Звездни компромати - 26 част

• 43 202
  • 514
  •   1
Отговори
# 300
Тя и вкус нямаше,нямаше и финанси,така че направо и дойде 6-ца от тотото.Откакто се омъжи почти не съм я видяла с лош тоалет или аксесоар.Браво на Митко. Mr. Green

Още няколко хубави снимки:
http://www.slava.bg/galleries/920/921.html
Тва като го пишеш вярваш ли си? Не че съм от Димитровград, ами и това е най-големия киликанзер от дзверилника и Митко го знае, но от такива като теб си направи поколенията милионери!

# 301
# 302
Тя и вкус нямаше,нямаше и финанси,така че направо и дойде 6-ца от тотото.Откакто се омъжи почти не съм я видяла с лош тоалет или аксесоар.Браво на Митко. Mr. Green

Тва като го пишеш вярваш ли си? Не че съм от Димитровград, ами и това е най-големия киликанзер от дзверилника и Митко го знае, но от такива като теб си направи поколенията милионери!
Моля те преведи ми го това, щото не схващам, проблема може да е в моя телевизор Wink ама наистина тези 2 думи ги чувам за първи път. И за кой Митко, мъжът и, или шефа и.....
Абе, доста объркан коментар даде.......

# 303

ooooh! ooooh! hahaha Joy

Наистина не знам как да реагирам...ако е истина! Shocked #Crazy

# 304
Хмммм.....мъжа от клипа на Глория е Милен......много е готин и имам удоволствието да го познавам... Party

# 305
  • Варна

Наистина не знам как да реагирам...ако е истина! Shocked #Crazy

Тея двамата с Христо Сираков не се спряха.  Joy Joy Joy

# 306

Айде сега наново дай,за да разберем всички....и каква съм аз,че да пишеш- такива като теб,а?

# 307
Мога да твърдя на 1000000000 % че Анелия не се крие изобщо...и си беше в София..най.много да е имала някое участие.

# 308
  • Някъде тук
Joy Joy Joy Joy Явно тя ще е следващата бременна фолк певица от Коко!

# 309

Това не е вярно.Няма значение,поне е забавно за четене.Всички знаем какъв е сайта,не знам някой може ли да му вярва изобщо.От сто статии,половин е вярна. Peace

# 310
# 311
# 312
еми няма, щото излиза целия сайт, а не само снимката на ужасната зелена рокля на Викторя. Не знам как да я копна тук само нея Confused

# 313

Тази ли е?  Wink

# 314
ахъм, мерси  bouquet
не ми харесва роклята Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт