Юлски бебчета'08 (тема 61)

• 14 110
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Пърли, Джулс, поздравления за 1crib. Мъжете ви от сръчните ли са? Колко време им отне да сглобят легълцата? Питам, че нещо имам съмнения за времето, което ще отнеме на моя мъжо (за една секция - ама съвсем сам я сглобяваше) му отне около 2 седмици.
Пърли, надявам се, че тази продължителна контракция не е от емоции покрай форума.

Ей, Инка, ха честито за завръщащия се бъдещ тати   bouquet

Астарта - мерси за идеята за прибиране на дрешките.

Ау, мерси за гостоприемството във Варна  Hug Тъкмо гледах при Слави малкото момиченце Вяра (на 6 години), което знае столиците и знамената на всички държави. Направо се изумих на това дете  #Crazy

Тити, не си изпуснала много  Wink

Ей, на забравих - Весито мерси много, че снабдяваш темата с добри новини. Дано Шмилянка скоро да гушка бебките.

Дуци, какво си взе на Клоран? (Много съм доволна от козметиката им за порастнали Wink, но тотално бях забравила, че имат и бебешки продукти)

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 23:32 от jollity

# 46
Привет мамчета! Аз нямах интернет вкъщи, а вчера и на работа и едва сега успях да ви прочета.
Само не се настройвайте едни срещу други  Naughty
Пишете ме и мен за лекцията. От сряда съм в болнични и съм свободна за всякакви приятни дейности като разходки, пазаруване, хапване. Днес приключих с опразването на бюрото, в понеделник и вторник разчиствам компютъра и се изнасям от работа. Хем се радвам, хем ми е малко тъжно.
Веси какви хубави новини от 6милианка! Браво, че успява да цеди кърма за да ги хранят. Дано бързо наддадат и скоро да й дадат да си ги гушне  Hug Честита количка! Днес ходихме за кошара в Образцов дом и я видях на живо, хареса ми  Simple Smile
Инка представям си колко се вълнуваш като знаеш, че мъжа ти се прибира! Дано успееш да дойдеш на лекцията.
Донка чудесна идея за Мол-а  Peace

# 47
  • София
Пърли, Джулс, поздравления за 1crib. Мъжете ви от сръчните ли са? Колко време им отне да сглобят легълцата? Питам, че нещо имам съмнения за времето, което ще отнеме на моя мъжо (за една секция - ама съвсем сам я сглобяваше) му отне около 2 седмици.

Joy Joy Joy И моя така първият път се въртя 2 часа около частите Thinking и умува.  Joy а то беше елементарно. като взехме бюро за компа и с брат му половин час го въртяха и пак  Thinking Thinking направиха му и една допълнителна дупка hahaha зарязаха го и отидоха да пият бира в кухнята. След 20 мин. влезнаха и аз го бях сглобила сама  Mr. Green умряха на мъка.
Така че Джоли, ако има проблеми свиркай, ще дойда до вас Laughing

Инка радвам се за мъжа ти  Hug Нещо го приехме много лично. Още малко и ще се вдигнем до капитана Laughing

Милата Шмилянка  Rolling Eyes много е неприятно като не можеш да се нарадваш. Дано ги изпишат скоро. То май с близнаци винаги е така. Много е хубаво, че им дава кърма Peace

# 48
  • Sofia
Включвам се само да кажа, че много се кефя на добрите новини за Инка и за Шмилянка Party

Лелей Инка, само си представям колко ще е вълнуващо като се видите с мъжа ти Laughing Hug

# 49
Записвам се само за да не изпусна ако някой роди.... след днешния ден не виждам за какво да пиша...

А сетих се, чета с интерес резултатите от иглотерапията  Wink Grinning

# 50
И моя така първият път се въртя 2 часа около частите Thinking и умува.  Joy а то беше елементарно. като взехме бюро за компа и с брат му половин час го въртяха и пак  Thinking Thinking направиха му и една допълнителна дупка hahaha зарязаха го и отидоха да пият бира в кухнята. След 20 мин. влезнаха и аз го бях сглобила сама  Mr. Green умряха на мъка.
Жестоко!  Joy Joy hahaha Ако имаме затруднения със сглобяването на кошарката, ще искам съвети  Wink

# 51
Добро утро  Embarassed Сън не ме лови нещо...Ако има някой буден след малко, да пише - може да си пием кафето/чая заедно през компютъра.

Кетито, внимавай да не се възползвам от предложението  Wink Laughing

# 52
бате ви Енчо току-що каза по тв, че трябва да се кърми колкото може повече  Wink

# 53
  • София
Добро утро и от нас,аз току о станах,спах идеално,4ак да не повярваш за по4ти 9-и месец Laughing,сега отивам да си видя мъжлето,4е се прибра от работа,да видим какво ми е купил Mr. Green После пак ще ви навестя

# 54
  • Sofia
Добро утро!
Аз пък днес съм в отлично настроение Grinning Снощи гледах Сексът и градът и ми е едно такова хубавооооо, още ме държи филма Heart Eyes 1swing

Искате ли всички да забравим неприятната вчерашна темичка и да започнем начисто днес Wink Sunglasses

# 55
Оле, има будни  Hug Hug Hug NBM, направо блгородно ти завиждам за филма. С моите момичета трябваше тази вечер да ходим, ама аз като ще ходя до Пловдив и то...предадох ги направо. Ама ще ме чакат за през седмицата  Heart Eyes Интересен ли беше?

# 56
Добро утро и от мен  Simple Smile
И аз тази нощ спах добре  Whistling

Яяяяя вече съм в 9-ти  newsm44

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 09:34 от Shada

# 57
Дуци, какво си взе на Клоран? (Много съм доволна от козметиката им за порастнали Wink, но тотално бях забравила, че имат и бебешки продукти)
Не знам, казах, че искам чанта, пък с какво ще я пълним, вече ще реша на място. Трябва да са три продукта май, така че противослънчев(за Пепи ще го ползвам), душ гел и кърпички сигурно. Ще ти кажа после Simple Smile

Ние днес трябваше да ходим на пикник с 3 от бремелинките (и мъжете им) от предната ми тема, дето си останахме приятелки.
 #Cussing out Времето ни изигра. Нооо...ще се съберем у нас май и ще си направим затворен пикник Simple Smile
Пък другата седмица на открито ще повторим, ако времето позволява.

И кажете ми моля ви каква е логиката от две седмици като легна на ляво да ми се запушва носа Shocked Само на ляво. Обърна ли се - оправям се. Пия си противоалергичните Thinking

# 58
  • Sofia
Ама ще ме чакат за през седмицата  Heart Eyes Интересен ли беше?

На мен много ми хареса. Нямах високи очаквания, понеже сериала ми е страшно любим и мислех, че филма ще е разочароващ, но беше прекрасно Heart Eyes Heart Eyes

# 59
Джоли, филмчето в подписа ти е много сладко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт