Споделете 123

• 23 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
А спама или споделете беше първа?
Реза, съгласи се, че тази тема не е като онази, нищо общо нямат. И нищо лично към онази, де.

# 31
Дуци, аз пък си мисля, че спамът си е на мястото.
Реза, само си помисли защо се получава така, но критично.

Поне направете правила, които да се спазват в ТАЗИ тема, които да са нещо повече от общите правила.
Правилата всички сме ги чели. Дай да прочетем и специалните такива за тази тема.

Има една общовалидна теория за управление на чуждото поведение, сигурно си я чувала... "стимул- реакция". Ако трябва да я приложа тук - то всяко споделяне на ежедневието е стимул за все по-голямо недоволство у "пиещите" и все по-голямо объркване у "трезвите".
Дай да видим кой е прав и кой седнал.

# 32
Нова къща нов късмет!  Hug

Таз година къща, догодина - тъща!  Hug

# 33
  • Кори Селести
Дуци, тази доста прилича на онази и до твърде често.
Знам, че ти поне ме разбираш Simple Smile

# 34
Ама и Жоза е егати каръка - веднъж да пусне тема Споделете и те да я пратят в девета глуха... ooooh!

# 35
  • Майничка
И аз ще попитам, всъщност какво значение има в кой подфорум ще е темата?

# 36
За мен проблемът в местоположението е, че в Клю-то вече потребителите (които са констатни горе долу) са понаучили какво е това животно "Споделете" и какво се прави с него. Е, има разбира се изключения, тъпи и упорити, но все пак са относително ограничен брой, а тук предвиждам опустошителна вълна.
Злобата и глупостта винаги си намират пътечка, за съжаление, видно е, че понякога се използва(ше) Споделете като трибуна.
Но все пак- каквото е, такова. Как пееше Ицо Хазарта- "беше ми много приятно".

# 37
Е то и аз очаквах едно от Споделете, а се оказа съвсем друго... Кво да се прави.

Както в онзи виц за войниците, дето ги завели на кино, но филма вместо шведски се оказал съветски. И не е сексуален, а социален. И не е "Баба дала на войника", а "Балада за войника".... Whistling

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:34 от Марадона

# 38
За мен проблемът в местоположението е, че в Клю-то вече потребителите (които са констатни горе долу) са понаучили какво е това животно "Споделете" и какво се прави с него. Е, има разбира се изключения, тъпи и упорити, но все пак са относително ограничен брой, а тук предвиждам опустошителна вълна.
Злобата и глупостта винаги си намират пътечка, за съжаление, видно е, че понякога се използва(ше) Споделете като трибуна.

Ах,Рокси, благодаря, че облече мислите ми в думи.

Наистина, като ще говорим за правила=дайте да ФФанем бика за рогата.Аз против нямам и не се боря да демонстрирам НЕконформизма си на всяка цена.Има друго място за това.

# 39
Нищо,че може и да не бъда чута.

п.п.п.п. Анна, докато постна, и ти се изпльока, айде стига вече!

"изпльоаках се  , поради това , че пиша по- бързо от теб!
На крива ракета и ......

# 40
И аз ще попитам, всъщност какво значение има в кой подфорум ще е темата?

Никой не пожела да обясни ...

# 41

Споделям,че тук има обяснение.

# 42
Не знам, но да си "тъп" и упорит е по-добре отколкото да си умен и нищо да не става от тебе. Виждала съм го на практика в професията си. Освен това квалификациите за "тъпота" са недопустими и говорят за липса на комукативна култура. Освен това недомлъвките са признак на страх и притеснение. По-добре, Рокси, сложи диагнозата, нищо че си самоука.

# 43
Тук е по-добре. Дори Dona чете. Хванах я по бели гащи на балкона  Peace

# 44
  • България-Швейцария
Rolling Eyes
Ще си позволя да се впиша, за да не изпусна дирите на темата.
За мен е важен списващият състав, мястото... аз лично малко като на гости се чувствам в този подфорум, нито съм майка, нито имам намерение да бременея, но...

Общи условия

Активация на акаунт