Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 20 050
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Остров Приятелство
Та значи Пу Първа Party Party Party
Позволявам си и Maris да заплюя  Grinning

# 151
  • Sofia
Привет!

Аз съм на линия в четвъртък за срещата   Simple Smile

Ние пак се борим с майстори всеки ден. Трябва и интериорни врати да издирвам и плочки и паркет.. лудница. Някой ако може да ми препоръча нещо...  Praynig

ЦАлуФки!  Heart Eyes

# 152
  • София, в полите на Витоша
Честито, г-жа Георгиева! Heart Eyes

За срещата ще направя всичко възможно, мноооого ще се радвам.  Hug

# 153
  • София, в полите на Витоша
Ние църковен брак нямаме Simple Smile да вземем да се оженим ли  Mr. Green

Ние пък имам само църковен- дали да не се оженим...

Разгледах необичайно малкото за мама Роси снимки Mr. Green - ПРЕКРАСНИ сте!Много щастие и късмет ви пожелавам!

# 154
Ние църковен брак нямаме Simple Smile да вземем да се оженим ли  Mr. Green

Ние пък имам само църковен- дали да не се оженим...

Разгледах необичайно малкото за мама Роси снимки Mr. Green - ПРЕКРАСНИ сте!Много щастие и късмет ви пожелавам!

не не размислих аз Crazy стига толкова, приключих със сватбите и децата, малко кръщенета може да понаправя  Mr. Green

# 155
  • Остров Приятелство
Къде сте мометаааааааааааа Айларипииииииииииииии ехоооооооооооооооооо

Ето и кайве

А, ама те котенцата го излочили.....ееееемиииии, то обяд вече - който пил, пил, който не....

# 156
  Роси, много щастие и любов! Много да те слушка и глези мъжо и скоро да увеличите числеността на фамилията!  bouquet  bouquet  bouquet
    Сънка, страшна си мила. Накара ме да се усмихна с това кайве! Laughing
    За утре, почти е сигурно, че ще съм на линия!

# 157
  • Plovdiv
Роси, честито, мила! Живи и здрави бъдете и винаги така влюбени. Two Hearts newsm51

# 158
Аз да почерпя, защото съм си взела изпита  Grinning

# 159
Такива новини да се чуват!

Аз пък ви черпя, че клавиатурата ми оцеля въпреки мен и въпреки супата  Mr. Green

# 160
newsm81 newsm81 newsm81 lalalala lalalala lalalala lalalala  dancing dancing dancing dancing dancing :dancing05
СРЕЩА ГОРЕЩА 26.6 В РЕСТОРАНТ ГРАДИНА СЛАВИЯ от 20.30часа
ПРИСЪСТВИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИНАЧЕ СЛЕДСВАЩИЯ ПЪТ АКО НЕ ДОЙДЕ ЩЕ ЧЕРПИ С ЕДНО Wine Glass Wine Glass Wine Glass Drunk cheers ЦЯЛАТА ТАЙФА
РЕСТОРАНТА СЕ НАМИРА НА УЛ.КОЛОМАН 1 happy bd baloni newsm81 newsm18 newsm18 Tada newsm18 Tada newsm18 Tada newsm18 Tada newsm18 Tada  bigdance2 dance  ura
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=98ba8e9b8b0ec7c2c4fefde5b9bd41 … p;s.x=0&s.y=0
Като се идва от цар Борис ІІІ горе на овча купел автогарата се завива в дясно и първата пряка след кръговото на трамвая в дясно и се кара 400-500 метра на вътре,или на долу .ОТ ляво е реката и на ъгала между коннта база Хан Аспарух и след централния вход на стадион Славия е ресторанта.Запазих маса за 15-20 дами.На името на г-жа Георгиева
Така че запазих четвъртък за да дойдат повече.Който не дойде ще си запиша и ще му напомня следващия път

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 16:18 от mama rosi

# 161
МАМО РОСИ, ЧЕСТИТО!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!

Моля да ме извиниш за голямото закъснение  Embarassed

# 162

Добр утро момичета  bouquet
Аз не съм сигурна за довечера, ще се постарая, но не мога да обещая Sad

# 163
Добро утро и от мен  Hug

Весело изкарване довечера на срещата Simple Smile

Поли, чудно изглежда кафенцето Simple Smile Как сте? Как е Вероника? Сигурно вече е съвсем, съвсем спокойна в градината.

До скоро

# 164
Добро утро и от мен Hug

За довечера- надявам се да успея, но също не обещавам Confused  Много ми е трудна организацията с гледането на Иво.

Общи условия

Активация на акаунт