Любители на кучета - 2

• 28 433
  • 386
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви, че се интересувате  Hug Hug

Заведохме го при заместващия доктор - приличало на бъбречна криза, постави му 2 инжекции, взе кръв и урина, ще са готови утре чак.  От тогава не е пишкал кръв  Praynig Praynig Praynig Яде само краставици  Shocked и това го открихме съвсем случайно. Вече 2ри ден е на краставици. Никога не е бил толкова немощен. Зная, че е старичък, но беше в отлично здраве досега. Cry Cry Cry

# 271
ДаниМакс, утре пак да ни пишеш какви са резултатите. Това, че вече не пишка кръв, е добър знак  Praynig

# 272
Станахме на 11 дена!

# 273
elndim още по- големи красавци са станали. Кога минаха 11 дена  Crazy

# 274
Ох, като съм до тях непрекъснато ги гушкам, Ксю чак ще ми се сърди Heart Eyes

# 275
Какви големи сладури Grinning - пораснали са Hug

# 276
Божее, да знаете само:живея в къща с двор и си имам една болон-
ка в къщи, и в двора едно  малко бебе  куче прибрано от улицата.
Храня официално пет котки/те са навън/ и неофициално колкото котки и бездомни кучета видя. Обожавам ги!

# 277
и един май малко тъм въпрос:
външно обезпаразитявате ли любимците си през цялата година или само през лятото?Аз позвам от тези тубички, които се мажат по гърба всеки месец.

Аз съм използвала Фронтлайн целогодишно, лятото всеки месец (1 мес. предпазва от кърлежи и 2 мес. от бълхи), зимата на 2 мес.   

# 278
Ах, уникални са малките  Heart Eyes Heart Eyes, да те е страх да ги нагушкаш че са толкова мънички, напълниха ми душата...

ДаниМакс, утре пак да ни пишеш какви са резултатите. Това, че вече не пишка кръв, е добър знак  Praynig

Белите му кръвни са високи, в урината има белтък. Днес ни каза, че вероятно е простатата. Бие му АБ всеки ден. Много ме е яд, че неговият лекар е в отпуска, на него имахме пълно доверие. Но днес Макс определено е по-добре, хапна даже. Ох, дано му мине  Praynig Praynig  Една комшийка днес се изцепила от рода на "какво толкова, той е стар вече, дошло му е" и майка ми дигна кръвно. Всички много го обичаме.

# 279
  • СОФИЯ
Мила , стискам палци за кучо .....................изживяла съм го и знам колко боли  Peace

# 280
ДаниМакс, радвам се, че има подобрение при Макс. Стискам му палци Hug

# 281
Какви големи сладури Grinning - пораснали са Hug
Огромни са  Heart Eyes Heart Eyes
Мама само ги храни, чисти, храни, скоро ще станат и рошавки Heart Eyes

# 282
И аз стискам палци на Макс, дано съвсем скоро се оправи   bouquet
Сега да се представя и аз ...
Майка не съм, но пък съм любител на кучета и си имам 2 броя.
Първото ми куче и най-красивото момченце е Кейси - болонка на вече 7г.
Ето 2 негови снимки - като бебе и от сега:

Още негови снимки може да видите тук : http://www.album.bg/pinzin/albums/28912
От тази пролет си имам и едно бебе хъски. Всъщност вече е млада дама на почти 5 месеца и скоро ще тежи 15 кг  Mr. Green
Голяма ми е глезанка ... незнам дали защото е женско, защото е бебе или заради породата ... Все се навира в хората, вечер майка ми и баща ми много и се радват като и кажат "Близне едно уше" и се навиря в тях да им облизва ушите  Joy
Само дето и на непознати се радва, тъй че ако някой се спре да я помилва е възможно и неговите уши да оближе. А ми се ще да не се радва така на абсолютно всички.
Бяхме планирали да си живее в къща на двора, но идеята май не и харесва, и ако я оставим там сама ни пее (много звучни песни  Twisted Evil ), та сега си е вътре, понякога и на леглото ми се намиста  Heart Eyes
Малко снимки и на Парис:

Ъъъ ... тъй като изборът ми е доста труден,  ето направо линк към цялото албумче в интернет : http://www.album.bg/pinzin/albums/29319

# 283
В. суперрррр  Heart Eyes

# 284
elndim, няма ли да ни пуснеш някоя снимчица на Ксю Hug
В., прекрасни са и Кейси, и Парис Hug

Общи условия

Активация на акаунт