Отговори
# 330
  • Варна
Честито и на двете рожденнички и от мен! Да сте винаги желани и обичани!   bouquet

# 331
Diana_gr ти няма ли да черпиш?   sport027  Simple Smile

# 332
Абе добре платена и редовна работа, ама  newsm78 някак  Sick
Що не фанаха Брад Пит  Crazy или Джони Деп (и той е вече старичък, ма държи фронта ) да играе Хектор  Thinking
Нещо го е закъсало момчето, че да падне толкосТ ниско да играе в сапунерка (мое мнение  Peace)

N_A_N, мерси за почерпката, аз понеже  Blush такова  newsm56...  та хич не се почерпих скромно , ми гаврътнах 2 парчета торта, ша ма сфинявате   Blush Blush

begbie   Hug   

За концерта на Металика  Weary ... Няколко дни преди да си направя теста за бременност - извадих кубинките и рокерското яке с такъв кеф, толкова много се вълнувах , слушах любимата група, гледах си снимките от предния концерт в Пловдив ...Тогава само дето не си откъснах главата от куфеене, бях на първия ред , Джеймс беше точно пред мен ... Еееееееееееех ...
Ма сега  Sick , бременна някак не върви да се изтипосам пак в оня ми ти калабалък, дето не можеш въздух да си вземеш , а не си го представям това да изгледам концерта мирна и кротка, нема начин просто   Crazy

Който ще ходи , да се размаже и за мене  Peace

# 333
  • София
Еееееееее, няма да си чак толкова бременна, че да не можеш да отидеш на трибуните например.
А иначе за това че Лоренцо Ламас го е закъсал, за да приеме роля в ДиК и то доста глупава, си права.
А няма как да фанат Брад Пит, щото той върви само на голям екран  Laughing

# 334
 spam2 Джинджари, съчувствам ти! Аз поради гадно бременеене пропуснах Стинг и билетите, които си бяхме купили доста преди да видим  EFP си изгоряха ей така.... до последния момент се надявах да събера сили, но уви...

# 335
Добро утро.
Хайде на новата серия.  bouquet

# 336
Ще чакам преразказ за днес.
Благородно завиждам на всичи, които ще бъдат на Металика. Аз се офлянках тази година и пропуснах всички концерти. Догодина сме се зарекли с мъжа ми да ходим някъде в чужбина да гледам някой "голям".  Laughing

# 337
Анту, ако си фен на Мадона - 11 септември в Лондон  Peace. Мерак ми е ...

# 338
Джинджари, дали престоя в полуманастира ще има положителен ефект върху Брукасита или после пак ще се втурне да прави греховни кръвосмешения?  Wink
И аз имах много кратък (едномесечен) хъс за "Металика" преди 10-тина години, но ... оздравях  Sunglasses
След няма и 2 седмици си идвам в България за малко и ще изгледам няколко епизода от българския ДиК и аз  Laughing

# 339
След няма и 2 седмици си идвам в България за малко и ще изгледам няколко епизода от българския ДиК и аз  Laughing
И аз ще съм в отпуск другия месец и се надявам да позяпам малко тази класика. Но дали няма и К1 да излязат в летен отпуск и да няма кой да ни пуска филмчето? newsm78

# 340
Щастлива, беше преди около 8 години...Аз бях бременна в четвъртия месец и ме достраша да отида. Все си мислех, че някой ще ме сръга в корема... Sad

След около час ще ви препиша предстоящото.

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Да ви се връщат! Crazy

Канал 1 и да излязат в отпуск, то ще са предаванията с водещи. Сериалите не са излизали никога в отпуск, освен заради сценаристите. Така, че споко. Най-много да променят часа на излъчване, съобразявайки го с лятната схема. Mr. Green

# 341
Канал 1 и да излязат в отпуск, то ще са предаванията с водещи. Сериалите не са излизали никога в отпуск, освен заради сценаристите. Така, че споко. Най-много да променят часа на излъчване, съобразявайки го с лятната схема. Mr. Green
От твоите уста в ушите на директора на К1! Как му беше там името!

# 342
  • гр. Пловдив
Бреййй този сериал отдавна не съм го гледала, а чета тук, че Тейлър май е жива и Брук пак бременна?  newsm78
Кога го дават?
С удоволствие ще ви следя. Simple Smile

# 343
Аааа, нали ще им прегреят телефоните, ако го спрат  Naughty

мис арк, и аз на твое място не бих отишла в такова деликатно състояние  Hug
Еййй, ние хубаво си говорим за ДиК, ама какво стана с Докато свят светува и Пътеводна светлина наистина? newsm78

# 344
Дават го сутрин от 10.30ч в Бг, но тук е хиляди пъти по-интересно. Особено ако четеш на Джинжи преразказите, филма ще ти се стори леко скучен!

Общи условия

Активация на акаунт