Споделете 123

• 23 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Не знам дали знаете, но в билярд клубовете след всяко заминаване на клиент се проверява броят на топките. Щото клиентите са разсеяни и току си тръгнат с по две-три топки в джобовете.
Гледам, в Отчетни сме вече. Какво друго ни остава, освен да се поздравим и да се почерпим:

Ето ви ракия

Ето ви мезе

За който не ползва има кафе

и кекс

Снимките се отварят след като щракнете на тях по три пъти.

Цяла Варна е засята с трева. Веднъж едно маце ми обясняваше кога точно се беряла реколтата, обаче забравих.

# 76
Темата никога не е била затворен клуб, макар и да имаше опити да се превърне в такъв. Поне замисълът не е бил този, ако разбирам добре.

И аз се поогледах, не ми изглежда толкова страшен този подфорум. В началото помислих, че ще се омажем в кърма и акита (то не, че не се е случвало и в клю-то). Оставам.
По повод правилата- дали не е възможно да оставим чуруликането и слънчевите лъчи по пода, понеже се задава зима и чакам Имелда да запали камината.

# 77
В отчетните просто Споделете ще стане поредната групичка кукувци, която след време ще се полуразпадне след скандали, заяжданици и "вече нищо не е като едно време"-вайканици . Помнете ми думата! Аз разбирам от анализ на фалити!  Peace

# 78
Споделям,че от понеделник ми е
тръгнало наопаки.И седмицата ми
се струва толкова дълга....След
последното ми напиване(21.09.)си
бях обещала следващото да е в
Новогодишната нощ,но може и да се
отпусна с една чаша довечера,ще правя компания
на гостите.
Някои разбират от анализи на фалити,други пък с един пост омайват самотни жени,трети незнам какво си....Що черпни има за марадона в съседната тема,направо думи нямам.....
последното не мога да го минимизирам,залича и замаскирам защото е редакция, а пък исках да споделя.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 16:48 от Delilah

# 79
В отчетните просто Споделете ще стане поредната групичка кукувци, която след време ще се полуразпадне след скандали, заяжданици и "вече нищо не е като едно време"-вайканици . Помнете ми думата! Аз разбирам от анализ на фалити!   Peace
Пък аз разбирам от вируси. И как се чистят-също. Mr. Green

# 80
Жоза, в предната тема линкът ти е сбъркан, към Клюкарника изобщо е.
Дядо няма да ни намери довечера. Ако можеш да редактираш. Темата е заключена.

# 81
  • о`майна лунна нощ е
Ле-ле .... до къде се докарахме. Всъщност точно до там, закъдето се бяхме запътили от много време.
На мен не ми пука в кой подфорум сме, но чарът на плювалника ще ми липсва.
Споделих/отчетох се.

# 82
Вече имам подкрепата на всички жени, чиито мъже пътуват. Освен това ще мина с групово задоволяване, а не една по една. Това означава, че ще имам време да налазя и жените на военните, априлките, готините баби и тн.

Колкото и модовете да работят за победата на Цикламения Гил, не всичко е загубено.
Нека пием до пълна изборна победа! Наздраве!

# 83
Пу за мен пък киселите интелектуалки!

# 84
Наздраве!
Как да не намеря подобно отбрано общство.
Някое патило / а не старо и кисело/ да каже какво следва.

# 85
А петиция за преместване на спамо-чавките на 9-та глуха, ще има ли?
Може в алтернативно-здравния форум, на пазар или при консултациите?
Кис-кис.

# 86
Ъх...Сбогом  Hug

# 87
Дедо, как ни откри? По виненките или по мухите?

# 88
Мисля да Ви споделя нещо за последно.Споделете темата е наистина интересна, една от малкото теми,които изчитам от/до.
Наистина ми беше приятно да пиша и чета в нея. Hug
Няма смисъл да повтарям казаното от Мишона, но не е приятно когато за едни може,а за други не.
Интересувала съм се дали не дразня някой в темичката,казахте "Не", продължих да си пиша.
Ама тия недомлъвки,тия наполовина изказани критики,правилата,липсващите правила,"Ех времена..." действат,и човек знае кога да си тръгне. Peace
Аз от все сърце желая да се върне старият дух на Споделете, Сопрано,мопрано и каквото Ви душа иска!И естествено да се върнете в Клюто, тук не е престижно наистина. Hug
Аз пък считам за невъзпитано да призоваваш хората да пишат л.с, а когато получиш такова,да не отговаряш.
Цунки и Гушки! Hug Hug Hug

# 89
......И естествено да се върнете в Клюто, тук не е престижно наистина. Hug
.......

Отчетнички, тези от Клюто ви сматят за втора ръка хора! Аз, като един от Вас, обещавам, че ще защитавам честта на нашия подфорум, дори със забранени от закона средства, но няма да допусна, някой да ви обижда и тъпче! Нека на изборите им покажем, какво можем. Вие знаете как!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт