Отговори
# 180
  • на североизток
Ларсен,честит ви рожденик!
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
[/size][/color]
За зъбките-мием ги от два месеца с ненедент.В тази връзка да кажа,че водих и нашия батко за първи път на зъболекар по програмата на Аквафрешкидс.И няма нито едно развалено зъбче!

# 181
Larsen , честит ти рожденик! Жив и здрав да ти е! Голям да порасне, добра снаха да ти доведе!  Grinning

# 182
Честит рожден ден на батко Петьо! Larsen, да расте много здраво момчето, много да те слуша и да те радва! newsm59

Светле, надявам се всичко да е минало благополучно и пожелавам бързо възстановяване! Hug

Раде, как е гласът? Томи, вече здравичък ли е? Да вземем да си спретнем една среща другата седмица.

Marini, много е сладък малкият танцьор!  Grinning

Болничките бързо да оздравяват!

Лек и успешен ден на всички!

# 183
larsen, да ти е жив и здрав мъничкият голям юбилейник и все така мил и грижовен батко да си остане Simple Smile

PocuTa, май единственото спасение е машинка от край до край, примерно 2-3 нули, ако позволява и повечко нули. На момченце за лятото върви, а и много бързо пораства. Ако нямаш машинка, отскочи до най близкият фризьорски салон или си купи - има куча марки, които поне в началото вършат добра работа, а качествените са около 70-100 лв.......Успех Simple Smile

Зъбките, не мия, въпреки, че съм приготвила Ненедент и аз с бебешкия накрайник. Руми започна сама да си ги мие по собствено желание, сега чакам и Гери да го изяви Simple Smile

За храненето и количеството погълната храна ще разбия всички норми. Гери не изяжда повече от 2-3, максимум 5 хапки или лъжички храна, при това веднъж, рядко два пъти на ден. Караме си на кърма и чакаме по-добри времена. За ужас на бабите аз съм напълно спокойна, детето е жизнено и здраво, какво да му се притеснявам. Имаше по-добри времена, когато изяждаше близо 100 мл. супа или второ, а десертите хич не ги иска. Обича да гризка плодове и зеленчуци, мръвки и хляб, но само да ги гризка, почти всичко после мета в рендосан вид около нея....

Отново се нагледах на страхотни снимки и клипчета, няма да ви поздравявам поотделно, че дечицата са кое от кое по-сладки и артистични.

А онзи ден засякох Илит с почти пълното си обкръжение (особено внимание на великата свеки, но тя си заслужава похвалите, поне от това, което успях да видя Simple Smile. Гери и Руми позираха пред новия обектив - велико чудо, останах със зяпнала уста от скоростта на заснемане и качеството на снимките, които прави. Поздравления и на Смуут , и на Илит и със здраве да си ползвате новите придобивки Simple Smile))

di_p, много ме развесели, но идеята с кучешкия нашийник против паразити си я бива Simple Smile))

Хайде със здраве и много бързо възстановяване на всички пострадали дечица и майки, до скоро!

# 184
  • Beyond the Frontiers
Честит рожденник, да е жив и здрав и да помага на мама и татко!

Росита бягай на най-близкия фризьор, все ще замаскира проблема.

Зъбите, все ги забравям, иначе имаме Ненедент и даже 2 накрайника. Даже купих и четка за зъби за бебета между 4 и 24 месеца. Борис му е интересно да си я пъха в устата и да си чеше венците.

Иначе сме първи на плажа - не мога да го изкарам от водата. Жабе....Сдобили сме се и с цяла кола с играчки за плаж, които спасяват ситуацията за около 30 минути и след това се юрваме към водата...Днес Борис видя една какичка да плува до брега и смела реши да отиде при нея да плува... Mr. Green

# 185
Росита, и аз залагам на машинка, защото фризьорите тук едва се навиха да подстрижат малкия. Обиколихме почти целия град, докато една стара фризьорка не се осмели. Той беше учудващо кротък, преди да налапа известно количество коса, де! Laughing
Благодаря за похвалите за малкия ни танцьор!  bouquet

# 186
Благодаря за съветите...Фризьорката отказа та за това аз сама го подстригах.От машинки(като цяло от такива които бръмчат)го е страх много...Май временно ще ходим с шапка...Бързо ли расте косата  newsm78

# 187
# 188
  • София
Larsen, специални поздрави на баткото! Hug Hug И за теб  bouquet

Све, Praynig дано всичко да мине леко и безпроблемно и много скоро да го забравите! Hug

Росита, нека му е леко на детенцето, идват жеги. И аз подкрепям идеята за машинка.

Зъбите ги мия мноого рядко  Blush само с накрайника. Добре че са й редички и няма къде да се задържи храна. Crazy

Съжалявам, че много не се вясвам напоследък, но у дома сме голяма компания /както казва Стайл, страшно обкръжение Joy/, а и новия апарат... Mr. Green не остава време от снимки, кога ще ги обработвам и качвам не знам. А и още има да тренирам.
smooth много помага със споделяне на опит. Hug

# 189
  • гр.Варна
Светле,чакаме инфо как е минала операцията!!!!
Росита,аз подстригах Кико с машинката 3-ти номер беше мисля.Получи си се съвсем равномерно.Косата на бебо порасна доста бързо.В момента даже се чудя дали да не я подкъся пак.
Раче,да Ви е жив и здрав рожденника и много,много да ви радва!! Hug
Зъби,не ги мия още.Имаме 7.Смятам скоро да започна,макар да питах няколко стоматолога,които казаха да не избързвам,че имало време.Той има такива разстояния между зъбите,че няма къде да се втъкне храна Whistling
Ние отиваме на плажа да пробваме да потопим Кико:)До скоро Hug

# 190
Честит рожден ден на чаровния бати Петьо Hug!

Операцията: мина добре, дори много добре! Детето го оперираха последно, чак в 12 часа и 15 мин. го взеха и го върнаха в 13 часа. Горкото ми сумистче, едвам изтрая толкова часа жадно и най - вече гладно. После, като излизаше от упойката, малко си постена, но много бързо му попремина. След два часа вече плющеше, а след още 1 час излезе в коридора да се поразтъпче. Аз се прибрах към 19.30 часа да изкъпя Бобчо и да го накърмя, а майка ми ще остане при Васко през нощта. Утре към 10.30 часа ще го изпишат. Наблюдавах и другите деца, които оперираха днес: Васко беше най - големият със сравнително най - тежка операция, а се възстанови най - бързо. Възрастта има голямо значение.

Няма да успея да се включа в другите теми, защото нямам сили. Отивам да полегна, че сме станали в 6 часа.
Хайде, лека вечер!

# 191
  • София
Све, чудесни новини!  Hug Да поздравиш юнака, че се е държал геройски и мисля, че си е заслужил мноооого сладолед! Joy

# 192
  • гр.Варна
Светле,радвам се,че всичко е минало добре!!!Желая пълно скорошно възстановяване на бате Васко Hug Heart Eyes
Ние ходихме на плаж и аз вкарах Кристиан до врата.Хареса му адски много:)Страх го е обаче да ходи по пясъка:)))Влязахме 2 пъти.Като го изкарах първият път го увихме в хавлия и си стоепе мирно и кротко.Като се позатопли взе да нервничи и да ме дърпа отново към водата и отново го вкарах.Голяма радост беше.Водата не е особено топла,но не е и студена:)
Лека нощ Heart Eyes

# 193
  • Варна
Светле, развам се, че всичко е минало добре. Гушки и целувки от нас на смелия бати Васко.

# 194
Светле, радвам се че операцията вече е факт и е минала по най-добрия начин. Цункай Васето от мен!

Раче, честити юбилея на Пепи! Да е жив и здрав, да носи много шестици у дома и ....гаджета!

зъбки-благодаря ви, че ме светнахте за този комплект, оставя да го купя и да започваме процедурата!

плаж-още не мога да се престраша, струва ми се студена водата .

smooth много помага със споделяне на опит. Hug

Илитка, уж аз имам повече опит от теб, но ти май знаеш повече неща, бързо се учиш и определено имаш заложен талант, за което те поздравявам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт