На балкан или на море в Карлово и Сопот си е най-добре.

• 14 141
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Карлово
Ехооо, вече си имам нет и в Първомай! Ураааа!
Нищо не казвате как сте? Тук е адска жега

# 211
тук пък духа гаден вятър.кога си идвате

на мен ми се налага да пия лекарства и давам замразена кърма + формула.обаче моя сладур не я иска.като гу гушна търси да цока.много ми е жал,но така или иначе един ден щеше да  се наложи да дохранвам.сега цедя и хвърлям кърмата

# 212
  • Карлово
Ние си идваме чак на 20.
Важното е ти да си добре, на децата им нрябва здрава и щастлива майка, другото ще се нареди. Гушкай го повече. Да ги нацелуваш от Марти бебоците, как подскача като ги видя на снимката в подписа Heart Eyes

# 213

Почерпка и от мен Hug
Днес Дани става на 3 годинки Heart Eyes

# 214
  • Карлово
Честито!Честито! Как бързо лети времето, кога стана на три! Много да е здрава, щастлива и безгрижно детство!

# 215
Микки-благодаря Hug

# 216
Мимчо-прекрасни са ти дечицата-да са ти живи и здрави HugТи се оправяй и оздравявай-всичко друго ще се нареди Peace

# 217
  • на пистата
чрд на дани  bigdance2да расте  здраво ищастливо дете за да ядосва мама и тати  bouquet

# 218
чрд на дани  bigdance2да расте  здраво ищастливо дете за да ядосва мама и тати  bouquet

Благодаря! HugКак искам да е тук да ме ядосваааа LaughingЛипсва ми вече-пуууу,да свършва тая ваканция вече,че  е кофти без деца Sad

# 219
ТУТИ,ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА  bouquetДа ти е жива и здрава,много щастливи мигове да преживеете заедно Hug
Мимчо,грижи се за себе си,не се забравяй покрай грижата за децата,оправяй се бързо WinkНе се кахъри за кърмата,щом така се налага,Ева беше на кърма 2 месеца и половина,после минахме на АМ,НЕ СЕ СВЪРШВА СВЕТА,ИМА ПО-ВАЖНИ НЕЩА Peace
Бимбе,къде се спотайваш?Ни снимки ни дявол от тва море.Дай да го видим поне ,че може и с гледането да си остана ooooh!
Тути,как издържаш без децата,аз и 1 ден не мога Confused

# 220
Ин-благодаря ти! HugКак издържам ли?!-С много работа WinkТо време не ми остава да се съвзема какво става ,ама си ми липсват де Heart Eyes
а бимба изчезна наистина....

# 221
Ин-благодаря ти! HugКак издържам ли?!-С много работа WinkТо време не ми остава да се съвзема какво става ,ама си ми липсват де Heart Eyes
а бимба изчезна наистина....
Embarassed Embarassed Embarassedтолкова ме е срам че нямана къде,тутинка нее тук мястото да се извинявам мила но искам да го направя публично,другото на лични.Аз напоследък не съм нещо във форма знаете има човек такива моменти може да не ми личи....Толкова са се сляли дните ми че незнам понеделник ли е неделя ли е,така се улисах и забравих за рожденния ден на Дани забравихкога е 11 иначе цяла седмица си напомнях...Стига съм бръщолевила,тутинка да ти е жива и здрава мила,да е все така живичко и лъчезарно дете да ви носи много радостда изпълва дните вис много сммях и веселие!!!!!Обичам ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Кажете някакво пожелание за сватба.Утре сме на сватба,а незнам какво да напиша на картичката.

# 223
Порових се и намерих...

# 224
Е,браво бе Shocked....Толкова сте писали,че не мога два дена да ви изчета JoyИзпокрихте се като.....  Animal Tropical Fish

Общи условия

Активация на акаунт