Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 20 049
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Деата,  а ти откъде го ловиш БТВ-то там на север  Mr. Green newsm78

Съни, как е водата  Hug има ли млади снажни спасители наоколо да заплакнеш окото  Whistling  Joy

За протокола да кажа, че Дарко обикновено вечеря по-рано от нас и после прилапва салатка, тараторче и тн. от масата, но съм забелязала, че ако го оставя да вечеря с нас, вече му се доспива и не яде добре  newsm78 май ще трябва да изместя вечерята на всички по-рано, но не смогвам.

Пепе, с тези смени на никовете съвсем ме обърка  Mr. Green добре че те познах по Тео. Много е сладък  Heart Eyes

Вече и аз мисля за моренцето  Whistling Малко остана до края на месеца.....
Вчера бях на преглед и малко се притесних, защото не открихме пулс на плодното сакче и леко прокървих  Confused Другата седмица ще ходя отново. Затова още не слагам лентичка, още съм в очакване  Outta Joint 

# 91
Добро утро  Hug

Галлче, дано всичко е наред  Praynig Пожелавам ти го от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Никовете сменям, че ми омръзват. Като не мога да си сменям името според настроенията си, поне никовете мога  Mr. Green

Ние заминаваме сега към БГ посолството за пълномощно на свеки да вадим, че тя ще връща Тео насам август. Майка и татко пристигат също утре за 12 дни и заминават обратно към БГ на 1ви юли заедно с Тео. Той ще е в П-в един месец.

Лек ден ви пожелавам   bouquet

# 92
Пепи, нещо много свободно ви се очертава лятото, да не вземеш да се похвалиш с две чертички към края на лятото  Heart Eyes Joy
Аз пък само се жалвам, че сега хем сме младоженци за една седмица, хем нито кекс можем да правим, нито да си пийнем нещо с приятели (аз не пия, той пък също, че закъса с кръвното  ooooh!) и на всичкото отгоре не можем и гала вечери да си спретваме, защото имам особено отношение към храната  Sick, а на него заради високия холестерол са му спретнали такава диета, че горкия, нищо от това, което обича, не може да хапва  Crazy   hahaha Joy
Обаче пък гледаме мнооого филми. Препоръчвам ви "Новият приятел на мама" - готина комедия с Антонио Бандерас и още един - "21" - също е много интересен.

# 93
Галче стискам палци всичко да е наред и да си сложиш лентичка в най-скоро време Hug

# 94

Добро утро на всички  Hug

Галче  Heart Eyes

# 95
  • Варна
Добро утро!
Галче, дано всичко е наред  Praynig Hug

# 96
Добро утро!

Галче, стискам палци и аз  Hug

# 97
Галче- стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 98
  • София/Осло
Привет,
галче- всичко ловя аз на север  Joy информирана на макс  hahaha
Да се поФаля, снощи бях на най-готиния концерт в живота ми...Бон Джови..не  е истина....размазах се  Laughing...заредих се за месеци наред  и най-сетне се чувствам удовлетворена и духовно задоволена  Sunglasses

# 99
  • Sofia
Да се поФаля, снощи бях на най-готиния концерт в живота ми...Бон Джови..не  е истина....размазах се  Laughing...заредих се за месеци наред  и най-сетне се чувствам удовлетворена и духовно задоволена  Sunglasses

Ауиуу, Деска, ей за това вече ти завидях  Embarassed Mr. Green Heart Eyes
GALL-ка, дръж ни в течение, плийййс, много се вълнувам  Hug

# 100

Ауиуу, Деска, ей за това вече ти завидях  Embarassed Mr. Green Heart Eyes

И аз, и аз Laughing

# 101
Deata, кеф а  Whistling  на мен, ако котка не ми мине път, отивам на Металика  Mr. Green

Аз вече си искам Дарко да си е вкъщи   Crossing Arms  Толкова много ми е мъчно за него, че се побърквам  Crazy как ше го пускам с жени кат' порасне - не знам  ooooh! Дано технологиите напреднат още малко, че да му инсталирам GPS система някъде неотлъчно и по възможност с опция за подслушване  Mr. Green Joy

# 102
  • София/Осло

Направо меко казано се нааках от кеф на стадиона Laughing..няма такива хора бе ей, тия не са човеци от земята  Joy Joy ..раздадоха се и не им се слизаше от сцената...над два часа и половина не спряха  Heart Eyes
Deata, кеф а  Whistling  на мен, ако котка не ми мине път, отивам на Металика  Mr. Green

Мъж ми ще се отчете на Металика  Wink...аз ще се задоволя нощем да спя с фанелка от концерта на Джови   Joy

как ше го пускам с жени кат' порасне - не знам  ooooh! Дано технологиите напреднат още малко, че да му инсталирам GPS система някъде неотлъчно и по възможност с опция за подслушване  Mr. Green Joy

аааааа сакън недей ,че после има да те пишат по форумите какво свекървище си  Laughing Laughing

# 103
  • Sofia
Дано технологиите напреднат още малко, че да му инсталирам GPS система някъде неотлъчно и по възможност с опция за подслушване  Mr. Green Joy

Е ако щеш ми вярвай, днес казах точно същото на една друга майка, че като порастне Габи, ще му сложа GPS да го знам къде е  Mr. Green
Аз колко работа върша като го няма детето... ooooh! С мъжа ми вечер на масата си лафим през лаптопите (на Q-to), прибираме се късно, лягаме рано и се сополивим тайно един от друг за Габриелчо  Cry Утре отиваме да си го видим за уикенда  Heart Eyes Нямам търпение  Sick
Баба му за 3 дни го отказа от нощното мляко, а сега отучват и нощния памперс  #Crazy

# 104
Ей ме, на  Mr. Green От виртуална плът и кръв  Joy hahaha
Галче, първо на теб мила много здраве и стискам палци всичко да е наред  Heart Eyes
Мариска, добре дошла и от мен и голямо честито на патерица.
Съни, вече си хванала сигурно загар и гъзар и ти желая весело изкарване  Hug
Пепа, Тео е станал един прекрасен малък мъж. Пу-пу.
Иви, за съжаление тази година няма да мога да се порадвам на малките сладкиши  Sad Да ги нацелуваш от мен  Heart Eyes
Ради, адаша е голям сладур. На снимките от завършването с тогата изглежда много голям  Heart Eyes Миличка ще му стане скоро компания по лагерите. Само малко да порасне куклата.
Тайги, чакам снимки от морето с малката русокоса синеока принцеса  Heart Eyes
Галче, Ани моите прогнози са малко по-хай. Бъдещето го виждам по-скоро като "Мамо, ще се телепортирам при гаджето и за всеки случай сменям паролата, да не ме последваш". Като изчезне аз се клонирам, минимизирам, хаквам паролата и съм там  hahaha Joy
Роси, останаха ли задачки? Как е настроението? С роклята си много красива  Heart Eyes Ще бъде прекрасно тържество.
Астрата, Тонеска как са малките бебоци? Много се радвам за вас  Heart Eyes Малко остана при вас, Астра и Тонеската преполови вече:hug:
Иви и Пепа,  Heart Eyes опитвате се да заблуждавате като сменят никовете, но нЕма лабаво  Heart Eyes Намирам ви, мацки  Heart Eyes
Алекс, Маги много ми прилича на Монката като бебе. Много са красиви  Heart Eyes
Пухче, как сте вие с Ивчо? Дано лятото укрепне малко и да е здравичка малката душица  Heart Eyes
Анжи, как е малкия мъж? Има прекрасни сини очи, да го нацелуваш. И твоята няма да е лесна като пораснат  Heart Eyes
Към всички ослушващи се, мацки лятото е пред вас, правете качествен кекс и на есен ще се преброим отново. Щъркелите и те завалиите се борят с безработица и инфлация и те семейства хранят  Laughing
Кат' се вясвам от дъжд на вятър да не мислите, че съм ви забравила ...  Hug Нееееееееееееее
Кефя ви се, радвам се на прекрасни снимки, пия по едно по поводите ви и лекувам гузна съвест  Embarassed
Виждам, че от всевиждащото форумско око не мога да се скрия, като Уиничка  Heart Eyes, Деската  Heart Eyes и Астрата  Heart Eyes и бях изловена в изневяра  Laughing Пипи ме излови на фирмено парти, абе с две думи "Силни сте - навсЕкъде сте"  Joy hahaha
Като се олях в писане, сега се благодарите, че не пиша по-често, нали  Crazy
Една голяяяяяма  Hug Hug Hug Hug Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт