Звездни компромати - 26 част

• 43 135
  • 514
  •   1
Отговори
# 345
# 346
after \before the drugs

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 15:43 от .:АmriankА:.

# 347
Коя е тая от дясно    #Crazy #Crazy #Crazy

# 348
  • В средата на времето
Същата като тази в ляво, само че преди алкохол, наркотици и други простотии... Whistling

# 349
                     Абе що се опитва да имитира Джолито?  Толкова жалко изглежда... хубава е, ама асоциацията веднага ме кара да я съжалявам...

Добре, как може да си легнеш с такъв калъф
                    Добре, че не всички възприемат външния вид като единственото ценно нещо у човека  Whistling...
                    Ейми сега е по-хубава, според мен.

# 350
Добре, че не всички възприемат външния вид като единственото ценно нещо у човека  Whistling...
Е, добре де щом така философски...
Не мисля, че имайки такова отвратително излъчване може да е много ценен
Все пак по външния вид може да се гадае за човека    Peace Peace Peace

Същата като тази в ляво, само че преди алкохол, наркотици и други простотии... Whistling
А къде и е татуто на дясната ръка?!?         

# 351
# 352

Това опеделено е баща и , та тя му е одрала кожата!

# 353
А къде и е татуто на дясната ръка?!?         
снимката е обърната

# 354
# 355
  • София
Линдзи - има, има няк`во гадже, тук я е гепил за цицата  Grinning
и Миша Бартън с прозрачна блуза
Наоми Кембъл

# 356
...Не мисля, че имайки такова отвратително излъчване може да е много ценен
Все пак по външния вид може да се гадае за човека    Peace Peace Peace...
                    Хубаво де, налага се да спамя. Но ми е любопитно какво се отгадава ( ?! има ли такава думичка) по външния вид на фолк дивите? Може би съвършената жена, затова всички се опитват да изглеждат съвършени  newsm78?
                    П.С. Не се заяждам, просто смятам, че всеки е красив по някакъв начин и е по-добре да си естествено грозен, отколкото изкуствено красив  Stop.

# 357
   ...      просто смятам, че всеки е красив по някакъв начин и е по-добре да си естествено грозен, отколкото изкуствено красив         
съгласна съм - така е!!!
Разговора не е за тук.
А на мен поп - фолк иконите никак не ми изглеждат касиви и съвършени.

# 358
Но ми е любопитно какво се отгадава ( ?! има ли такава думичка)                                 

Няма. Има отгаТвам Wink

# 359
Има всякакви хора. За едни няма значение външния вид на този, с когото си лягат/общуват, за други това е от първостепенно значение. Аз съм от вторите. Изобщо не бих могла да разбера колко е готин един човек(ако изобщо е такъв), ако първоначално не ме привлче външно. Всичко останало следва от там нататък. Говоря както за мъже, така и за жени (с тях не си лягам, обаче  LaughingPeace

Някои лнкове не мога да ги видя (отаварят се, но нищо по темата), става въпрос за тези, които са към сайта egotastic.com  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт