Отговори
# 30
  • Чехия
Провет банда... Hug
ЧРД на бате САШКО  Hug....весел празник и много подаръчета.

Момичета благодаря за снимките.

Искам да попитам момичета, колкото от вас ползват JAVA Uploader в multiply ..Aз лично съм много доволна и от повече от година не качвам снимки чрез HTML Uploader -и разлистване на всяка снимка по отделно ...Кажете как качвате снимки вие? ..
По класическия начин много бавно докато ги избере човек и прехвърли, дръпнете java-та на адрес www.java.com , инсталирайте си и е страхотно улеснение  ....пробвайте и вижте за какво става на въпрос...хващате 50 бр. снимки само ги копирате в сайта и директно се появяват като малки иконки, после само се дава Upload и се качват.
Пробвайте...ако има нещо пишете ми на лични ще обясня по -подробно..

А сега е присетих още нещо, мамчета станете ми приятелчета за да ви виждам снимките в  RSS Info -то ми и  Inbox-са ми...така само ви търся..иначе веднага щом качите нещо ново ще мога да го разгледам..надявам се да нямате нищо против.
  bouquet

Hrisi (littlecuttie)      
Irena (reniboro)      
Irina (tevolere)      
krasi (elisasho)      
Krasi (krasi)      
lilia (stra4iatela)      
neli (nelka)
Aneliya (necifer)      
Desislava (desislava)      
Desislava (dezygg)
V (vanesast)

bouquet

# 31
Честит рожден ден на Сашко!   bouquet

Марта, успех на състезанието! Peace Hug

Ивка, защо не съм в списъка ти? newsm78

# 32
  • София
Марта, да ти е жив и здрав бате Сашко   bouquet
Софийската среща беше толкова хубава, че аз направо забравих за фотоапарата в чантата. Чакам Илит да качи снимки малко, че направо срам.  Embarassed Много се надявам и другата седмица да си направим пак среща  Hug
Всички болни мъници да се оправят. Какъв беше този пусти вирус незнам, ама май всички ни полази  ooooh!

# 33
  • Чехия

ЧРД на мама Вивиан, много любов ти желая, романтичен и незабравим празник.

Хаха това е черния списък, шега разбира се ...Linofrina, защото това са само тези мами на който съм пратила покана , но не са я видяли ...ти си от първите приятелчета....  bouquet може би просто още не са си активирали Inbox-са.. Blush

# 34
марта да ви е жив и здрав бате Сашко и много да слушка bdbaloni
за нашето падане -Ачко слава богу си е добре само с 3-те цицини се разминахме Confusedа как точно е паднал и аз не знам .аз нещо правех в кухнята,когато баткото и таткото се прибраха отвън с колелото,малкия уж беше при мен.Докато мъж ми закара колелото на терасата малкия на бегом през отворената врата и айде през стълбите,за някакви си секунди става всичко ,мъж ми даже не го е видял да минава Cryабе лошото става за секунди,пази боже

# 35
  • Чехия
450, Илитката вече ги е качила, аз нали съм първа клюка.. Blush
http://dvakarelska.multiply.com/photos/album/17 ...
За това се кефя на RSS Info-то и Inbox-са няма скрито покрито.. поне при приятелчетата. Embarassed

megiAN, мале така страховито звучи, дано само с цицинките и да забравите за случилото се ..прегръдки. Hug Hug

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 14:23 от ivalex

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ИВЕ! БЪДИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ТВОИТЕ ЛЮБИМИ ХОРА!  bouquet

ДА Е ЧЕСТИТ РОЖДЕННИЯ ДЕН И НА БАТИ САШКО! МНОГО ШЕСТИЦИ В УЧИЛИЩЕ И КУП ДОБРИ ПРИЯТЕЛЧЕТА!
   bouquet

ivalex , не ни мъчи, ами бързо казвай как се инсталира и ползва това чудо, че се измъчих с качването на снимките.  Whistling

# 37
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ВИВИАН ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 38
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на бати Сашко! Да е жив и здрав! Марта а на вас успех на състезанието.

Честит рожден ден и на Виви ан!

Ние преди малко се прибрахме от доки. Вече сме с по-висока Т, около 39. Нямаме зачервено гърло, нито кашлица, само хремичка. Ако не се подобри до неделя ще включим АБ. Дано ни се размине.

Да ви почерпя и аз, че днес имаме годишнина от сватбата:

# 39
При мен не иска да се изтегли Twisted Evil Ще го мъча пак, че качването на снимки ми е мъкаааа ooooh!

# 40
Честит рожден ден на бати Сашко!   newsm59 Да расте здраво и послушно дете и много да радва мама и тати!
Марта, успех на състезанието!

Честит рожден ден на ВивиАн!    bouquet  bouquet  bouquet

Честита годишнина на Lina6.3! Още много години щастлив семеен живот!

Раде, снимките са много хубави!
И снимките от софийската среща са супер!

Да вземем да си спретнем и ние варненска срещичка като се оправят дребосъците! Hug

Бързо да оздравяват всички болни дечица!

# 41
Честит празник Лина, пожелавам ти още дълги години щастлив семеен живот !
Дано на сладкото Галенце му се размине, че знам какво е !

Лятна количка - мислех да карам с тая, но споделете мнение за лятна , какви имате вие и впечатленията ви !

# 42
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А сега е присетих още нещо, мамчета станете ми приятелчета за да ви виждам снимките в  RSS Info -то ми и  Inbox-са ми...така само ви търся..иначе веднага щом качите нещо ново ще мога да го разгледам..надявам се да нямате нищо против.
  bouquet

Hrisi (littlecuttie)      
Irena (reniboro)      
Irina (tevolere)      
krasi (elisasho)      
Krasi (krasi)      
lilia (stra4iatela)      
neli (nelka)
Aneliya (necifer)      
Desislava (desislava)      
Desislava (dezygg)
V (vanesast)

bouquet

Ако го обясниш малко по-подробно това, че съм малко идиот, няма проблем да го направя

# 43
Свалих и инсталирах Java-та, но не виждам разлика или някаква промяна.

# 44
lina6.3, честита годишнина   bouquet Много години щастлив семеен живот и на златната сватба пак да ни почерпиш  Grinning
Дано ви се размине боледуването  Praynig
Пак да отворя дума за количествата храна.Преди малко четох в сайта за хранене,че на тази възраст трябва да изяждат по около 300-330 гр храна на ядене.При нас това е неосъществимо.Максимално може да погълне около 250 гр.И след като е яла едно ядене,не мога след това веднага да й дам друго,напр. основно и десерт,яде или едното,или другото  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт