С какво премахвате мъха над горната си устна?

• 20 519
  • 142
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
По принцип аз си ги махам с кола маска.
Преди около 10 години си ги отстраних чрез лазерна епилация, но започнаха отнаво да се появяват. Не са толкова много като преди, но все пак ги има.
Мисля следващата зима отново да пробвам с лазерна епилация.

# 76
Аз махам с лентички и съм много доволна.

# 77
  • Банкя
С пинсета-Докато се гримирам , ако някое е поникнало го махам и така никога нямам.С колата трябва да пораснат за да ги захване-нали.

# 78
с лентички на Lycia Laughing

# 79
  • по пътя на светлината
С лентички на Леокрема....

# 80
С лентички на Lycia или Taky Peace

# 81
Видях клипчето с конеца и ми стана доста интересно,но така като гледам явно няма да мога да се справя.С тези две леви ръце където съм Mr. Green,а прочетах,че едно момиче се е научило от този клип.Май ще си продължавам с колата маска какво да се прави.

# 82
С кола маска. Бях много скептична в началото. Около една година се чудих дали да започна да махам мустачките или не. Беше ме страх, че ще започнат да ми растат едни дебели черни косми. За моя изненада се оказа, че няма такова нещо. Косъмчетата са тънки и светли. Махам ги по веднъж на месец. В момента не мога да си представя, да не ги махам. Пробвай, няма да съжаляваш.

# 83
Аз моите ги махам с кола или лентички. Но трябва постоянство, не могат просто да изчезнат. Но не забелязвам при мен да оредяват, все са си същите  Thinking

# 84
нямам такъв

# 85

Е много умно защо се включваш тогава???Темата мей е за тези,които имат?

# 86
  • София
Аз вече два пъти ходих на фотоепилация, но понеже съм със светли косми най-напред ми ги махнаха със кола маска и след това беше "фотото". Следващият път само ще ги светкат, без да ги махат предварително. Казаха ми, че ще ми трябват около 7-8 процедури. Така като се гледам  май вече имам липсващи косми  Simple Smile Дано да има ефект!

# 87
Аз вече два пъти ходих на фотоепилация, но понеже съм със светли косми най-напред ми ги махнаха със кола маска и след това беше "фотото". Следващият път само ще ги светкат, без да ги махат предварително. Казаха ми, че ще ми трябват около 7-8 процедури. Така като се гледам  май вече имам липсващи косми  Simple Smile Дано да има ефект!

Боли ли много?

# 88
  • София
Няма никаква болка, слагат ти очила, мажат те с някакъв безцветен гел и ти светват, цялата процедура е за 3 секунди  Simple Smile

# 89
Няма никаква болка, слагат ти очила, мажат те с някакъв безцветен гел и ти светват, цялата процедура е за 3 секунди  Simple Smile

Моля, моля - дай някакви подробности.
Къде ходиш? Колко, струва? Ако може -  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт