Нека Господ с нас върви и ДЕКЕМВРИ със здрави бебета да ни дари!

• 11 373
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
благодаря за съвета Мимина знам че ще ми трябват биволска нервна система към края и след като родя, но сега не мога да се наспивам направо  караконджул  1countingsheepсъм станала напоследък. Вечер се кокоря а през деня дремя на работа smile3524

# 106
Може би ще се посмеете на тази случка, затова ще ви я кажа. Преди много години, когато майка ми е била бременна с мен е говорила на брат ми (с четири години и половина по-голям от мен), че ще си имат бебе и то ще му вика батко и т.н. Когато съм се родила аз и брат ми е дошъл с баща ми да ме видят в родилния дом станало интересно. Видял ме брат ми и веднага се дръпнал назад и се прибрал сърдит вкъщи. И така до края на деня, когато баща ми успял да изскопчи от него причината за мълчанието. Той останал разочарован, защото бебето не му казало батко. Joy Кой да се сети, че трябвало да го предупредят, че няма да му каже веднага батко, а като започне да говори.  Joy

# 107
Аз съм много нервна личност и от както забременях съм два пъти по нервна #Cussing out. А вие как сте ?
Шивачева, съвсем нормално Simple SmileАз съм много спокойна и уравновесена личност, но от месец и нещо насам забелязвам, че на нищо и никой не цепя басма Simple Smile Преди бях търпелива, тактична и дипломатична, но сега... Който не се съобразява с мен и състоянието ми бива най-категорично кълцан на салата (и то на едро Laughing Laughing)
Най-удивителното е, че никой не се съобразява грам с бременните. Вярно, в автобус не се возя, за да проверя дали ще ми станат, но по опашки и пред лекарски кабинети - всеки се натиска и се прави на порядъчно чукнат някъде. А ми личи и още как. Това ме възмущава най-много, и браня интересите си, макар и с цената на много нерви. Пък най ме дразни, че колегите, въпреки че ме виждат се правят на 2 и половина. Сутрин например ме гони вълчи глад - нося си плодови млекца за да се залъжа, ако пиех кафе нямаше да ме притесняват, но понеже ям се чувстват длъжни да не ме оставят нито секунда на мира Sad Абе кво ви говоря - изпокарах се с всички, но ще се научат  Laughing Laughing Laughing Само дето докато се научат ще взема да изляза в майчинство  Laughing
Пък да не говоря за клиентите - по цял се занимавам с  невменяеми  Cry
Есес, не че да ми пее и да ме целува от благодарност, ама поне да не беше ревала, все едно непознат човек я държи  Laughing Както и да е де - не ви спирам - говорете, ама не очаквайте кой знае какво Wink Затова ги смятам тия писаници за безсмислени, щото минах и аз по тоя път Simple Smile
Пък за връзката майка-дете... Лично аз познавам осиновени деца, дето са толкова свързани и грижовни към родителите си и обратното... Така че тая връзка едва ли е пренатална и вътреутробна... Ама пак да не развалям всеобщия форумен романтизъм с моя реализъм  Laughing Важното е форума да тече   Wink

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 14:53 от Mila_N

# 108
  • София
abel би ли ми казала нещо повече за този крем Praynig и най-вече колко струва

Здравей,

ето линкче:
http://family-bg.com/prX_651.htm?osCsid=6e857fdc2d960a590b3ace3ecae02d9c

150 мл. струва 15.90 лв. - има го в повечето аптеки. Знам, че има такова и на мустела, но не съм го пробвала.
Този определено е много икономичен, около 1 бобово зрънце стига за двете крачета от глезените до колената.
По-голямо количество попива по-трудно, а аз обикновено сутрин бързам и нямам време да го чакам.
Аз се обзаведох и с кремчетата за бюст и за стрии (корем, дупе, бедра) - и те много ми допадат Simple Smile Голямо мазане пада Wink
Предстои да тествам и слънцезащитното им кремче - SPF 30.

# 109
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз да се обадя за пренаталното възпитание. Чудя се какво ли такова съм дала на дъщеря си кото бях студентка и учех наглас като се надвиквах с телевизора за да мога да се съсредоточа... newsm78
Сега пея песнички и чета приказки на бъдещата кака пък ще видим1 Mr. Green

# 110
Вени искам записките да а и тестовете ако ги имаш  Hug може и другите неща,мен ме вълнуват и искам не само чисто физическа а и емоционална и духовна близост с детето си.
И да ви кажа до следващия преглед имам към 20 дни  ooooh! направо е жестоко това с прегледите 1 път в месеца

# 111
аз си взех на Мама Дона 50+ флуид и за сега съм много доволна, дори като напича силно сълнце не усещам да им пари на кожата  Peace кремчето за стрии също много приятно и бързо попива

# 112
ninanb може би си и дала,ученолюбивост,устременост,упоритост
Mila_N естествено че всеки е различен и приема по различен начин нещата,аз се вълнувам от такива неща и за мен са важни.А иначе май всички бебета плачат като се родят,защото ги боли,доколкото знам поемането на въздух и разтварянето на дробовете.

# 113
благодаря abel страшна си след работа отивам до аптеката дано да ми подейства.
MILA N аз и преди бях нервак обаче сега бия всички рекорди никакво търпение hit, мразя да ме правят на глупак fight

# 114
Есес, разбира се и ти си права! Simple Smile И аз, макар че не вярвам, поощрявам щерката и мъжо да говорят и пеят песнички на корема ми като си легна вечер Grinning
Шивачева -  newsm10 Бременните сме рядкост на днешно време, така че - респект!

# 115
Шивачева -  newsm10 Бременните сме рядкост на днешно време, така че - респект!
а бе рядкост рядкост ама в последно време само бременни срещам по  улицата newsm10 ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЕКЕМВРИ ЗДРАВИ БЕБОЦИ НАЛИ newsm44

# 116
ето нещо забавно http://www.byebe.com/bg/  hahaha hahaha сигурно го знаете, но на мен винаги ми е смешно като го отворя

# 117
Инвизибъл това беше ценно smile3521
Кажи ми моля те виждам че сме определени на една дата ние в момента в четиринадесета седмица ли сме или петнадесета  newsm78егахти му и работата навсякъде е различно

# 118
в 15 г.с сме, като я навършим почваме 16 г.с  Hug

# 119
Е, не е истина какво мишелинче ще си имаме  Shocked Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт