Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обсъждат потребителите в новата тема на форума?
Какви са някои от ключовите сюжетни обрати в сериала "Дързост и красота", обсъдени във форума?
Какви са коментарите за промените във външния вид на героя Тейлър в сериала "Дързост и красота"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обсъждат потребителите в новата тема на форума?
-
Какви са някои от ключовите сюжетни обрати в сериала "Дързост и красота", обсъдени във форума?
-
Какви са коментарите за промените във външния вид на героя Тейлър в сериала "Дързост и красота"?
-
Какви са мненията за сюжетните обрати и развитието на героите в сериала "Дързост и красота"?
-
Какво се случва в последния епизод на сериала?
някак 
или Джони Деп (и той е вече старичък, ма държи фронта ) да играе Хектор 
)
такова
... та хич не се почерпих скромно , ми гаврътнах 2 парчета торта, ша ма сфинявате
... Няколко дни преди да си направя теста за бременност - извадих кубинките и рокерското яке с такъв кеф, толкова много се вълнувах , слушах любимата група, гледах си снимките от предния концерт в Пловдив ...Тогава само дето не си откъснах главата от куфеене, бях на първия ред , Джеймс беше точно пред мен ... Еееееееееееех ...
Джинджари, съчувствам ти! Аз поради гадно бременеене пропуснах Стинг и билетите, които си бяхме купили доста преди да видим
си изгоряха ей така.... до последния момент се надявах да събера сили, но уви...