Звездни компромати - 26 част

• 43 153
  • 514
  •   1
Отговори
# 330
Eva Longoria със странна рокля Rolling Eyes И какъв е този грозен надпис на китката й, прилича на римски числа (успях да видя снимката доста увеличена, но без линк)...
Amy Тя пък е отново в болница, припаднала в дома си, сърцето й излезнало извън ритъм Rolling Eyes Дано се оправи...
Jamie Lynn Spears пазарува за бебчето Simple Smile Всъщност, бебето е момиче и се казва Maddie Briann, родило се е вчера Grinning

# 331
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Eva Longoria със странна рокля Rolling Eyes И какъв е този грозен надпис на китката й, прилича на римски числа (успях да видя снимката доста увеличена, но без линк)...
Amy Тя пък е отново в болница, припаднала в дома си, сърцето й излезнало извън ритъм Rolling Eyes Дано се оправи...
Jamie Lynn Spears пазарува за бебчето Simple Smile Всъщност, бебето е момиче и се казва Maddie Briann, родило се е вчера Grinning

Първия линк не се отваря

# 332
# 333
# 334
# 335

Все повече започвам да се съмнявам, че Ейми крие пишка в гащите си Thinking Mr. Green

# 336
# 337
Чак пък да кажеш изрод, за някой който има божествен глас... и въобще за някой, който по природа изглежда така, а не благодарение на пластична намеса като Аманда Лепор или Джойслин Уилденщайн... ми иде в повече.
Някой преди време беше писал, че имала страхотни крака newsm78

# 338
  • Варна
Подкрепям за изрода  Peace, само като я видя и никакво желание нямам да й чуя божествения глас. Все пак обсъждаме видяното,нали?  Party

# 339
на снимката с розата и циците е много красива, изглежда нормален човек...

# 340
Чак пък да кажеш изрод, за някой който има божествен глас... и въобще за някой, който по природа изглежда така, а не благодарение на пластична намеса като Аманда Лепор или Джойслин Уилденщайн... ми иде в повече.
Някой преди време беше писал, че имала страхотни крака newsm78

Ами тя сама се прави на такъв...Виж и нарязаните ръце, мръсотията по физиономията и, шаловете по главата....

# 341
Добре де ако не си я чувала как пее и не я познаваш като я видиш тая снимка няма ли да си помислиш, че е изрод...
А да на снимката с циците изглежда много нормална!!!

# 342
  • Варна
Нормална да, но чак пък красива...

# 343
Според мен Еймито има сериозни проблеми. Не знам анорексия ли е , наркотици ли е, ама такова чудо........  Confused

# 344

Общи условия

Активация на акаунт