Смини,напоследък Калоян доста често плаче безпричинно и започна така да плаче и вечер докато спи.Събужда се през няколко часа и плаче жално,като не дава да го гушкам или да го нося.Понеже не мога да направя друго и аз плача с него,но последнито две вечери, не снощи, а предните две спа много спокойно без плач и събуждане, и се надявам това да е бил период и да е отминал.В началото го отдавах на запушен нос и настинката,но тя си продължава , а той се успокои,така че явно този плач не е бил от това.Пиша,че е без причина,защото ние с баща му не можем да открием такава,но съм сигурна че има. А снощи беше пълнолуние,така че плачовете ако нямат друго обяснение, би могло да се обясни с влиянието на луната. За пълнолунието и новолунието поне за моите деца мога със сигурност да кажа,че им влияят и стават по-неспокойни и двамата,защото напоследък гладувам по фазите на луната и в тази връзка ги следя,иначе не бих обърнала толкова внимание.
А, варицела имаше и в групата на Кало,но той не се разболя,така че не е задължително заразяването,дано да ви подмине.
Честита племенница на Петето, да е здраво, весело и спокойно бебче!
Аги,радвам се за добрите резултати,дано всичко е наред вече,че не трябва да се притесняваш докато си бременна,а да се радваш и наслаждаваш на бебчо.
Скарлет,наистина всичко е много индивидуално при децата.Мисля,че ти е време за второ!
Бебка е съвсем различна от брат си и развитието й протича съвсем различно,а ги гледаме по един и същи начин, едни и същи хора.Тя започна да се изправя и да ходи много по-рано от него,но пък изобщо не бърбори пак за разлика от Кало,който много рано започна и със звуците и сричките и думите,а тя милата до скоро почти не издаваше звуци,а гукането изобщо го пропусна. От разказа ти мисля,че нямаш основание за притеснение по отношение на Тони. 

Явно са били колики, но се замислих, че вчера беше единствения ден без да е ял боклуци след яслата

А днес трябва да заминем на море, багажа и всичко е в колата. Не знам какво да правя, но май ще заминем. След малко ще го водя до доктора и ще говоря с него.
Да е жива и здрава и да се сеща повече за нас