Споделете 123

• 23 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Да, ето това е градивно мислене. Както каза Марадона, какви са тия измислени правила, дето никой не ги знае, само се споменават с прискърбие по безвъзвратно отминалата форумска младост? Каква е тая снобария? Ясно е, че темата беше нещо като затворен клуб, който обаче отдавна стана разграден двор.
Ако искате да го изметете и поддържате чист - напишете, поставете, изпълнете! От мен толкоз  Grinning
Отивам да си бременея и да се отчитам в Януарки 2010.

# 61
Аз сега разглеждам оригиналното Споделете
и не виждам нещо чак толкова показателно.
Даже там хората по-активно споделят как се
прибират от Бриколаж, как мъжо съпругът
им си идва от Приморско,за секцио,за караоке и т.н.
Кой квото си го вълнува......
Мишона  bouquet
Трещерица,наистина,ти пък коя си? afwitch

# 62
Тази, която я сложиха на мястото й или не помниш толкова дълго?
И не е възпитано да се отговаря на въпроса с въпрос.

# 63

Коя трябва да съм, Дилайла - отчаяна смелчага, дръзнала да се хвърли в лапите на вълка.

# 64
На Вълка с Дългият ник ли?

# 65
На една приятелка бебето е влюбено в топки за билярд, искам да й подаря, знаете ли къде се продават?

# 66
  • Варна
 ooooh! И в този подфорум ли има "забрана" за използване на ЛС?

# 67
  • Майничка

Мадам Х, не я ли познахте.

# 68
На Вълка с Дългият ник ли?
С най-голямо удоволствие, но тук вълчиците са доста повече.

Мадам Х, не я ли познахте.

Ей, много ви е скучно тук. Видяхте нещо ново, макар и не агнешко и айде да го разкъсаме.

# 69
  • Варна
Дремнах следобед и станах да разкажа как сънувах, че Ивонска пуши трева, а аз и адвокатствам пред един полицай, ама гледам, че моментът в темата е инфарктен и няма да ви отвличам вниманието  Laughing

# 70
  • Пловдив
Да, ето това е градивно мислене. Както каза Марадона, какви са тия измислени правила, дето никой не ги знае, само се споменават с прискърбие по безвъзвратно отминалата форумска младост? Каква е тая снобария? Ясно е, че темата беше нещо като затворен клуб, който обаче отдавна стана разграден двор.
Ако искате да го изметете и поддържате чист - напишете, поставете, изпълнете! От мен толкоз  Grinning
От друга страна, ако ще си остане затворен клуб да се закачи един списък да се види кой-какво.

# 71
На една приятелка бебето е влюбено в топки за билярд, искам да й подаря, знаете ли къде се продават?

В офис1 има сувенирни, но по-лесно ще ти е , а и по-евтино, да си откраднеш от някой билярд клуб. Купуваш си жетонче за една игра и докато си играете с френдката, прибирате половината топки във фурлата.  Peace

# 72
Не мога да крада, бе. Ще й купя. Офис 1 в Мола, нали?
Фурла нямам, представяш ли си Laughing

# 73
Да, но няма чат. Знаеш ли какво е чат?
Диалог. За диалога има Спамо чат, Скайп, Айсикю, ЛС.
Цитат, цитат в цитата, цитат в цитата в цитата са само външните признаци на чата.

# 74
Опааааа, навряха ни в кучи гъз, а?!  Mr. Green ....Аре и аз да вляза вътре!

Общи условия

Активация на акаунт