Звездни компромати - 26 част

• 43 177
  • 514
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хмммм.....мъжа от клипа на Глория е Милен......много е готин и имам удоволствието да го познавам... Party
Имах си аз ти да него познаваш. Grinning Wink

# 316
Харесва ми тази рокля на Марк Джейкъбс. На модела му стои много по-добре

# 317
  • Варна
На модела само обаче...

# 318
Сещам се сега да ви споделя, че си купих книгата на Victoria Beckham "That extra half an inch". Laughing
Намирам я за приятно и забавно четиво. Все едно чета женско списание - стилът е на непринудено бърборене. Simple Smile

# 319
Мда...Глория изглежда все по-добре и по-добре. И после парите не купували здраве, красота, щастие...  Whistling

Брей..Джейсън Донован какъв чича станал и той... http://www.youtube.com/watch?v=jqsksNuPsog  ooooh!

Навремето много го слушах, че даже и го харесвах (с къса коса като беше, не понасям дългокосковци  Sick )

# 320
Новата изцепка на Кейт Мос

# 321
Глория с пластики без пластики все си е хубава. Какви очи има тази жена Flutter, този клип е преди близо 5 години, но и там също изглежда много добре http://www.youtube.com/watch?v=B2LKba2sBTg

# 322
  • Berlin
а тук Simple Smile за съжаление не намирам нейни клипове от зората... ама те са пускани и без това, май.
иначе лъжа няма - добре изглежда.

# 323
а тук Simple Smile за съжаление не намирам нейни клипове от зората... ама те са пускани и без това, май.
иначе лъжа няма - добре изглежда.

И под грозния и безвкусен грим пак си личат хубавите и черти Laughing. Гримът и фризурата може да направи смешен всеки Joy

# 324
Глория с пластики без пластики все си е хубава. Какви очи има тази жена Flutter, този клип е преди близо 5 години, но и там също изглежда много добре http://www.youtube.com/watch?v=B2LKba2sBTg
Тя пък на този клип щото е без пластики!  doh Една такава естествено красива........  hahaha

Стига моля, ви се фен клуба на Глория да не се е преместил тук.  newsm78
И аз казах, някоя хубава дума за последната и направа, но за естествената и красота, чак пък толкоз.  no

# 325

Това пък е новото и гадже  Sick тук
Май по прилича на човек, за разлика от Пийт Mr. Green

# 326
Ми, човек. От де ги вади такива бастуни тази Кейт!? Но Пит си е абсолютна отрепка и на вид и въобще.
За Гло не мога да кажа нищо хубаво. Сори.

# 327
Добре, как може да си легнеш с такъв калъф:

Тая жена не е добре!!!
 newsm78 newsm78 newsm78

# 328

Тая жена не е добре!!!
 newsm78 newsm78 newsm78

Нали сега Ейми Уайнхаус е с него...  Tired

# 329

Тая жена не е добре!!!
 newsm78 newsm78 newsm78

Нали сега Ейми Уайнхаус е с него...  Tired

Да не правят тройка?  Rolling Eyes Дано да има някой да ги снима тогава.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт