Споделете 123

• 23 089
  • 738
  •   1
Отговори
Моля, на воля споделете.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430404.0 - стара тема.

# 1
1-2-3, в Споделете се запиши!

# 2
  • София
Споделям прекрасно време. Топло и цветно.
Такава есен обичам.

# 3
Ядох баклава, а не биваше... :oops:200 коремни ще компенсират ли този грях?

# 4
Добре де, аз не разбирам как, аджеба, пускането на новата тема ще спаси Споделете от заслужаващата я участ да се присъедини към Общи отчетни теми? Като гледам, Гущера си пише, кервана си върви...

Аз лично подкрепям подобна идея, Спама също да отива там.

# 5
Добре де, ако темата ни си замине къде ще се засичаме? Повечето от вас не съм срещала по други теми, а и така свободно да си говорим в темите както тук не става.
После що форума не е същия и къде са всички.

# 6
  • Русе
Отдавна не съм се включвала с болести  Laughing чавето си отглеждало 2 вида бактерии. Той явно се специализира в това, само ги сменя, иначе празно няма, ама сега и два вида завъдил. Баща му вика куче да му бяхме взели да гледа бе, що си ги отглежда тез стафилококи. Аман, бактън, писна ми и прочие.  Crazy

А, и съм на родителска среща довечера.  Joy Хем ми е смешно, хем не ми е. Кога пораснах, кога по родителски срещи тръгнах?  hahaha От друга страна, като знам, че ще ни оръсят някаква не особено хубава сума (в момента никоя сума не е хубава) и ми минава смешното  Crazy и те така...

# 7
Много често се чувствам като някакъв престъпник като пиша в тая тема (уж с претенция да е извън дефинициите, а всъщност строго дефинирана, изглежда). Тегаво. Аре!

# 8
Не става въпрос да си замине, Дуци. Но тъй като тя откровено казано, си е спам и отчитане, дори при всичките опити за лустросване, само създава главоболия на модераторите с непрестанното пъдарстване.

Ако просто я преместят в Отчетни, сигурно ще забравят за нея и на воля ще си пишат всички каквото им хрумне. Което пък означава, че може би половината от нас няма и да пишат  Mr. Green

# 9
Ако ще е последната, поне да се запиша. В отчетна няма да издържа, в спама кой знае.
Между стария и новия болничен имаше само два работни дена. Като си помисля, че се спукахме от ходене на плаж, за да са закалени децата...  Няма файда.

# 10
Ами...тогава да опитаме да се самомодерираме?Малко от малко?
Викам аз?

# 11
  • Варна
Никой, никого не кара на сила да пише тук. Темата е строго дефинирана/или поне беше/- да, но една част от пишещите неволно или не я превърнаха в подобие на спамо-чата. Не разбирам защо им беше при наличието на такава тема вече. В края на краищата когато някоя тема не те кефи, не ти харесва атмосферата в нея и хората просто я подминаваш. Ако преместването в "Хоби", ще спаси темата от "оригиналниченето" и присъствието на някои потребители, които пишат "заради огромните излишества от свободно време и словесен ексхибиционизъм" аз съм "за".

Жозефина, който може да се самомодерира, го прави- очеизвадно е. Останалите нито могат, нито им пука.

Един чукча написал роман и отишъл в издателска къща Редакторът го пита:
    – Чел ли сте някои от големите автори? Толстой, Тургенев, Горки?
    А чукчата раздразнено отвърнал:
    – Чукча не читател, чукча писател!

# 12
123-тата тема е идеална за реквием. Както казва Ицата: "айн цу цвай цу дрън"   Mr. Green
Запис   Hug

# 13
  • тъгата в мен
Айде,тръгвам за Солнечния берег!Вълк,от Бургас ще се придвижвам и знам,че километрите са по-малко от40..ама пусто кой на дърти години е  решил да сяда на волана.....
Изключително ме възрадва нездравия интерес у Елкиния израстък №1 към анатомията,докторята  со все всичко медицинско отгоре...Ако дочакам,току виж и аз най-после да си имам познат доктор.
п.п.
Много топло,бееееее...

# 14
  • Казанлък of all places
Аз казвала ли съм ви колко ми е приятно да седя в ъгъла и да ви слушам? И от време на време, когато наистина смятам,че имам какво да кажа, да се обадя? Нищо,че може и да не бъда чута.

Общи условия

Активация на акаунт