сПоделете 67

• 23 440
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 30
Днес цял ден в главата ми кънти Arbeit macht frei, да ме прощават Фрида и Имелда.

# 31
Споделям, че гледам формулата и гледам и не вярвам на очите си ...

# 32
  • тъгата в мен
Споделям смрачаване,тревожни ,ниски птици и чувство за сънливост!
това -почти за запис Peace

# 33
Споделям и аз топлата атмосфера на варненската среща. За разлика от другите, разполагах с два броя беснеещи, които успяха да съборят чиния, да потичат напред- назад, да попълзят върху съседната маса, да се разреват поне по веднъж и да поразговарят с останалите майки. За щастие, пропуснаха да бръкнат в оголените кабели. За мен срещата приключи бързо. Simple Smile

# 34
  • Варна
Споделям, че съжалявам за срещата.
Споделям, че от принцеса съм се певърнала в крастава жаба.

# 35
Споделям, че това е една от темите, които чета с кеф  Blush
Споделям едно ревящо бебе в другата стая, скандиращо "мама". Уж заспиваше сама, но напоследък иска навсякъде и по всяко време да съм до нея  Tired

# 36
  • UK
Споделям, че успях да мина две перални пране на ръка, както и една тава мусака във фурната(споделям я, не съм я прала, въпреки че съм правила мусака с прах за пране, което е някаква велика връзка между двете дейности, няма що), която се пече два часа по независещи от мен причини, но пък беше вкусна. Сега съм зациклила пред Уърда и не ми идва на ум какво да напиша, по скоро идват ми хиляди неща, кое от кое по неподходящи, та смятам да прекратя тая дейност за тази вечер. Освен това си наредих предпоследния пъзел и сега отивам да се похваля с факта някъде, където ще го оценят, тоест в Хоби. Simple Smile

# 37
Споделям умора и Поделям остатъци от една сватбена торта... Имаше и 100 гълъба... Булката беше тъжна...

п.п. Бесна съм, защото застрояват любимия ми къмпинг! Скапана, дришняна държава! Измет! Детето ми ще ходи догодина на почивка в бетонен хотел! Пфууууууууу..............

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 22:53 от scorpia

# 38
Споделям ,че искам да пиша в тая тема,обзе ме тъга и искам го кажа.Сама съм тази вечер и споделям горчилка..

# 39
Егати и скуката тука. Confused
 Само бих споделила, че  ако бях  на морето, непременно щях да дойда да се запозная с 4-5 варненки, които към настоящия момент съм набелязала като интересни.

# 40
  • UK
И аз бих отишла на варненска среща. И на софийска бих, ама ако разбера за нея повече от два дни преди началото. Simple Smile

# 41
Да си споделя само,че не виждам смисъл да пиша повече в този форум.
Напиша нещо веднъж на пет дни.....и то бива пометено от добронамерен модератор.
Като в пометените мои постинги не съм обидила никой.
Ще ми се Модератор да ми обясни и разясни подбудите за тези техни действия спрямо моите писания.
Знам,че не е нищо лично....но,ако не е такова то какво е подяволите!

# 42
Споделям,че днес не отворих магазина си,понеже исках да остана поне една недля със 5-годишното ми момче.
Така сладко заспа на обед-сгушен в прегръдката на мама.
Преди това четохме приказки ,а след сън бяхме на разходка-само двамата.От много време не бях оставала цял ден с него.
Споделям също,че се чувствам виновна,че вместо продавачка за магазина ми,която да ме замества,съм си наела детегледачка.
Споделям,че съм много заредена след прекарания ден с детенцто ми.

# 43
Споделям 100% успеваемост в залозите ми в Еврофутбол! Верно, няма изненади, но старото куче пак лапа кинти. Аре наздраве Simple Smile

# 44
Поделям вкусен пъпеш, тиха вечер и
 размисли на тема пътуване до БГ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт