Звездни компромати - 26 част

• 43 278
  • 514
  •   1
Отговори
# 450
Не мога да повярвам,че всички си мълчите.не мога да повярвам,че Шушон работи толкова хора и то здраво.

Не съм наясно със случката, но някъде бях чела преди време в правилата на форума, че написаното тук е собственост на бг-мамма. Ако бъркам, простете. Ако е така, обаче те са тези, които би следвало да предявят претенции, евентуално. Ние/Вие, като пишещи нямате/нямаме права върху  написаното. Ако някой използва информация и я интерпретира за свои цели ( не я копира дословно и т.н) не виждам проблем.  Ако копира текстове, снимки на форумки и т.н, тогава има проблем. Предполагам, че Шушон не е глупаво момиче и не използва дословно информацията, до която се добира тук. Просто използва бг-мамма, като информационен източник явно.
За клюкарско издание такива теми, като тази и онази са дюшеш. Не й трябва да рови за компромати - само да чете тук  Wink

# 451
Аз знам,че доста журналисти на жълти вестници четат от тук и пишат.Не е само Шушон.Трябва да внимаваме какво пишем.

# 452
Аз знам,че доста журналисти на жълти вестници четат от тук и пишат.Не е само Шушон.Трябва да внимаваме какво пишем.

Разбира се, че е така. Всеки, който иска може да получи достъп до информацията тук.

# 453
Хайде малко освежаване, че имам чувството че темата ще иде към ключ ако някой надуши какво се говори тук Blush

Lindsay Lohan
Allegra Versace била анорексичка Rolling Eyes тук изглежда страшно

# 454
Хайде малко освежаване, че имам чувството че темата ще иде към ключ ако някой надуши какво се говори тук Blush

Allegra Versace била анорексичка Rolling Eyes тук изглежда страшно

Извинявам се за невежеството  Embarassed, ама Алегра дъщеря на Донатела ли е?? И ако е така, кой е бащата??

# 455
Бащата е бивш модел на име Paul Beck. Ето линк към уикипедиа http://en.wikipedia.org/wiki/Allegra_Versace

# 456
Бащата е бивш модел на име Paul Beck. Ето линк към уикипедиа http://en.wikipedia.org/wiki/Allegra_Versace

За съжаление дъщерята прилича на майка си ooooh!

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 14:22 от Стилияна

# 457
# 458
Цитат
Нали даже беше публикувала снимки правени от съфорумка,и после й предложи да иде да си вземе хонорара,след скандал де....Шушон.

# 459
# 460

Какво е оградено на тази снимка? Аз виждам само някаква виличка

# 461

И аз гледах, гледах и не тазбрах....  newsm78 Има и телефон на масата... Сигурно той...

# 462
бръкнал й е в деколтето.

# 463

Ааа, може!  Laughing
При мен е тъмно и не мога да видя, обаче...  Crazy

# 464

Изместили са фокуса от отегчения му поглед hahaha

Общи условия

Активация на акаунт