Нека Господ с нас върви и ДЕКЕМВРИ със здрави бебета да ни дари!

• 11 367
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
На мен при последното УЗИ доста ми се измести термина и за това си преместих и линийката с 4 дни и малко напреднах.  Grinning

# 121
Шивачева -  newsm10 Бременните сме рядкост на днешно време, така че - респект!
а бе рядкост рядкост ама в последно време само бременни срещам по  улицата newsm10 ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЕКЕМВРИ ЗДРАВИ БЕБОЦИ НАЛИ newsm44

Какво по-хубаво от това? И аз все по-често срещам и това ме радва, но набора на дъщеря ми - 2001 е отчайващо слаб - едва запълниха бройката за Іви клас Sad
Радостното е, че въпреки немотията и непрекъснато скачащите цени хората осъзнаха, че по-голямо богатство от децата няма! А на всички въпроси как така съм се решила на 2-ро при този тежък живот отговарям: " Той по-лек няма да стане!" А истината е, че и аз по-млада няма да стана Laughing Пък комшията издига лозунг - Всяко БЪЛГАРСКО семейство с поне 3 деца! Grinning Laughing (Това според него бил единствения начин да не ни асимилират "братята" Laughing) Трябва да го питам ще поеме ли издръжката на третото  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 122
само така MILA N  при нас българите многодетните семейства са рядкост ако хстанем като братята роми ще живеем от помощи и няма да ни пука newsm44

# 123
Ами то защото сме много учени и все гледаме да осигурим всичко на децата. А ромите въобще не им пука кога е подходящо да забременеят, как да се пазят, за пренатално възпитание да не говорим, а за удобства - въобще. Затова скоро няма да станем повече от тях за съжаление. newsm45

# 124
хаха а аз с моето пренатално възпитание явно ще го направя прекалено спокойно и ексцентрично
оффф как се качва снимка тук ,да ви покажа какво бебе ми се падна

# 125
Karacheviyska тъкмо си на линия попитах те по рано но ти явно не си прочела въпроса ми при кой гинеколог и акушерка  си и доволна ли си?

# 126
Ами то защото сме много учени и все гледаме да осигурим всичко на децата. А ромите въобще не им пука кога е подходящо да забременеят, как да се пазят, за пренатално възпитание да не говорим, а за удобства - въобще. Затова скоро няма да станем повече от тях за съжаление. newsm45
За съжаление... smile3518 А трябва, в противен случай след 20-30години... Преди няколко месеца гледах един филм - опит за комедия, казваше се "Идиокрация", а аз кой знае защо се натъжих и си представих на наша почва каква "Ромалекрация" ще настъпи... Мъжът ми вика да бягаме оттук, докато е време, ама аз запъвам... Дано не дойдат години, в които да бятаме панически оттук Sad Cry

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 16:32 от Mila_N

# 127
ами аз във връзка с снимката която ми се падна от саита на инвизибъл го казвам това,ама не знам как да я кача

# 128
  • Бургас
Вижте на нас какво ни се падна:

# 129
Есес, ето тук ще ти бъде много лесно да го качиш: http://www.sendbox.eu/bg.php
Както и на другите мами, ако имате големи файлове за ъплоуд. Peace

# 130
Бубабо  Joy Joy с плейбой от малък а  Laughing btw мъжете ни са адаши  Hug

ей го нашия бандит  Laughing всъщност наистина намирам прилика с мъжа ми  newsm78 Joy

# 131
  • Бургас
moresmile:
Голям майтап е тази страничка, на мен не ми се отваря нашия човек, но наистина от малък с Плейбо-я  Joy

Поне се разспях, че чакам да стане 17 ч и да си ходя, че направо заспивам на работа

Айде, лека   bouquet

# 132
А на нас какво дебело негърче ни се падна, поне беше женско. Joy

# 133
и аз ще си ходя лека и от мен на всички майчета

# 134
Има ли суеверни сред вас? Следващият ми преглед ще е петък, 13-ти Simple Smile
Аз лично не съм суеверна. И не мога да си обясня защо хората вярват в суеверия, без дори да могат да си обяснят значението им Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт