сПоделете 67

• 23 428
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 60
сПоделям красива слънчева сутрин!

Честито, на Джейн!   bouquet Жива и здрава да си, и не се коси за глупости!

Вчерашната морска среща наистина беше много приятна! Бих дошла и на някоя Софийска, ако планувате около юлските концерти...

# 61
споделям, че за втори път в живота си ще си гледам и двете деца сама. нямам право да ми се спи и съм се заредила със солидно количество шоколад. надявам се Голям Батко да е послушен днес. откакто съм станала успях да простра прането, да изгладя предишното, да приготвя закуската и да си изпия кафето. Баси ква фурия съм !

# 62
  • Варна
Добро утро!

Честит празник Джейн!

Споделям, че детето хубаво си поплака като за първа сутрин на градина Confused. Хем хората се бяха постарали като за нова група- имаше балони, украса, учителката беше усмихната, ама на- "мама". Не беше такова дете от раждането си до сегашното заминаване на баща му. Уплаши се че и аз може да изчезна ли, какво...
Хубава седмица на всички!

# 63
Споделям, че ако има нещо по-гадно от събиране на багаж, това е разопаковането му Crossing Arms
Споделям, че целия уикенд бях при мама на Плевен.
Починах си , поглезих се - пържени филийки и вкусни гозби Simple Smile

Лошото време обаче ни прецака срещичката с Дещо и плановете да разходим децата в Кайлъка
Споделям, че малката Яна е абсолютна сладурана Heart Eyes

Джейн, честито !  bouquet
Здраве и любов за теб и близките ти!

п.п. Знам, че ти се повръща върху мен, но моля те поне днес да се държим културно Wink

# 64
Споделям, че това ми е първият ден от последната седмица почивка и възможност за усамотяване. После ваканция на градината, раждане и неща, които Буми е писала по-горе. Чудя се как точно да се поглезя предстартово...  newsm78
Нищо му няма на времето в Плевен, все някак щяхме да се разходим, ами аз кашлям като туберкулозна, ей сега ще ходя да се прегледам.

О, Джейн, честито! Още една близначка.
Окочата трябва да търся, че имам оферта за майка и.

# 65
Споделям изтощение от "ведър" уикенд. Сега ще ми трябва поне седмица работа, за да не възстановя.
Споделям, че днес съм на работа, а не е трябвало.
Споделям, че си наруших тъпата безглутенова-и-млечна диета и в резултат отново кихам и съм като пубер пъпчива.
Споделям, че ми се харчат пари, много пари, но ги нямам в момента.

# 66
Споделям, че спешно се нуждая от някой който да погледне бойлера ми! В буквален смисъл! Срахувам се с тая бомба вкъщи и с малко бебе..........

# 67
  • Русе
Питам - кой е на гости в Часът на мама? Дамата, която показва плетива?

# 68
Споделям, че не спах добре и станах рано, едва в 9,30. Не знам какво да правя днес. Не, че няма какво да се прави у дома, но не знам с какво да започна. Понеделник, а ми е някакво такова некомфортно... Още ден и ми махат конците, че и това ме подлудява.

# 69
Благодаря за пожеланията споделковци! Hug
  Споделя,че сега се чудя защо споделих,че имам рожден ден!
Сигурно защото ми беше тъпо.
Споделям,че и сега ми е тъпо.
Защо винаги ми е тъпо на този ден!
Май мразя да остарявам....
Споделям,че нямам търпение да мине този ден! Crazy

Кръци,теб пък ко ти стана ма жена.
Върху теб не ми се повръща!Не си породила такива желания у мен(за сега Wink)!

# 70
 За Джейн - кратка поема.

Много, много децата да те обичат,
"Мила мамо" да те наричат.

Съпругът да те обича и уважава ,
да умее, когато трябва, да ти прощава.

Рози красиви да ти подарява,
теб самата-Цвете нежно-от бури да защитава.
А наздраве.

# 71
  • София
Джейн, честит празник.
Споделям, че не се наспах. Надявам се да не ми личи. Много.
Седмицата преди моя рожден ден съм забелязала, че винаги минава ужасно бързо. Обичам обажданията на празника след полунощ.

# 72
  • Майничка
Честит рожден ден и от мен, Джейн!
Дано ти се оправи настроението, като ти го честитят още 10-на души! Laughing

Споделям бояджия (наистина го споделям, ако някой в Пловдив има нужда от ТАКЪВ тип услуги). Дойде в 9, постла си найлони, огледа всичко за боядисване, нарита ни да разместим и в кухнята, та да не се мотаме два дни с боядисване. Вече приключи с втората ръка в спалнята и остана да довърши третата в кухнята, до половин час ще свърши, а още няма обяд!
Опита се да ми намекне, че може да посъбере нещата в хола и трапезарията, та следобеда да мине и там, обаче опря на дърво.
И утре е ден, а не съм склонна довечера до рискувам, споделяйки втори етаж на детско легло със 120-килограмов мъж!

# 73
  • в Низината
Джейн, честит рожден ден!

Споделям, че детето от вчера е с чревна инфекция - температура и диария! Дано да се размине по-бързо!

В събота вечерта проведох с мъжа си един разговор, който отлагах от много време и всъщност ми трябваше много кураж, за да се реша да го започна. Не очаквах, но сега се чувствам по-добре.

# 74
Споделям, че на магистралата видях бус, на задния му джам беше лепнат надпис "Исус е жив". С червени букви. Много се впечатлих.

Общи условия

Активация на акаунт