но не се обаждат........защо така???? Rolling Eyes
Стискам палци на Марта:)))

Без уговорка се срещаме всяка вечер от 18 до към 20,30 на площада под Пантеона! Всички са поканени! В тая връзка да свикаме среща или в този час или сутринта. М/у 11 и 17,00 вече не е за навън!

# 202
Здравейте,

ние се прибрахме от болницата

Снимката не показа нищо обезпокояващо, напротив всичко е идеално. Много се радвам поне, че доказахме, че проблема не идва от органите. Бъбреците са добре, не задържат урина, няма рефлукс и т.н. Ох ако знаете какъв зор бяха тези процедури, намя да ви разказвам как се прави тази цветна снимка, а как се слага катетър и как се взима кръв от вената на толкова малко детенце. Абеее ужас дано повече не ни се налага никога да й причиняваме това.

Сега започнаха лечение с Амикацин -  инжекции, доктора каза че трябва да се отървем вече веднъж-завинаги след като проблема не е от органите. Аз обаче си я взех и се разбрахме да я водя сутрин и вечер за инжекциите. Знам че там ще е под постоянно наблюдение но детето е много добре и се изнервя в тази стая, а пък и има толкова много цигани и е мръсно и ме  е страх да не хване нещо друго.

Све - браво на баткото.

Неци - какво стана с вас.

Благодаря за куража и подкрепата.

bouquet

# 203
  • гр.Варна
и аз мисля другата седмица да излизам след 16ч.Надявам се да се видим вече  bouquet

# 204
[

За храненето и количеството погълната храна ще разбия всички норми. Гери не изяжда повече от 2-3, максимум 5 хапки или лъжички храна, при това веднъж, рядко два пъти на ден. Караме си на кърма и чакаме по-добри времена. За ужас на бабите аз съм напълно спокойна, детето е жизнено и здраво, какво да му се притеснявам. Имаше по-добри времена, когато изяждаше близо 100 мл. супа или второ, а десертите хич не ги иска. Обича да гризка плодове и зеленчуци, мръвки и хляб, но само да ги гризка, почти всичко после мета в рендосан вид около нея....

Леле, Стайл.......вече се убеждавам, че кърмените деца хич не долюбват твърдата храна. Ние сме същата картинка. Има и добри дни , в които си хапва, но след тях задължително следват разтоварващи дни. Знае човека как се пазят диети още от сега! Joy

Момичета, утре ще правим прощъпулник и съм приготвила предмети за над 30 професии /голям избор му давам/. Не съм измислила предмет само за актьор. Мислех да е някаква маска или клоун, ама нямам време да набавя. Дайте акъл какво мога да сложа?

pepa_k
, представям си през какво е минало детенцето, а и ти....Бог да ги пази тези душички, не заслужава нито едно детенце да е болно!

МАРТА,
чакаме инфо за състезанието! Успех!

# 205
  • Beyond the Frontiers
pepa_k, за съжаление доста добре съм запозната с тези процедури, че и още други.....(Борис беше на 40 дена като ги правихме) най-важното е че нямате физиологичен проблем, това си е просто страхотна новина newsm10 бързо изтребване на гадинките.

Све, четейки постта ти оставам с убеждението, че си смела майка.  bouquet Радвам се, че е минало леко и че баткото е вече добре.

Марта, успех. smile3521

# 206
Здравейте  Simple Smile
Све,браво на големият герой,много мъжки се е държал  smile3501  Бързо възстановяване  Peace
pepa_k, много се радвам,че всичко е наред и няма проблеми  Hug Милото детенце,трябва и инжекции да изтърпи  Sad  Нали венозно ще ги правят,поне да не я боцкат всеки път?
Марта,успех  newsm10 Прославяйте страната ни  Simple Smile

# 207
  • София
pepa_k страхотни новини. Марта - успех  Peace
Да ви кажа, аз май ще се принудя да купувам обиколник  ooooh! Това дете ще ме побърка, по цяла нощ си ходи из кревата, все се катери по ъглите на леглото и такива страхотни удари си нанася на главата, че направо мен ме заболява. Уж слагаме възглавници да омекотяват, но тя си ги разхвърля из леглото и пак главата в стената. Ако някой има обиколник които не му трябва в момента и може да ни го даде да пробваме дали ще го търпи ще съм много благодарна   bouquet

# 208
pepa_k,радвам се за добрите новини,скорошно изтрепване на гадинките! Hug
Марта,с теб сме,успех! bg
Смут,за актьор-може да сложиш една видеокасета или снимка от списание на някой актьор,все ще свърши работа......това ми хрумна като идея.... newsm78ама не се старай чак толкова,априлчетата грабват масово портмонетата и дебитните карти  Joy

# 209
  • гр.Варна
Здравейте
Ох,това време ни изгра лоша шега!Тръгнахме със съседката,която има дъщеричка колкото Кико към новооткритият МОЛ,но по средата на пътя се смрачи и като запраска един дъжд,примесен с град.... Shockedдобре,че тати ни беше наблизо и ни прибра Heart Eyes Heart Eyes
450,и ние имаме такъв проблем,но обиколници не помагат.Кристиан се наглася да заспи поне един час,като сменя позите по 100 пъти.Любимата му е да се свие и да сложи глава на глезените си.Трябва да го снимам.Обича и да се подпира на таблата на леглото,но доста чесо така си удря главата,че...... CrazyОтделно като се върти става,удря глава в таблата.Като бяхме с обиколници успяваше да ги развърже и така ги омотаваше около себе си,че чак ме беше страх да не се задуши,тъй като най-много ги увува около главата си.Затова спрях да ги слагам.В момента съм го сложила да спи,а той се върти в кошарата.Извадил си е долният чаршаф и си говори ли говори.ама да свиква сам.Иначе ако го гушна,заспива доста бързо,но няма да му мине номера.Така е от около седмица.Надявам се да премине това. Thinking
Страчи,нали си вестителят за спортните успехи на МАРТА.Надявам се да ни зарадваш скоро Hug
Ради,за актьор може да се сложи и кукла или някаква плюшена играчка.НАричаш я за кукловод или актьор и готово.И ние имахме много професии.....ама той пак се хвана за органайзера,който беше наречен за счетоводител(нямахме калкулатор).Явно ще става като мама,за мой ужас.
Приятна вечер от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт