Споделете 123

• 23 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Може аз да съм каръка - реших да се позавърна в темата и айдеее, в отчетни (звучи като присъда).
Не се наемам по разни инициативи от типа "И спамърите отчет да видят". Каквото - такова.
Споделям, че супер добре се освежих с един фитнес и сега съм супер добре.
Имам да свършвам (работа, да), да печатам и т.н.

Ха, а биренките? Някой надзърна ли? КГБ звучи ... някак добре ...

# 91
в отчетни (звучи като присъда).

Или като тайно място, за което само посветените знаят.  Wink

# 92
Марадон, цел форум само за това събитие хортува. А, посветените

# 93
Споделям дълго обедно кафе с приятелки.
Преоткрих вкусът на вишната с... Капи.
Първолашките задачи отметнахме за по-късно.

Споделям, че преместването на темата тук за мен е огромна изненада. И загадка.
Докато я открия...  ooooh!

# 94
Запис!  Hug   bouquet  Heart Eyes
(ох слава богу мога да го кажа без капка угризения)

Много съм доволна, че на дърти години отчетничка станах. Досега така и не ми се получаваше, въпреки двата израстъка и опитите от моя страна да се включа тук-таме. Сега имам нова цел- отмъкване на колкото може повече награди от отчетните категории в номинациите.

# 95
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431666.msg12611218#msg12611218

От потъващия кораб първи бягат кои...?

# 96
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Уф, аз се върнах, щото съм едно аки, както все още сладурски казва на л.....о синът ми.
И друг път съм го казвала, наистина понякога някой, който по принцип, или просто в момента му е дошло отвътре,
споделя нещо, което ти идва да прочетеш втори, че даже и повече пъти.
Аз лично влизам в темата, защото донякъде считам хората тук за моята група, за тези, които може бе ще си спомнят някоя моя споделена по-рано радост или болка,
и всъщност, все едно сме приятели, а може и наистина почти да сме - ще ми стане по-добре от споделенето.
Може би замисълът на темата беше наистина да се опитваме да извадим най живописната палитра и да нарисуваме нещо запомнящо се, но с  превръщането ни в група, това се попромени, и е логично така да стане... И типично по човешки, не можем да бъдем безпристрастни, на един прощаваме поведение, което при друг ни се струва супер тъпо, или както бях казала по времето на Елхичката (или как е време да я украсим (Бейлисче  Hug)), едно нещо снесено от някой е златно яйце, ама същото от друг си е чиста проба аки.
Аз съм пристрастена, и в На Пазар или дори В чужбина ще ви открия.
А защо не и На път, на почивка заедно?
Вярвам, че няма да се избием, ще пеем и ще печем пържоли и зеленчуци покрай лагерния огън  Hug

ПП Бийте ме ако щете, но от емотиконите не се отказвам.

# 97
Лимонено Деси, не си отивай Simple Smile

# 98
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ама аз нали се върнах  EmbarassedHug
Мерси Фрешче, за себе си знам - всяка ей такава добра дума ме усмихва.
Това си е готино, честно, да се усмихваш и да те радват такива неща.
Аз по принцип трябва да взимам уроци по самочувствие, по-предишния ми постинг е израз на пробойните.

# 99
тук не е престижно наистина. :

Ха-ха, няма престижни* под-форуми и теми, има глупави или интересни или забавни мнения.

Да ме извинят пишещите във форуми за ядрена физика. Също да не се засягат- всички нобелови лауреати, огрели този форум.  Hug

# 100
Явно помъдрявам (или постарявам), щом не ме трогват привидните несправедливости.
Имам предвид Спамо ... и т.н.
Май и тук не е лошо.
Провансът си има своето очарование.
Нещо по Чехов ми избива.

# 101
  • България-Швейцария
Деси, и на мен щеше да ми липсваш Hug

Споделям грешна препратка в последното ми изследване, което се връща от терен.
Никой не се е усетил, овча мисъл е текла на всички нива, омазването накрая е за моя сметка обаче.
Дано да съм толкова добра, колкото си мисля и да замажа успешно положението   redecoration, 'щото ако не успея на хорицата по веригата ще им резнат и без това мизерните пари за интервю, а вината в крайна сметка не е тяхна.
В близките дни обаче спокойно мога да заместя Сопраното с пожелания за лека нощ в ранни зори.

И аз си обичам емотиконите, особено стилните.

# 102
  • София
Изръшках форума да ви търся, а вие сте били екстрадирани! И тече семейна разправия! Оха!
(Кейси, Рокси и Мяукси да се върнат, днес ми е празник и имам право на едно желание.)

Та, на отчитането. Водихме хамериканския зет на туристическа атракция - бране на лозе. И бра, бе! Че и оса го ужили! Лошото е, че и ние със систъра и родителите трябваше да се правим, че берем, само моят любим изкръшка, понеже предвидливо "се разболя". То и аз съм болен, ама на тия гости им трябват забавления! Crossing Arms

# 103
Алисо, сложи си тая снимка за аватар, да не си на плъзгав плъзгач.

# 104
Виждате ли, че няма от какво да се притесняваме. Всичко е, както е било.

Общи условия

Активация на акаунт