С какво премахвате мъха над горната си устна?

• 20 480
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
С лентички, а когата не ми се занимава на козметик  Peace.

# 91
  • София
 Ходя в козметично студио в Овча купел, на ул.Монтевидео. Една процедура струва 25 лева. Дано да съм полезна с тази информация  Simple Smile

# 92
nellii Благодаря.  Hug Всяка информация е полезна.  Simple Smile

# 93
С лентички на Lycia

# 94
Пробвала съм най-различни начини.С кола  маска,но станах цялата на пъпки и спрях.С лентички смъкнах си кожата.Махала съм ги и депилатор,но наистина излеждат като бръснати.Оттогава само с пинцета и съм най-доволна.Явно това при мен е най-сполучливия начин за отсраняване на тези гадове.
А забравих като бях във  Франция опитах и метода на премахване с конец,така ме болеше ,че сълзи чак ми потекоха.Та отпадна и този метод.

# 95
Аз лично ги махам с ленти за лице Личия или с пинсета.

# 96
С лентички "Виит"

# 97
  • У дома... някъде
С лентичките на Стреп и съм много доволна,стига ми за много време и не никнат бързо. Peace

# 98
Aз съм с Виит или с кола маска.И на епилация ходя,ама рядко.

# 99
С лентичките на Стреп и съм много доволна,стига ми за много време и не никнат бързо. Peace
Добре де не ти ли излизат пъпки.Аз два пъти съм пробвала с лентички и цялата се обривам,
а когато ги махам на козметик с кола маска нямам такъв проблем.Аз ли нещо бъркам с тези лентички
не знам.А понякога нямам време да отида на козметик и затова искам да ползвам лентички.

# 100
С лентичките на "strep"  Peace

# 101
  • Пловдив
С лентички ''Taky''.Mного съм доволна.Преди използвах едни други,от които ми излизаха ситни пъпчици и докато изчезнат идваше време на ново да махам косъмчетата.

# 102
  • София
Бях много доволна от Lycia.

# 103
С депилатоара на 'Таку'

# 104
Ами... уж ..имам някакво  мъхче..ама е невидимо..и ако си ги маха съвсем, ще стане доста голо.. и нещо ако ме дразни го дръпвам с пенсетката.

Общи условия

Активация на акаунт