Любители на кучета - 2

• 28 443
  • 386
  •   1
Отговори
# 255
ДаниМаксЩе ги снимам в събота с хубавото фото, че от телефона не са добри снимките...ама те сега са още по големи, растат с дни Heart Eyes

# 256
Здравейте и аз да се включа със нови снимки http://picasaweb.google.com/kalinka79/BaronFonRalfshtein
Новите са накрая  Wink

# 257
Привет , дами !  bouquet Нямаше ме известно време и с голяма радост откривам нови , прекрасни попълнения в темичката ни ! Да са ни живи и здрави кучовците Peace!А какви бебоци само си имате... и нюфаунда , и шоколадовият красавец , пък за бебетата хинчета да не говорим Hug!

# 258
Здравейте и аз да се включа със нови снимки http://picasaweb.google.com/kalinka79/BaronFonRalfshtein
Новите са накрая  Wink

Малии, какъв е сладур.  Flutter А като гледам и внимание не му липсва.  Laughing

# 259
Мъча се да издържам на погледа му, но на моменти поддавам Laughing

# 260
На кокерския поглед трудно устоява човек, казвам го от личен опит.  Mr. Green

# 261
Момичета, много съм притеснена - кученцето ми от снощи пишка кръвни съсиреци.  Cry Cry Cry Той е на 10 години вече. Имате ли идея какво може да е. Лекарят му е на море, утре ще го водим на преглед при друг.

# 262
Момичета, много съм притеснена - кученцето ми от снощи пишка кръвни съсиреци.  Cry Cry Cry Той е на 10 години вече. Имате ли идея какво може да е. Лекарят му е на море, утре ще го водим на преглед при друг.
Нямам на идея от какво може да е, но дано да се оправи  Praynig

# 263
ДаниМакс, прилича на проблем с бъбреците, отивайте бързо на лекар и дано се оправи кученцето Hug

# 264
И аз да се запиша тук  smile3523
Това е Кари, тя е ве4е на 5 месеца

# 265
dorotey's, добре дошла при нас. Кари е много сладка Hug
ДаниМакс, какво каза лекаря

# 266
Здравейте , момичета !   bouquet Аз пиша в темата за котките , но там има няколко майки , които отглеждат съвместно котета с кучета и публикуват невероятни снимки на приятелската им любов.Мади е една от тях !   bouquet Та аз отдавна имам желание да намеря приятелче на моя персиец Рети , но съм затруднена с намирането на породата.Много ще съм благодарна , ако някоя от вас ми каже къде мога да намеря в БГ кученце от породата West Highland White Terrier ?  Heart Eyes

# 267
Здравейте , момичета !   bouquet Аз пиша в темата за котките , но там има няколко майки , които отглеждат съвместно котета с кучета и публикуват невероятни снимки на приятелската им любов.Мади е една от тях !   bouquet Та аз отдавна имам желание да намеря приятелче на моя персиец Рети , но съм затруднена с намирането на породата.Много ще съм благодарна , ако някоя от вас ми каже къде мога да намеря в БГ кученце от породата West Highland White Terrier ?  Heart Eyes
Няма развъдници за породата в Бг. Трябва да потърсиш от чужбина. Питай в дог.бг, дано има някой идея.

# 268
bushkata , аз снощи четох в този сайт , даже попаднах на твоя препоръка за фризьор на такова куче. Simple Smile Разбрах ,че има развъдници в Румъния и Словения , но не знам как и чрез кого да се свържа.Все се надявам да мога да намеря такова и тук ,макар и не с родословие !  Rolling Eyes Ще пиша и там !   Peace

# 269
ДаниМакс , как е кучо ?Какво каза вета ?Дано не е нищо сериозно - стискам палци Peace Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт