Отговори
# 225
  • София
И същото толкова безрезултатен  Joy

# 226
О, вие, ако гоните резултати- да организираме една среща. Аз ще нося бинтовете, марлите, риванола... Mr. Green

# 227
  • София
Някой гледал ли е Пътеводна светлина?

И аз  Mr. Green телеманче съм си аз  Mr. Green

е нЕма такова писане като днешното, като свърши серията писах на 7-ма страница. Сега на 12-та ....малеееее.... ако знаех, че не сте гледали щях да преразкажа ....ама след като се събуди дребния излязохме и сега чак се включвам, но виждам, че общо взето ви е преразказано.

Радвам се за Бриджитката, време и беше  Mr. Green

Джинджи и аз чаках тоз момент днес, с молещата се и непорочна сладуранка ...ама не  Mr. Green нищо не дадоха. Само Ник приготви самолета си за Франция. Вероятно утре ще се бори с монахините.

Хайде, дано тая нощ не се изпишат 80 страници  Laughing

# 228
И на мен днешното чесане на езици ме накефи  Peace
Ако има някой засегнат, моля да ме извини, ма при мен бушуват хормони - ту ревем , ту се смея ... майката си трака  Blush
Значи утре ще е денят X ...  появата на молещата се мома англичанка, опа французойка  ...

# 229
От Пътеводна ... си спомням само, че Мег Раян се мяркаше в някаква роля.
Една анкетка за Стефка можем да си спретнем. Примерно - харесвам я, защото е дърта кучка и яко спича Брукича. Харесвам я, защото се грижи всеотдайно за РичУ, ама да не ми е в къщата, щото ще си извадим очите. Не я харесвам, щото много бръсне Ерик и все след гъза му търчи. Абе хич не я харесвам! Mr. Green

# 230
За Пътеводна светлина си спомням, че героинята на Мег Райън беше омъжена за някакъв, дето лъжеше, че е парализиран. Мажеше си краката преди прегледите с някакво мазило, от което наистина не чувстваше нищо. Имаше май някакъв Джони, който беше болен от нещо, една мацка се грижеше за него. После той се оправи, ама тя се разболя.../Това дали не беше от "Докато свят светува, те ги даваха по едно и също време в годините/. А героинята на Мег Райън май беше влюбена в някакъв, ама защо мисля, че се казваше Стив.....Веднъж "парализираният" , който си ходеше необезпокояван щом беше сам, беше забравил някаква чаша отгоре на камината...А Мег му хвърли запален вестник в скута, за да види дали ще подскочи. Ама той скочи ли или не- това вече не помня... newsm78 Бях малка, когато го гледах покрай мама. Blush

# 231
  • София
Помня я Мег Райън и аз и адски много ме дразнеше ...все една отнесена го играеше ... те не го ли повтарят сега по Диема сериала?

забравих за протокола, станах на 30 ... както знаете  bowuu

# 232
Дават го, но направиха гигански скок. Дават нови серии.

# 233
Аз съм дърто магаре на 32 години  Crazy Blush

А помните ли имаше някаква глупава сапунка, то не беха сменени бебета , чудеса ... и накрая се оказа, че главната героиня е сънувала  Crazy  Joy
Утре ще питам майка , дали ще се сети , каква беше таз глупост...

И друго си мислех, тоз Лоренцо Ламас толкова ли го е закъсал горкия, че да се навие да участва в тази долнопробна сапунерка ДиК  newsm78

# 234
Бях чела някъде каква била първата лекция на тези, които учат за сценаристи.
Професорът им казвал " Можете да измисляте каквото си искате като сценарий. И ако стане толкова недостоверно, че вече няма накъде, просто направете така, че някой да е сънувал всичко". А, сетих се кога го четох. Когато излезе клипът на Глория с крокодилите и пича на железопътната линия. Mr. Green

# 235
  • Разпиляна във въображението
Сериала е "Сънсет бийч" и финала беше ужасен. Набързо скалъпен и много нереалистичен. Бебето беше на Джаки от ДиК и на зет й Laughing

# 236
А, сетих се кога го четох. Когато излезе клипът на Глория с крокодилите и пича на железопътната линия. Mr. Green

Хихии, режисьорът/сценарист на клипа ми е дружка. Blush
За Лоренцо и аз си го мислех същото Джиндж  Wink.
Сънсет бийч беше върхът на простотията.

# 237
Кажи ми, че не е Л.И. Laughing

# 238
  • София
За Пътеводна светлина си спомням, че героинята на Мег Райън беше омъжена за някакъв, дето лъжеше, че е парализиран. Мажеше си краката преди прегледите с някакво мазило, от което наистина не чувстваше нищо. Имаше май някакъв Джони, който беше болен от нещо, една мацка се грижеше за него. После той се оправи, ама тя се разболя.../Това дали не беше от "Докато свят светува, те ги даваха по едно и също време в годините/. А героинята на Мег Райън май беше влюбена в някакъв, ама защо мисля, че се казваше Стив.....Веднъж "парализираният" , който си ходеше необезпокояван щом беше сам, беше забравил някаква чаша отгоре на камината...А Мег му хвърли запален вестник в скута, за да види дали ще подскочи. Ама той скочи ли или не- това вече не помня... newsm78 Бях малка, когато го гледах покрай мама. Blush

Този с Мег Райън е друг..не е Пътеводна светлина, а Откакто свят светува...него не съм го гледала.

# 239
Ъхъ  Blush
Малеее, Лана верно ли бе? Аз ги подведох хората май...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт