Отговори
# 240
Аз съм дърто магаре на 32 години  Crazy Blush

E, хайде сега ще се обиждаме ли?  Rolling Eyes Искаш да кажеш ОЩЕ на 32? А не се ли чувстваш на 23? Flutter Щото аз да! Simple Smile

# 241
опаааааааа Twisted Evil изпуснала съм купона Joy
Бях чела някъде каква била първата лекция на тези, които учат за сценаристи.
Професорът им казвал " Можете да измисляте каквото си искате като сценарий. И ако стане толкова недостоверно, че вече няма накъде, просто направете така, че някой да е сънувал всичко".
И ако се появи пистолет в първо действие, то до края трябва да гръмне Mr. Green
И ето, при Брук винаги гръмва  hahaha preggo
Джинджи , за Лоренцо не си права, от сериала падат яко кинти , колко му е да се прави на newsm57

ъъъъ.. почти 34  годишните да се срамуваме ли в ъгъла Mr. Green
Този с Мег Райън е друг..не е Пътеводна светлина, а Откакто свят светува...него не съм го гледала.
не знам , обаче Мег Райън само ревеше в тоя филм, с една такава увиснала физиономия Sick

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 22:46 от sheherazada

# 242
Аз скоро имах юбилей-30!
Но се чувствам  на 20- прекрасно!
Всички май сме един дол дренки като гледам Joy

Мис Арк,това което разказваш ми е непознато,а уж пускам по едно ухо тук и там.
Харесваха ми "От обич" и "Клонинг"(него гледах мноооого внимателно- имах време- бременеех си спокойно!
Сега вече само от тук и там ако подочуя нещо е добре,повече е слушане ,отколкото гледане Grinning

Шехерезада ,вярно изпусна днес следобед голям купон Mr. Green

# 243
И "Пътеводна светлина", и "Докато свят светува" съм гледала  Whistling Друг въпрос е, че нищо не помня, освен Мег Райън, разбира се  Crazy
За протокола, САМО на 33 съм, с тенденция към 34 след някой друг месец, ама пък се чувствам безумно млада  Party

# 244
Дааа, "От обич" - много сладко филмче Heart Eyes

# 245
  • София
И аз помня само Мег Райън във филма, всичко друго ми се губи.
 За протокола аз съм на 25 (но след месец вече няма да съм)

# 246
Аз съм дърто магаре на 32 години  Crazy Blush

E, хайде сега ще се обиждаме ли?  Rolling Eyes Искаш да кажеш ОЩЕ на 32? А не се ли чувстваш на 23? Flutter Щото аз да! Simple Smile

Peace Бинго  Hug

И аз си спомням Мег Раян - играеше некква дива шматка, все не разбрала, все не наясно за ко иде реч ... бе ужасия до шия ...
После изведнъж взе да се снима в по-качествени филми и леко ми се издигна в очите  Rolling Eyes , леееееекинко  Thinking
Имам спомен , че мъжа и беше  или лъжеше  newsm78 , че е импотентен  #Crazy  , нещо таквоз ми се върти из бременния мозък  newsm78

# 247
  • На един клон
Малки стееееее,малки сте още!Внимавайте да не взимате пример от развратничките в ДиК!!!

# 248
  hahaha Че к`во лошо има да имаш мъж, който да ти прощава всичко? Или принц, който да те спасява. И то два пъти. Mr. Green
Шегувам се, естествено. Joy

# 249
  • Варна
Дааа, "От обич" - много сладко филмче Heart Eyes
невероятен филм!ОБОЖАВАМ ГО!

# 250
  • Разпиляна във въображението
Аз също харесвах много "От обич". Беше от сапунките, в които имаше действие, а не като ДиК - няколко реплики за 20 мин. и нищо да не се случва. "Право на любов" също не беше лошо сериалче

Аз съм почти на 30 Wink

# 251
  • София
Лелееее, ама вие всички сте го гледали този Откакто свят светува, аз пък не съм. И почти никой Пътеводна светлина, а пък аз имах конкретен въпрос, не си питам ей така Simple Smile.
По същото време гледах по руската един френски тийн сериал Елен и момчетата....ех спомени!

От обич беше страхотен...въобще бразилските сериали са готини Simple Smile

За протокола, навърших 30 преди няколко месеца...сигурно затова ме гони носталгията, по неща от преди 10-15 години.

ПП Кой ще даде тон за разговор днес, или ще чакаме да свърши серията, и следобяда ще се вихрим  Heart Eyes

# 252
  • Разпиляна във въображението
Колко ли време мина от забременяването? Брук дали ще е с коремче?

# 253
Изпуснах много серии. newsm78
Вече не знам докъде стигна развитието. newsm78

# 254
От обич от вас го чувам туй нещо. Нито Пътеводна, нито Светуването не съм гледала и нямам никаква представа за случките там.
Ноооо, признавам си, без бой, ама само на вас, моля за конфиденциалност - гледала съм от началото до края Вдовицата в бяло с Освалдо Риос!!!  Laughing Обаче въпроси по действието /ако въобще имате такива  Grinning/ не ми задавайте, че и друг път съм споменавала, имам проблеми с паметта в следствие на ЕГН и на блуждаещ преди известно време из главата ми хематом  Mr. Green
А, и от Сънсет Бийч горе - долу имам проблясъци  Wink
Днес сигурно ще гледам, ама ще пиша като заспи дзверушко. Адиос!

Общи условия

Активация на акаунт