Любители на кучета - 2

• 28 412
  • 386
  •   1
Отговори
# 315
Ха така ! Още един Дарк сме си имали  Peace! Радвам се , че моят Дарк си намери адаш - на възраст му е батко ( на 2г и половшна е ) , но по размер вие ни "водите"!Страхотен е  Hug!Козината и на моя Дарк е много лъскава , даже скоро стопанката на майка му , беше питала мъжа ми , дали не го мажем с нещо , че така лъщи Grinning!
ДаниМакс , как е Макси? Надявам се , че вече е добре Praynig!
Напоследък Дарк нещо не си яде храната Sad и се чудя защо ? Споменавала съм , че се храни само с висок клас гранули , но сега не ги иска , освен , ако не ги намокря с вода. Вие имали ли сте подобни проблеми ? Давайте идеи , как постъпвате в такива случаи. newsm78
Днес му взех нова храна - еко , месо със зеленчуци , които се мокрят с малко вода и набъбват , нещо като супа.Дано да я яде.

# 316
  • СОФИЯ
Защо не му готвиш нещо с ориз и макарони  Rolling Eyes

# 317
Шуши , благодаря ти за съвета ! Hug  Ако продължава да не яде , ще опитам и такъв вариант.Досега си хапваше с голям апетит( кокерски Wink) гранулите , винаги сме купували и разнообразна храна , но сега... Имам чувството , че го мързи да дъвче , защото като ги намокря и си ги яде Thinking

# 318
  • СОФИЯ
Шуши , благодаря ти за съвета ! Hug  Ако продължава да не яде , ще опитам и такъв вариант.Досега си хапваше с голям апетит( кокерски Wink) гранулите , винаги сме купували и разнообразна храна , но сега... Имам чувството , че го мързи да дъвче , защото като ги намокря и си ги яде Thinking

Като не дъвче , да не вземе да си направи някой гастрит
Ако храната е силно витаминозна , може организма му да се е предозирал и затова да  я отказва

# 319
Макс е добре, да чукна на дърво. Забрави вече за АБ  Laughing

Обикновено аз му смесвам гранулите с обикновен пастет за вкус - 1/4 стига за неговото количество.

# 320
На 20 дена сме:

# 321
# 322
Здравейте!
Отдавна не съм писала,че се местихме от апарамента в къща и до вчера нямах интернет.
Мойто Нюфи е добре.В понеделник става на три месеца .Другата седмица ще ви пусна снимки.А котенцето ,което видяхте на снимките е бяла персийка,тя вече е на почти две години.Нещо не могат да свикнат с кучета.То иска да играе с нея ,  а тя го съска.

# 323
# 324
Ксю и бебоците са просто приказни ! PeaceТе и двете много приличат на майка си - ще станат истински хубавци или хубавици( не знам дали са мъжки или женски?)! Peace

# 325
Тези малките наистина са големи сладури,направо ми се прииска да ги нацелувам.А мама каква красавица е просто нямам думи.

# 326
elndim, все по-големи и по-сладки,  да ги нагушкаш и тримата от мен. Hug

# 327
Ксю и бебоците са просто приказни ! PeaceТе и двете много приличат на майка си - ще станат истински хубавци или хубавици( не знам дали са мъжки или женски?)! Peace
Момченца са Heart Eyes
Дай боже да станат и да си намерят отговорни любящи ги стопани Heart Eyes

# 328
Тези малките наистина са големи сладури,направо ми се прииска да ги нацелувам.А мама каква красавица е просто нямам думи.
Вечер само това правя Hug

# 329
elndim, все по-големи и по-сладки,  да ги нагушкаш и тримата от мен. Hug

непременно Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт