Отговори
# 180

Мис Арк,що не пуснеш някаква анкета да си почешем за друго езиците освен за Т и Б?

Не ми идва нищо на ум... Thinking

Аз след два дни ставам на 33 Blush

# 181
  • На един клон
Значи си моята зодия,ауууу.   bouquet

# 182
Ма това искаше да си признае , ма еди кой си я спираше ... не е ли меко казано доста наивно оправдание.
Като е искала, защо не го направи преди Сали да надуши всичко ...
Направо си беше готова да го скрие ако питаш мен - но просто нямаше на къде, баба ти Сали раздуха работата ...и тогава тя реши да каже на Рич, на Стефани ... и спомняте ли си как го каза ...
С 1 час предисловие, как се чувствала, как била загубена ... и как докато не можела да диша овърша Ник , оправдания иначе хиляди ...
Един вид да разчувства първо човека от среща , вкара даже и некоя друга сълза ... докато накрая ...  спах с Ник ... Бляк . БравосТ  Crazy
Като очакваше съчувствие от баба ти Стефка ...

# 183
Еми как няма да си признае като наду корема...
Joy Joy Joy
ох това е много яко
И да не забравяме също така, че Тейлър умря като спаси Брук от куршума, така че пак казвам: си е супер отвсякъде Mr. Green Mr. Green

# 184
  • София
само дето не е баш умряла
пак се уреди с фантастично спасение
и принц

# 185
А така не Naughty това не го обсъждам, когато стане тогава

# 186
  • София
Ооооо, спасила Брук, моля ти се! А като е "световноизвестен психиатър" толкова ли не и стигна плиткия мозък, вместо да влиза в къщата, като видя Шийла, да се обърне и да излезе, и да се обади на полицията...
И пак никой нищо не казва за Биг Беър???? Само за грешките на Брук се говори.
Ама то е ясно, и на феновете, като на героинята не им е лесно да признават....

Ма това искаше да си признае , ма еди кой си я спираше ... не е ли меко казано доста наивно оправдание.

Ама си призна нали? Твоята любимка си отнесе тайната....

# 187
Споко Джиндж, това е сигурно най-обсъжданият сериал не само у нас...и не е само от бабички, щото те не ползват Интернет.

Мерси Лана  Hug
Аз си мислех , че само ние сме лудите шматки на терена ...
Наистина е абсурден сериал , ма ко да се прави, за чешене на езици става  Mr. Green

Образа на Тейлър до момента е от чист , пречист. До тук тя е самарянката във филма, готова винаги да помогне на всеки, добра и седяща на задника при децата си.

пак се уреди с фантастично спасение
и принц

Те принцовете си падат само по красавици  Whistling

# 188
Абе знам си аз, че някаква част от паметта ми все още работи  Mr. Green

"Brooke hired Morgan in an attempt to punish the Forresters. She began working at Forrester creations again, still part of Brooke's plan to get revenge."

# 189
  • София
...добра и седяща на задника при децата си.

Позволи ми да те цитирам и апострофирам...освен, когато остави новородените си близначета, за да отиде на другия край на света, за да участва в схема за измама - Венеция, за който не се сеща.

Абе знам си аз, че някаква част от паметта ми все още работи  Mr. Green

"Brooke hired Morgan in an attempt to punish the Forresters. She began working at Forrester creations again, still part of Brooke's plan to get revenge."
Съвсем навреме по темата идва - to punish the Forresters, заради Венеция! А не, за да съблазнява Ридж.

# 190

Ами Тейлър да си го скрие някъде,че Бруки и него може да овършее! Mr. Green

# 191
  • София
Разсейвате ме...от 15 минути искам да ви кажа, че днес беше последната серия на сегашната Бриджит.

# 192
Ооооо, спасила Брук, моля ти се! А като е "световноизвестен психиатър" толкова ли не и стигна плиткия мозък, вместо да влиза в къщата, като видя Шийла, да се обърне и да излезе, и да се обади на полицията...
И пак никой нищо не казва за Биг Беър???? Само за грешките на Брук се говори.
Ама то е ясно, и на феновете, като на героинята не им е лесно да признават....

Тейлър остана за да помогне в напечената ситуация, както винаги е правила. Виж Брук можеше да избяга и да търси помощ - но не и Тейлър  Naughty

Ами Тейлър да си го скрие някъде,че Бруки и него може да овършее! Mr. Green

Наистина ли милсиш , че една такава средностатистическа красота като Брукината може да се сравнява с  пленяващата Тейлър  Sick
Шанса клони леко към минус безкарайност, тя Шаври е вървежна само сред посредствените Форестови мъже  ooooh!

# 193
32 Flutter. Ама бях на 15-16, като започнах да го гледам.

# 194
  • София
Мда, предполагам си забравила, когато Брук застана пред пистолета на Шийла, за да защити не някой друг, а Стефани....а Тейлър щеше да помогне повече, ако беше се обадила на полицията, вместо да се прави на психиатър, за което не я бива. Така децата й нямаше да останат без майка.

Общи условия

Активация на акаунт