Не започнах работа, гледам Тони и благодарение на това море най-вероятно няма да има, както и хотел, както и плаж, и басейни. Ако човек иска обувки всеки нов сезон, дрехи, почивка на планина и море, джиджи-биджи, фризьори, козметици, фитнес - тогава трябва да бачка и за гледането на детето се търси алтернатива, това е. И пак кой как ще си гледа детето е въпрос на приоритети - защото пък за тях е важно да ходят на почивка и да имат качествена храна и хубави дрехи. Е, най-важно е да са здрави и отгледани с обич, но не съм забелязала някоя от тукашните майки да е хаймана
Ако все пак някоя се усеща виновна нека си помисли има ли вариант да е тя тази , която гледа детето по 24 часа. Ако може да го прави без да са гладни и с платени сметки - значи да го прави. Но ще се налат и лишения, какво да се прави.
Поне аz не мога.
Да е говорим, 4е има и други неЩа които трябва или искам да върШа преz деня. Моето дете е доста на самотек 
Мнооого съм Щастлива 
Кога ли Ще се появяват последните?
Липсвахте.
Ще чакам снимките с нетърпение

Опита се да хапне малко после, но все плачеше. Взе една книжка и ме заведе до леглото, гушнах му и му четох (никога не сме чели книжка за заспиване). От цялата работа мен ми се доспа, а на него - не, задрямала съм, но се събудх от плача му. Пуснахме климатика, целия беше потен и се унесе и заспа. В 12 ч се събуди отново с рев и си присвиваше крачетата и риташе, като го питах къде го боли ми показваше само натъртените лакътчета