Споделете 123

• 23 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ах, колко се радвам за вас. Най-после ви туриха на мястото ви.

# 46
Ти пък коя си?

# 47
....нито съм майка, нито имам намерение да бременея, но...

аз пък съвсем.  ooooh!

Сега разбрах за кво ни наби тук Реза - за да ни е гадно на мъжете  #Cussing out  #2gunfire

# 48
Анна, мразена съм не по-малко от теб от някои, но да те попитам и аз- защо го правиш ? Определяш се като " четяща " а по нищо не личи да четеш. Вчера дадох линк тук към една друга много болна тема и независимо от всичко се радвам, че толкова много хора откликнаха. Ако поне малко съм била полезна и съм помогнала на някой/нещо не ме трови мисълта, че някой си ме мрази. Но при теб изглежда като болна амбиция, някаква криворазбрана толерантност към безмисленото надприказаване, може да е глупост, но да кажеш нещо за да си отгоре. Освен безмислено е и грозно. 
А това пък, че според някой си , който изобщо не ме познава съм " тъпа " изобщо не ме интересува, както казва Фиата " бОли ме пипера..." Laughing
Трещерица, ти пък сега защо се ежиш ? Simple Smile Аз не съм от тези с клубна карта, така че хич не се чувствам ощетена. Simple Smile

# 49
Реза, имай милост  Praynig  Praynig Как ще се боря за Форумски плейбой, след като ме направи майка-отчетничка....  #Cussing out  #Cussing out  #2gunfire Как?

ПП ГОтов съм да преговаряме. Давам ти празен чек

# 50
Ох, вопъл, ох, стон!
Идеално си пасва темата на мястото, какъв е тоя смешен плач не разбирам.

# 51
  • Кори Селести
...след като ме направи майка-отчетничка.... .

Започвам да подозирам, че си майка-кърмачка.

Излез от темата и се поогледай какви други има в този подфорум...

# 52
Аз ви предлагам следващото Споделете да е с римувано заглавие Mr. Green

Жози, сложи вътрешните правила в първия пост - без цитати чаршафи, картинки и какво беше още?

# 53
Да смятам ли, че постингът от Калин@ съдържа всичко необходимо?
Щото, иначе, не мисля, че АЗ съм човекът, който трябва да ги създава?

# 54
  • България-Швейцария
Трещи ми е набрала още от темата за любовниците и някак не схваща, че всъщност сме от един отбор.

Колкото до правилата на темата, ще се опитам да изровя от архива първата.
Там, в началния постинг, май е всичко.

# 55
Жози, сложи вътрешните правила в първия пост - без цитати чаршафи, картинки и какво беше още?

....и поне литър водка дневно. /майтап/

А също така лошото възпитание всеки да си го държи за себе си.

Преди да напишеш, че някой е тъп, смотан, че е идиот, че смърди, че се оригва и т.н. простотии, да прочеш правилата, щот явно не си ги чел.

Преди да се напише нещо, да се види има ли смисъл от него и доизяснява ли подетата тема.

Споделеното от ежедневието е част от "личния дневник" на автора и не подлежи на подигравки.

Това са моите правила

А! И без чалга-култура /ега си му и безсмислицата/, моля ви, задръжте си я.

Цитирам Мърморита от първата й тема : "Във всеки един момент всеки един от нас има по нещо за споделяне. Главно понеже нямам къде другаде да го напиша, и понеже имам нужда да си говоря общи неща в една не-флууд тема, въпреки че на тази и давам точно половин час, пускам тази тема.
Споделям, че имам петица на изпита в ЮЗУ, което е хубаво, предполагам, при положение че без никаква подготовка... Но не се радвам, понеже не искам да уча там." - нещата от ежедневието, от живия живот и нещата, които ни вълнуват. И все пак си е жив чат още от първата тема - вижте втора, трета и т.н. страници.

Ето нещо от "правилата на този подфорум", автор Mamma: "Моля, имайте предвид, че този подфорум не е предназначен за свободни теми и теми тип "спамо-чат" - за тази цел съществува подфорум Клюкарник."  Противоречието е очевидно.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:48 от Мишона

# 56
...след като ме направи майка-отчетничка.... .

Започвам да подозирам, че си майка-кърмачка.

Излез от темата и се поогледай какви други има в този подфорум...

Доста обещаващи...."Жената Рак/Орел/Щука и тн...", " За изхождането - част 123та", "Военни съпруги" (представям си ква перверзия е вътре  ooooh!).

Какви ли биха били обзорите на Сопрана тук.... newsm78

# 57
  • Варна
Не може да е в рими Дуци, и тук си има правила- най- отгоре са.
Правилата са и си бяха прости- без спам, без цитати- чаршафи, без картинки, без хиляда емотикона на постинг+ казаното от Калин@.
Друг е въпроса след като не се спазваха в клюкарника, кой ще ги спазва тук.

ето я първата, но правилата не бяха написани там сякаш...

# 58

А ти пък коя си?

# 59
  • Кори Селести
..."Военни съпруги" (представям си ква перверзия е вътре  ooooh!).

"Съпруги, чиито мъже пътуват"...

Ти за плейбой ли се бориш или какво?

Общи условия

Активация на акаунт