Отговори
# 30
  • Sofia
Здравейте и от мен, успешна седмица на всички пожелавам, без болни дечица.
И аз за момиченца не мога да кажа, но ние купуваме на Венера комплектчета, харесват ми, не избеляват, пера ги почти всеки ден.
skarlet#, за да те успокоя малко, ако е възможно - Ивайло е същия, става в 7 и се почва, беля след беля, навън като излезем, само аз викам и само аз тичам, реве ми се на моменти, въобще не ме чува като му говоря, като гледам всички дечица се заиграват наоколо, а нашия все тича, все бяга, нищо не го впечатлява и с нищо не се заиграва.Аз също се надявам все някога да се кротне, все ме успокояват, че към 3г. ще се кротне, дано е така, че аз дотогава сама ще си говоря.

# 31
  • София
Здарвйте и от мен и успешна седмица на всички!

Ние имаме 7 чифта гащички на различни фирми и всички са и големи. Или на крачетата, или от всякъде.

Иначе и Реа вкъщи е без памперс, но и го слагам като излизаме, за спане и за в яслата. Чакам да се постопли и на разходка ще я водя без памперс, ама яслата и спането как ли ще го оправим?

Скларлет мила и аз понякога се чувстявам така, ама какво да се прави.

И аз да се оплкача, бях на профилактичен преглед и ми откриха хипопластични ребрени дъги. Някой да има идея какво ще рече това?

Весел ден!

# 32
Привет и от мен  Hug!

Янче, на Ема поръчах от Ла Редут бикини, седем броя в различни цветове . Бяха намалени на 2.5 евро и съм супер доволна. Другия месец пак почват намаленията и ще поръчам още 7. Не пускат, мекички и въобще не са впити.

Рени, честита новина и от мен. Разбирам те за рокличките , аз също ги прибирам с надеждата пак да влязат в употреба.

Нуни , защо така не дават без памперс  newsm78. Ема вече няма пропуск, даже нощем ме буди да пишка  Mr. Green, въпреки че още и слагам вечер. Но все още нося в чантата резервни дрехи .

Нещо ни е наяло в леглото с Ема, но моите пъпки минаха за един ден, а нейните станаха огромни, сега се пълнат с течност и само ги чеша. Мажа я с алергозан , ама май нищо не помага   Sad  Миналата година така я беше наяла една бълха , цял месец и седяха пъпките.

Хубава и успешна седмица на всички.

# 33
  • 2 етажа над тавана
Ехооооо, писателки Mr. Green

Да се разпиша в новата тема преди да сте я изписали и нея.

Наде, благодаря за темичката  bouquet

Ж, не сме те забравили, разписвай се по-често. Hug

Ние събота и неделя изкарахме н авилата с преспиване. То не че аз спах, де.  Tired Половината нощ Маги рева, после ме боля зверски главата, после пък Спас така хъркаше, че направо ми се прииска да избягам колкото е възможно по-далеч. Но поне в събота си спретнахме едно бърбекю, напук на лошото време, добре че са големи терасите и са покрити, та има къде да се стои при лошо време - хем на открито, хем на сухо. Само където Маги луди ни направи. Не спря да тренира слизане и качване по стълбите, премятане през решетката на креватчето, което е на вилата, отделно я оставих да си джапа единия ден хубаво в локвите по двора и естествено бях бързо оплюта и скастрена, но хич не ме интересува - поне тя се позабалвява хубаво. Отказваше да спи, да яде, да сяда на гърне - въобще тия два дни всичко й беше на въпреки и естествено аз най-много го отнесох Confused  И за капак и тая нощ н еспах особено, та днес съм като ударена с мокър парцал, а довечера като се прибера ме чака готвене, гледене, пазаруване, въобще - програмата е пълна.

Добре поне, че в работата засега е малко по-спокойно от миналата седмица, но да видим докога. Tired

Бельото и на Маги нещо не й е много по мярка - или голямо като парашутни гащи, или стяга на крачетата, или пък след първото пране вече на нищо не прилича.

Скарлет, спокойно, и при нас положението не е много по-различно и то при положение, че Маги е момиче все пак, а и аз уж съм на работа, но през останалото време пощурявам покрай нея - тя Роси е свидетел на Усоето какво търчане падаше по Маги. Така че не си само ти с дете, което и за миг не го свърта на едно място Wink

Рали, каква е тая диагноза Shocked Нещо на ребрата ли е??? В какво се изразява и какъв е ефекта върху организма? Да докладваш какво са казали докторите Rolling Eyes

Да питам - някой да препоръча хубави спални, мисля да сменяме нашата и съм в процес на търсене. Не искам да е нещо супер - просто да има вариант да се прибират разни неща под нея и да е не много голяма. Настоящата ни е с маткар 144/190, но и него ще махаме, та търся нещо ново.

Отлитам по задачи.
Лека седмица на всички Hug

# 34
  • София
Бъбъл, априлска мама - благодаря, за отговорите, не че е хубаво, ама е друго като не си сам в бедата!
Бъбъл, мога да ти дам тел. на нашия майстор да ти направи каквото искаш легло с ракла отдолу, цената поне според мен е прилична, но ти си прецени.

# 35
  • Boston, MA
Бъбъл, априлска мама - благодаря, за отговорите, не че е хубаво, ама е друго като не си сам в бедата!
Бъбъл, мога да ти дам тел. на нашия майстор да ти направи каквото искаш легло с ракла отдолу, цената поне според мен е прилична, но ти си прецени.

Скарлет, и Дани е същия! Трябва да отмине!

Как можах да забравя - честит син щъркел на Рени!

Енви, таза година непременно! Янче - луда работохолици, какво да ти кажа, добре че замнаха сега за 3 седмици в Индия, оттам по-малко ще ме тормозят.  Laughing

Отлитам!

# 36
Скарлет, аз се присъединявам към групата  ooooh! Стенли е същия, тича и то много бързо, викам го, а той дори не се обръща, а какво остава да спре  Crossing Arms Започнал е и в яслата да не слуша  ooooh!
Стенли три дни стоя вкъщи и навън, дори следобедния сън само по гащи, но не иска да си каже. Аз съм в чуденка.....на всяко издържане той си пика, но не казва. А като го оставя да видя какво ще направи като се напика, той дори не реагира  #Cussing out Да го издържам ли, но той така няма никакъв ангажимент към пикането, чака на мен да се сетя, или да го оставя да си се напикава и да чакам да се сети да ми каже? В яслата също казаха чак като почне да си казва, а аз по-добре да го спра за една седмица и да го махна съвсем пък да видим  newsm78

Рали, какво е това, бе мила  Shocked Звучи стряскащо, но дано не е нищо сериозно  Praynig
Бабълче, не се притеснявай от преживяването на вилата, имали сме същите изцепки. Като се събуди на непознато място и пада рев по един час и не мога да го успокоя  ooooh!

# 37
  • Русе
Привет,
Наде, чакам и аз скан от фотосесията на Стенли. Flutter

Чудя се какви са тези ясли, дето държат децата да ходят с памперси - при нас е обратното, но винаги се съобразяват с мнението на родителите...

Рамама, сефте чувам за такава точно диагноза... Аз съм имала хипопластична матка (и съм пила хормони/противозачатъчни по този повод), та обяснението беше, че е нещо като недоразвитост, но не съвсем (т.е. по-малък размер, но без нарушени пропорции... или нещо такова) - нищо фатално, ама за ребрени дъги...  newsm78 - сигурно пак не е нещо страшно, щом си жива и здрава, че и дете имаш. Peace

Скарлет, Роси, нали съм писала, че Преслав се поукроти, или поне стана по-управляем - някъде към 3,5г. - споко и търпение! Не че сега не ми къса нервите, но поне не се налага да тичам по него непрекъснато... (щот' тичам по Диди) Wink. Иначе белите си вървят - вчера като ги окъпах ги оставих да се плицкат двамата в коритото с душа и разни канчета, ама на Преслав му се сторило скучно, та напълнил една мръсна кофа с вода, и го сварих да прелива от нея в коритото с токущо окъпаната Диди (и него самия)... smile3512 Ей, голям панаир направих - после половин час реваха..., пък баща им за малко да си бие дузпата нанякъде... ooooh!

Бельо купувам всякакви марки, но подкрепям, че на Вис Виталис е едно от най-добрите, както и на Венера.

# 38
  • София
Подсещате ме, че гледах в един магазин на Венера бельо, но нямаше размери! Чакаха доставка, но не минах пак!
Ще взема да си искам комисион за ползване на името ми, егати! Wink

# 39
Аз мислех,че Али не е от най-кротките, но спрях да се оплаквам след като видях Магинцето, да си жива и здрава, Бабълке, че да тичаш след нея  Mr. Green Heart Eyes Голямо е шило туй вашето дете, ако не знаете - да ви кажа  Laughing Но аз предпочитам така, отколкото да си стои мирно и кротко. Само ако можеше като спи да не се разхожда, ама скоро решетките няма да му ги махна, нито детска стая ще види скоро  Peace Поне почна през нощта да ме потупва по главата и тихо да ми казва "мамо, мамо, доди" - демек - "прескачам, пази се, че идвам"  Mr. Green А преди директно се изпльоскваше отгоре ни  ooooh!

Ох, ИленкоJoy hahaha Знам, че не ти е било смешно, но винаги от сърце съм се смяла на белите на твоето пуйче  Hug Все си казвам след всяка беля - това да им е, само да са здравички  Praynig А за това, ч еотминава с времето - мислех си за Митето на Катето - миналата година беше много по-палав, сега е друг, ходихме да гледаме тревички,  дървета, растения, личи си, че е пораснал  Hug

Тази сутрин ми го похвалиха в яслата, че запомнял всички пантофи и чорапи на кого са и като станат от сън той ги разпределял по децата  hahaha

Аз му извадих вчера пак гърнето вкъщи и никакъв интерес, иска да пиша като баща си - прав на тоалетната, ама в яслата като не може така  newsm78 Та и аз свалям памперса вкъщи, да видим докога ще издържа да бърша локви, успоредно с яслата де, но ще трябва да говоря с тях, да видим кога ще се съгласят, накупих дрехи за сменяне, чаках лятото, че бързо да съхнат нещата, иначе къде ще му излезе края  Whistling

# 40
  • 2 етажа над тавана
Аз мислех,че Али не е от най-кротките, но спрях да се оплаквам след като видях Магинцето, да си жива и здрава, Бабълке, че да тичаш след нея  Mr. Green Heart Eyes Голямо е шило туй вашето дете, ако не знаете - да ви кажа  Laughing

Ааааааааа, Смин, то ние си знаем, ама като кажа на някого и все не ми вярват и се почва едно - "Ама как, я каква е кротка, защо се оплакваш, виж как те слуша?!". То и на Усоето първия ден всички викаха "Много е готина, много е оправна, супер е", ама на ввтория ден почнаха да ми викат "Не знам как издържаш, на мен ми се завива свят само като я гледам " и т.н.
Но човек като мисли в перспектива и си вика - това да й е гайлето, да е здраво детето, пък другото минава и заминава.

# 41
hahaha Joy
И да ви кажа как ми събра очите това маймунче - Маги - казва супер сложни неща, примерно от рода на "дай си ми ги...", туй са 3 местоимения на куп и правилно употребени  Blush Heart Eyes А като ти каже "Како Маийо (марийо)" и се разтапяш  Heart Eyes

# 42
  • София
Изчетох!  Heart Eyes

Нещо ми е мн счупен хатъра та ще бъда кратка -

Пу 3та за среща към Пловдив!

Пу 2ра след Смин - Иленко, да сте живи и здрави, не с лошо... от сърце се смея на белите на твойто пуйче, хит ми е миналогодишното излизане на туба с вода, за да се разхлади  Mr. Green... помня, че имаше и някой болен и като си представя какво ти е било... съчувствам ти от сърце, но и от сърце се смея  Hug

Станимир също много търчи, днес пак има цицина, търчейки се спъна, падна и от отката си удари главата в стълба на пътен знак или лампа, непомня.  Confused

# 43
  • София
Ох, след едно щураво, май предпочитам по-спокойния Матей! По ми допада на нрава, с Лора се бях изнервила максимално!

# 44
Здравевйте!
Мислех днес да пътувам и О!изненада - утре трябвало да ходя на ранен биохимичен скрининг, 12 ГС.
Стискайте ми палци да ми е нисък риска! Hug

Запалихме камината - ми то в къщата хладно бе! А Тон отново е пъхнал някаква малка играчка или нещо подобно под капака й и сетете се вместо топло какво стана - задух и смрад на пластмаса! Бесни сме и двамата със Саш, ама какво да го правим. Аз да го бях видяла как пъха дупе да му е яко!
Последното ни палене бе пак така  смрадливо - намерихме пластмасова четка за боядисване напъхана под ламарината - безвъзвратно изгоряла, но това не бе проблем. Проблемът беше, че вместо да се стоплим отворихме всичките прозорци. А аз съм изтровена направо!!! #Cussing out Това дете!

Днес го заведох ей така на УНГ - леко червено гърло и секрет в едната ноздра - айдееее, физиологичен р-р и коларгол 1%, които като се стичали по гърлото правели дезинфекция. Не бил болен, не бил заразен, но превантивно лечение.

Общи условия

Активация на акаунт