Звездни компромати - 26 част

• 43 254
  • 514
  •   1
Отговори
# 435
Да, ако не пишеше, че е тя, нямаше да я позная...снимката е от декември, а надписът под нея казва: I am not sure if it is bad make-up, bad lighting, lack of sleep, or some other factors at play here, but Carmen Electra looks like she has aged 15 years.

# 436
# 437
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Shocked Ужасен кракатавър  Shocked

Тази кога е участвала във Сървайвър?

# 438
Забелязвате ли на снимката на въпросната Цвети - лицето как яко е фотошопнато, а тялото (кожата по-точно) си изглежда нормална човешка кожа Crazy

# 439
Имате ли представа,кой души в БГ Мама и публикува  неща,казани тук?Трябва да е някоя от нас.

# 440
Имате ли представа,кой души в БГ Мама и публикува  неща,казани тук?Трябва да е някоя от нас.

Не знаеш ли? Rolling Eyes

# 441

Ами не знам, не ги следя тези риалити програми..., но на снимката и коментара си пишеше, че е Цвети от Сървайвър..  Thinking
И наистина е фотошопната яко  Crazy

# 442
Незнам.Славче Авче,ако знаеш,напиши името,нека стане публично.

# 443

Не знаеш ли? Rolling Eyes

И аз не знам, така, че малко просветление по въпроса , ако може, моля.

# 444
Понеже вече доста станаха скандалите,мислих че всички са разбрали.Нали даже беше публикувала снимки правени от съфорумка,и после й предложи да иде да си вземе хонорара,след скандал де....Шушон.

# 445
Шушон?Автоматично ми стана противна.Как й позволявате вие,които казвате доста интересни неща,да ви краде думите и да ги публикува в някакъв парцал?И разбирам,че не е само веднъж.

# 446
Ако беше веднъж,нямаше да си позволя да кажа коя е.Дори и сега ми е неудобно,но пък от друга страна на нея явно не й е никак неудобно да го прави това.Дори напротив,пълни си страничките,взима хонорарите и т.н. В темата "Кой/кого видях" някой пише нещо и след няколко дни е по вестниците. Sick

# 447
Не мога да повярвам,че всички си мълчите.не мога да повярвам,че Шушон работи толкова хора и то здраво.

# 448
  • София
Е не може ли по някакъв начин да бъде наказана,да и се спре достъпа или там с каквото може да й се попречи?

# 449

На Кристина Димитрова сакенцето и аз го имам Mr. Green
Относно Шушон... не е честно така Naughty

П.П. mausbeni, страхотен аватар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт