Отговори
# 45
lina6.3, изчакай преди да включиш АБ. Ако е вирусно наистина няма смисъл, дори би навредило повече.

Аз вече окончателно съм фен на хомеопатията.Да е жив и здрав тоя , който я е измислил /май беше германец/. Томи от 2-месечен е с този вид лечение за каквото и да било и досега не ни е изневерявала. Не , че сме боледували сериозно /да чукна на дърво/, но този път се поуплаших, заради гнойта и високата Т. Е, разбира се трябва и правилно да се назначи!

Малко съм ядосана на родата, която ежеминутно ме караше да включа АБ, без да чакам 3-дневния срок, но нали съм инатливо магаре...устисках!   Joy

Желая на априлския отбор  да оздравява скоро!

di_p , за мен 300-330 гр. е дажбата за възрастен! Дори детето ми да беше лакомо, пак не бих си позволила такова количество. Това, разбира се е мое лично мнение. Повече от 100-200 гр. не ядем. Не вярвам на таблици и схеми, както и на 90% от БГ педиатрите! Naughty

Не позволявайте децата ви да затлъстеят!!!

# 46
  • Варна
Честит празник на всички празнуващи!
Пак да отворя дума за количествата храна.Преди малко четох в сайта за хранене,че на тази възраст трябва да изяждат по около 300-330 гр храна на ядене.При нас това е неосъществимо.Максимално може да погълне около 250 гр.И след като е яла едно ядене,не мога след това веднага да й дам друго,напр. основно и десерт,яде или едното,или другото  ooooh!
Не мисля, че имаш повод за притеснения. Дъщеря ми не успява и 250 грама да изяде. Всяко дете е различно. Аз вече спрях да се притеснявам за това, в началото доста се шашках, като виждах колко малко качва Вяра, но щом всичко със здравето и е наред, се успокоих. В момента почти винаги отказва да си изяде основното и минаваме направо на десерта.

# 47
Честит рожден ден на ВивиАн и на бате Сашко!
 lina6.3 честита годишнина!Още многооо години щастлив семеен живот!
di_p количеството ви за хранене си е съвсем нормално.Ние изяждаме дори по 200 гр.

# 48
Здравейте, момичета! Виждам, че сте подхванали болната ни тема - яденето. Аз също много се шашках в началото, защото Дими ядеше наистина минимални количества. Сега, с 300 зора и цяло шоу при всяко хранене, криво-лява успяваме да изядем около 200-250 грама. Не наддава много - едва 9.300 кг. е, но нищо повече не мога да направя. Имало е случаи, при които тя реве със сълзи, а аз тъпча в устата!  Embarassed После се мразя за това, но като я гледам на фона на другите какъв е комар, и се притеснявам. Та кажете наистина, колко ядат вашите мишоци?

# 49
Честит Рожден Ден на батко Сашко !!! Да расте много, много здраво и умно момченце.Честит Рожден Ден на мама Виви Ан и годишнина на мама Lina 6.3 !!!

За храненето - яде по около 150 мл на сутрешна закуска и вечеря и по 200 - 220 мл на обяд и следобедна закуска. Но пък често между храненията си хапва по нещо, я плод, я бискивтка, я солетка. Най-обича да изпразни чинията на батко си, той докато се пазари колко да изяде. Елизара все още я кърмя, но от една седмица само вечер и сигурно до месец ще приключим и сега съм в чуденка какво мляко да давам - АМ или кисело мляко. Виждам я, че кърмата не и стига, а иска и да суче - така че ще трябва бързо да се ориентирам и да започна да давам сутрин и вечер с шише.

Последните няколко дни се нагледах на прекрасни снимки и ми дойде ентусиазъм и незнайно от къде намерих и време да кача малко наши снимки.
- от Прощъпулника на Елизара преди близо месец http://sanyayaneva.multiply.com/photos/album/6
- от тържеството на Ивайло за завършване на детската градина http://sanyayaneva.multiply.com/photos/album/5

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 16:46 от San_ya

# 50
Редом с отворената тема за храненето, бихте ли ми споделили набързо за прощъпулника? Идеи за това какво се слага, канят ли се гости, раздава ли се от питката?
Сега ще разгледам снимките на San_ya

# 51
Снимки от Борисовата градина - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/46
За хапването на дребосъците - понеже имам пряко наблюдение ( софийските мами знаят и съм им разказвала ) за едно познато дететнце, дето гонеше рекорди в килограмите ( на годинка 18 кг. ), но според майка му - нищо му няма, та много ме беше страх за Мая. Освен тъпченето с храна, все пак си е до ген. Аз ям като откачена и невиждала и така съм от 15-годишна. Ям доста дори в сравнение с мъжете  Blush Никога не съм била с наднормено тегло, даже напротив, по-скоро съм била слаба. Мая като гледам май на мен се е метнала  Praynig , има страхотен апетит ( да чукам на дърво ), яде завидни количества и въпреки това винаги е на долната граница по таблиците. Но определено не я тъпча, има дни, в които яде 3 пъти на ден - мляко рано сутрин ( 6:30ч. ) 200 мл., ядене 220 гр. по някое време като огладнее и мляко 220 мл. вечерта преди заспиване. Има си дни, в които просто не и се яде и не я насилвам, като иска тогава - едно време мен много ме насилваха да ям, по цял ден седях на масата  Tired , защото майка ми не ми даваше да стана, докато не се нахраня, бях много злояда до пубертета, когато си наваксах и за предишния живот  Mr. Green Никоя граница не е добра, но определено, по-добре слаби, отколкото затлъстели деца. Много мами се притесняват, че децата са им слабички, според мен не е за притеснение, важното е да хапва, да е енергично - тогава няма проблем.  Peace  Много се отплеснах, но нали съм си чревоугодник, много ме вълнува хапването  Wink
Ааа забравих, от другата седмица и Мая ще е на кухня, най-накрая я записахме. 
Peace

# 52
Лина, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Бъдете щастливи заедно още дълги години!
Илит, Страчи, много свежи снимки! Peace
За храненето - откакто сме тук сме на детска кухня и засега няма проблеми. Второто и крема ги изяжда без проблем, само супата малко я недолюбва и се правя на маймуна, докато му я давам. Освен това не трябва да има друго ядене на масата, защото веднага забравя за своето и иска от нашето, така че ние се храним на смени или в различни стаи. Като количество мисля, че второто е около 200гр., крема - 250гр., а супата - 150гр. Между храненията яде и плодове, бисквити....въобще добре се храни и както и Мая по-скоро е на долната граница за момчетата, но това не ме вълнува много. Детето е здраво и жизнено.
Прощъпулник - ние още не сме направили. Иска ми се и баща му да е тук. Ей сега, като отговорите на smooth и ще изкопирам идеите и аз! Twisted Evil

# 53
  • Чехия
Свалих и инсталирах Java-та, но не виждам разлика или някаква промяна.
Сега следваща стъпка под полето за разлистване има няколко възможни избора в Photo Upload Tools това най-долното поле кликни върху Йавата. ...и вече би трявбало да ти е включена.После чакай докато се появи
Drag & Drop your photos here.
(Copy & Paste works too) и копирай..
Има два формата голям на оригиналната снимка или формат за уеб страници, аз ползам втория защото по-бързо се качват, обаче са по-малки снимките от оригинала.Ето двата избора.
   Format for web (faster upload)         Hi-res originals (for ordering prints)има

# 54
Уф,вие ме успокоихте  ooooh!  Защото има деца,които си изяждат на веднъж и второто,и десерта.А както е писала Stra4iatela,по някога Мира яде по 3 пъти на ден - както днес напр. - не иска да яде следобедна закуска и направо ще вечеря.А понякога като я хванат капризите,не иска да яде каквото съм й приготвила,тогава хапва само хляб и за да не й е сухо си го гарнира с натурален сок  Crazy А нашата храна й е любима.

# 55
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Пък да ви се похваля СТРАЧКАТА как приятно ме изненада днес по обяд - дойде у нас непредвидено с подарък за Сашко и огромен букет за мен!!!!   love001Страшно приятно ми стана! Laughing

Момичета благодаря ви за пожеланията към Сашко! Hug Всичките са много хубави и дано му се случат!

Лина честита годишнина , желая ви още дълги години любов и разбирателство! Peace

Светле , ако имаме време ще ти звънна записах си телефона ти. Но ми се струва , че няма да успея, защото аз ходя да гледам и да викам и за останалите участници от нашата фирма и така се запълва целият ден. Една от вечерите ще сме във Варна на гости на братовчеда на мъжа ми и ако тогава се получи пролука ще звънна. Те живеят до една църква в центъра , ако това ти говори нещо.

# 56
Те живеят до една църква в центъра , ако това ти говори нещо.

Ако църквата се казва "Свети Никола", значи сме комшии, да се обадиш и на мен!

# 57
Ивка,   bouquet      bouquet       bouquet
Много е бързо и лесно така! Hug

# 58
  • Варна
Здравейте момичета,

Благодаря ви за пожеланията.

Smooth ще чакам разбира се - до неделя и се надявам да не ни се наложи да включваме АБ.

lina6.3, честита годишнина   bouquet Много години щастлив семеен живот и на златната сватба пак да ни почерпиш  Grinning
Задължително, само да сме живи и здрави до тогава.

За храненето - яде по около 150 мл на сутрешна закуска и вечеря и по 200 - 220 мл на обяд и следобедна закуска. Но пък често между храненията си хапва по нещо, я плод, я бискивтка, я солетка. Най-обича да изпразни чинията на батко си, той докато се пазари колко да изяде. ....
И ние сме така особено за баткото. Laughing

# 59
  • Чехия
Лина Честита Годишнина и от мен, щастлив семеен живот.  bouquet

Радвам се че е станало, сега всеки път Джавата ще се включва сама.
Аз още преди бях питала в сайтчето дали я ползвате ...ама явно не съм се изразила добре.
Дейзи вече си там, ти ми беше пратила покана днеска.

Браво...Иначе искам да ти кажа как да обърнеш снимките си в сайтчето. От долу под като цъкнеш в албумчето си -примерно посленото с розовите принцеси има  edit add photos delete ..цъкни на едит и като цъкнеш върху конкретната снимка която искаш да обърнеш има:   Rotate    в едната и другата посока върти докота снимката ти застане както трябва. Hug
Иначе видя ли си инбокса къде ти..активиран ли ти?
Ако не довечера ще опиша как се активира..

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 20:08 от ivalex

Общи условия

Активация на акаунт