Споделете 123

• 23 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Темата е строго дефинирана....

Аз сто пъти попитах, къде мога да открия правилата и строгите дефиниции и всеки път мълчите като пукъли...А после се сърдите.

# 16
А каква е разликата къде се намира темата?
Дали ще е тук или в отчетни?

Нали така и така заема някакво място, защо да не е тук?

# 17
Нищо,че може и да не бъда чута.

Напротив, сестро, чута си, и ти, и всички. Просто не е нужно всеки постинг да се коментира с "пцулютну" или други оригни, това е идеята. Едно предложение имам, избягвайте постинги, които съдържат единствено - споделям баклавичка; споделям слънчева утрин и песен на чучулиги; споделям, че ме мързи; споделям, че ми се спи; споделям, че имам много работа ... схващате ми мисълта. Просто е много досадно, всички чуваме чучулигите и всички ни мързи.

п.п. Псувайте ме наум, не спамете тук.

п.п.п. Не, нямах предвид точно теб, недей да сумтиш.

п.п.п.п. Анна, докато постна, и ти се изпльока, айде стига вече!

# 18
  • Кори Селести
Калин@, разкошна неуморнице Simple Smile

Твоят пост отложи отлитането на темата в съответен подфорум.
За жалост, подозирам че отлагането е доста краткосрочно.

# 19
Забрави да добавиш, литър водка на корем и без много много приказки. Laughing
Ъц наздрави.
Задавала ли си си въпроса как ти изглеждаш в чуждите очи. Не? Не ти пука? Че какво правиш в темата тогава? Ти си самодостатъчна Simple Smile

Според мен в Клюто има нужда от чат тема, но само една. И тъй като Споделете много често избива на чат - тя трябва логично да си премине в чата. Това е логичното решение.
Мястото на Споделете в отчетните е заето - няма смисъл от СП в отчетните. Ако изобщо ще коментираме смисъла на такава сапунка.

Ха, Реза, твоето мнение е ясно. Чели сме го доста пъти. Нищо ново не прочетох - всички, които пишат в СП са идиоти, само тези, които "модерират" другите и плювтят - не. Хм.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:29 от Мишона

# 20
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Всички неща, които Калина изброи, ги открих в моите постинги.
Е, това е.
Наистина съжалявам, че се налага да изтърпите и този ми коментар, но просто да отбележа, че прозрях несъстоятелността си, или немястото си тук, и ще се опитам да не се вра повече. Не го възприемайте като фръцкане, за съжаление женските номерца така и не ги научих.
Нещо взе да ми идва в повече всичко, честно.

# 21
123-тата тема е идеална за реквием. Както казва Ицата: "айн цу цвай цу дрън"   Mr. Green
Запис   Hug
Гаден спамър! Не си само ти де.
Идвате тук, спамите, и се кефите на заплахите на модераторското тяло. Прозрачни сте.
После ходите в спама и споделяте какво сте сторили.
Което пък, отсвоя страна, споделено там, е спам.

# 22
  • Майничка

Деб, знае ли човек, нас например снощи сефте не ни одрусаха. Направо жива картина от старите ленти:
Извадили сме по 20лв. за охрана и чакаме с отворени портфейли продължението. Госпожата казва:"Това е.". "А за консумативи?", деликатно я подсеща една по-оправна майка. "В тази сума са.", отсича госпожата. По всички лица се чете последователно шок, недоверие и облекчение. Завесата пада, съпроводена от радостни възклицания. Laughing

# 23
  • Кори Селести
Е, това беше.
Честит нов дом и на тази отчетна тема.

# 24
Трия........Бляк

# 25
Хохохо, честито Mr. Green
Опитах се да пиша в Спама, когато беше нова. Но там пишат 100 човека, невъзможно е да се следи, както темата на Биг Брадър примерно. И са емотикони, цитати чаршафи и т.н.
Защо обаче тая тема я емнаха, а онази си остана, не мога да разбера и смятам, че не е честно.

# 26
  • Пловдив
Е, голяма работа, не виждам драма от това, че темата е в отчетните. Тъкмо по-малко ще модерират и ще мога да следя клюките, а не да влизам и гущера да е премел всичко Simple Smile

# 27
  • Кори Селести
Защо обаче тая тема я емнаха, а онази си остана, не мога да разбера и смятам, че не е честно.

Simple Smile в "Спама" още в заглавието е упоменато, че ще се спами.
Та така...

# 28
А сега това означава ли, че няма правила? Laughing
Докато да отида на обяд, международното положение се прее....ло/

# 29
  • Пловдив
А сега това означава ли, че няма правила? Laughing
Докато да отида на обяд, международното положение се прее....ло/
Абе има правила, ама по-хлабаво.

Общи условия

Активация на акаунт